Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103755 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #80 -: Януари 11, 2011, 07:05:32 am »
Убих се да я търся тази тема..... :angry: , мерси на Госта.... :wub:
Бутам я напред...,ще трябва... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #81 -: Януари 16, 2011, 09:06:19 pm »
Наталната карта (без час на раждане) на Мис Америка 2011 - Тереза Сканлън.

Източник - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3543351

Още едно потвърждение, че в картите на хубавиците често се среща Венера в аспекти с Марс и Плутон.
Освен това е голяма късметлийка и жизнерадостна натура - Слънце в тригон с Юпитер. В публикацията за нея пише, че иска да учи право. Отличен аспект за това... Спечелила е журито с позицията си относно Уикиликс - според нея сигурността трябва да има предимство пред открития достъп до правителствена информация. Определено има сериозно отношение към информацията (Сатурн в широк съвпад с Меркурий) и самата тя изглежда като сериозна млада дама (Слънце в съвпад със Сатурн).
« Последна редакция: Януари 16, 2011, 09:17:04 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Януари 16, 2011, 09:16:36 pm »
Още една заточена Венера в квадрат с паднал Марс.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Януари 16, 2011, 10:14:08 pm »

В последно време си мисля много в/у заточените , падналите и ....едва ли не пропадналите планети... ;D
Колкото повече анализирам , толкова все по-често се убеждавам , че всяка планета попаднала в такава ситуация е изключително *борбена* и конструктивна...Започвам да ги отчитам като предимства , а не като недостатък....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Януари 16, 2011, 10:17:36 pm »
...всяка планета попаднала в такава ситуация е изключително *борбена* и конструктивна...

И се опитва с всички методи и средства да си докаже качествата чрез аналогиите, с които се свързва. Да, наистина често така се изявяват "детронираните" планети, при тях липсва самодостатъчността на планетите в собствена обител.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #85 -: Януари 16, 2011, 10:20:18 pm »
Наталната карта (без час на раждане) на Мис Америка 2011 - Тереза Сканлън.

Източник - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3543351

Още едно потвърждение, че в картите на хубавиците често се среща Венера в аспекти с Марс и Плутон.

Тука няма мажорен аспект на Венера с Плутон.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #86 -: Януари 16, 2011, 10:22:33 pm »
и самата тя изглежда като сериозна млада дама (Слънце в съвпад със Сатурн).

А на мен ми изглежда около 30-те, а е на 17.  :rolleyes:

ПП

Нек'ва конска физиономия... :lol: http://media2.newsobserver.com/smedia/2011/01/13/12/Missamerica_Jan_13__2011_8tl1k7_0_0036.embedded.prod_affiliate.156.jpg
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Януари 16, 2011, 10:24:12 pm »
и самата тя изглежда като сериозна млада дама (Слънце в съвпад със Сатурн).

А на мен ми изглежда около 30-те, а е на 17.  :rolleyes:

Такова беше и моето първо впечатление от снимката. Доста зряла изглежда и не излъчва моминска свежест, но е слънчева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Януари 16, 2011, 10:24:32 pm »
...всяка планета попаднала в такава ситуация е изключително *борбена* и конструктивна...

И се опитва с всички методи и средства да си докаже качествата чрез аналогиите, с които се свързва. Да, наистина често така се изявяват "детронираните" планети, при тях липсва самодостатъчността на планетите в собствена обител.

Забелязвам в картите на много красиви жени , толкова *аномалии* по отношение на старите афоризми , че не ми се мисли...

Много често например Венера на АСЦ везни не само , че е *грозна* и нелицеприятна , а и кичозна...
Същото се отнася и за телцовата в съвпад с АСЦ...

Мисля , че за хубостта най-важното нещо е управителя на АСЦ и неговата аспектация!

