Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103920 Прегледи
Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #120 -: Януари 16, 2011, 11:03:50 pm »
Проблематичен в смислъл дали е действащ, че имаше по-голям орбис. :blink:
Ами смела съм, но това може да е от точния тригон на Слънце и Плутон.
Дискусията беше за квадратурата на Слънце и Уран.

*

Stella

• 7765
« Отговор #121 -: Януари 16, 2011, 11:05:08 pm »
Не става въпрос за омаловажаване на тригона, а за подредба по сила на въздействие.
Аспектите ги приемам като силови линии и е нормално там, където съпротивлението е по-голямо, влиянието да е по-осезаемо.
В прогностиката, особено по дирекции, ако разчитаме само на плавните аспекти да индикират събития, ще има да чакаме доста. Твърдите аспекти "случват", плавните дават допълнително потвърждение.  :blink:

"При равни други условия, една точна опозиция и една точна кзадратура са по-силни от един точен тригон."
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Януари 16, 2011, 11:06:29 pm »
Предполагам тригонът Слънце/Марс е "проблематичен".
Моят ли? Може би. Не знам. Искам да кажа, че не съм сигурна дали го усещам.

Махнах си картата от тук. Хубава жена съм, но някакси темата е за хубави звезди, а аз не съм звезда. ;D

Имах си аз да не си хубава жена с Венера в козирог! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Януари 16, 2011, 11:20:33 pm »
Ето една хубава жена с ретроградна Венера в Козирог в съвпад с ЮЛВ. Известна е със сценичните си изяви, певица.

Часът на раждане е неизвестен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Февруари 14, 2011, 03:19:31 am »
Гостите бройкат темата ;D ;) :rolleyes:...Питам се , дали са жени , които се съмняват в красотата си или мъже...,мъже които търсят красиви жени... ;D
И в двата случая са добре дошли....Имаме необходимост от мъжко присъствие във форума , а и можем да кажем на жените , че красотата е ....на едно друго място...или , ако не друго да им помогнем да я открият в себе си!
Ето причината , за подбутването на темата... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #125 -: Февруари 14, 2011, 03:34:06 am »
абе къде ги виждате тия работи-кой какво гледа :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Февруари 14, 2011, 08:12:33 am »
абе къде ги виждате тия работи-кой какво гледа :unsure:

Можеш и ти..., не е скрито... :P ;D

*

holanda

« Отговор #127 -: Март 26, 2011, 01:17:55 am »
сетих се за една актриса,която много ми харесва физически . Обикновено на всяка една й намирам кусури,но на Никита (Пета Уилсън) такива не съм намерила (всъщност гласа й ме дразни , груб и мъртъв е )  . Погледнах картата, няма точен час,но е със Скорпионово Слънце и Венера +  Везнишки Марс .

Хмм,