*

missKapriz

« Отговор #89 -: Януари 16, 2011, 10:26:28 pm »

В последно време си мисля много в/у заточените , падналите и ....едва ли не пропадналите планети... ;D
Колкото повече анализирам , толкова все по-често се убеждавам , че всяка планета попаднала в такава ситуация е изключително *борбена* и конструктивна...Започвам да ги отчитам като предимства , а не като недостатък....
това наблюдавам и аз.
Когато една планета е на трон сякаш се чувства коронована и малко или много се отпуска.А детронираните,усещайки слабостите си и особено в съчетание със силен Меркурий,се борят всякак да се справят с тези си слабости и постигат невероятни успехи.
Т.е. не разчитат само на даденост и късмет,а преди всичко се борят

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Януари 16, 2011, 10:26:39 pm »
Познавам доста грозновати хора с Венера в първи дом. Тази позиция на Венера не дава задължително физическа красота, но обикновено дава някакъв чар и въздействие върху околните, дори ако нативът не е привлекателен. Същото важи за АС Везни и красотата, която му приписват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #91 -: Януари 16, 2011, 10:27:29 pm »
Това имах предвид под "сериозна млада дама" - че е млада (на 17г. е), но изглежда сериозно.

Стела, ако 8гр. е твърде голям орбис за тригон, значи няма аспект.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Януари 16, 2011, 10:28:26 pm »
Венера не е планета на въздействието според мен! Венера е планета на цената....,която не винаги коренспондира с качеството на предлаганата услуга...Дори често!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Януари 16, 2011, 10:30:24 pm »
Венера не е планета на въздействието според мен! Венера е планета на цената....,която не винаги коренспондира с качеството на предлаганата услуга...Дори често!

Венера е "лъскавата опаковка", както казва една моя позната астроложка. Лъскаво отвън, кухо отвътре.
Силата на въздействието и сексапилът са по-скоро по Марс, както стана видно от повечето карти на известни модели и актриси. Луната също има влияние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #94 -: Януари 16, 2011, 10:31:42 pm »
....но обикновено дава някакъв чар и въздействие върху околните, дори ако нативът не е привлекателен. Същото важи за АС Везни

И аз така мисля. По-скоро човека се харесва на околните, отколкото той самия да е много хубав. Бритни е нещо такова. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #95 -: Януари 16, 2011, 10:32:00 pm »
Познавам доста грозновати хора с Венера в първи дом. Тази позиция на Венера не дава задължително физическа красота, но обикновено дава някакъв чар и въздействие върху околните, дори ако нативът не е привлекателен. Същото важи за АС Везни и красотата, която му приписват.
Още един развенчан мит ;D
Дълго се чудех за една позната дали и е верен часа.Има Венера на Асц,а колкото и да се напъне човек не може да я нарече харизматична.Мек характер,спокойна,подържа се колкото може,но липсата на естетически вкус е очевидна.
Явно Венерите не са това,което са :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 16, 2011, 10:32:56 pm »

Венера е "лъскавата опаковка", както казва една моя позната астроложка. Лъскаво отвън, кухо отвътре.
Силата на въздействието и сексапилът са по-скоро по Марс, както стана видно от повечето карти на известни модели и актриси. Луната също има влияние.

Имам сходни виждания по този въпрос....Ако позволиш бих прибавила и степенувала така Луна + Марс + Нептун+ Плутон.....Това са планетите които говорят за въздействие....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Януари 16, 2011, 10:33:49 pm »
....но обикновено дава някакъв чар и въздействие върху околните, дори ако нативът не е привлекателен. Същото важи за АС Везни

И аз така мисля. По-скоро човека се харесва на околните, отколкото той самия да е много хубав.

На една моя позната двойка се роди бебе с Венера в съвпад с АС Лъв. И двамата родители не са привлекателни. Така че бебето ако е наследило техния ген, изгряващата Венера няма да промени нещата. Но предполагам, че ще го дари с излъчване и ще печели по-лесно симпатиите на околните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Януари 16, 2011, 10:34:37 pm »
Това имах предвид под "сериозна млада дама" - че е млада (на 17г. е), но изглежда сериозно.

Стела, ако 8гр. е твърде голям орбис за тригон, значи няма аспект.

Ами не, няма аспект, понеже не са в тригонални знаци. Следователно аспектът се елиминира. Знаците Овен и Скорпион образуват куинсконс...погледни още веднъж и не се доверявай сляпо на астрокома....Астроком го отчита автоматично като тригон, понеже не е програмиран да отчита качеството на знаците. "Скритите" тригони са много слаби - действат максимум до 1 гр. орбиса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Януари 16, 2011, 10:34:55 pm »
Слънце в съвпад със Сатурн вероятно дава тази зрялост. След време мисля, че нещата ще се обърнат, в смисъл, че връстничките и ще съзряват, а тя ще се консервира.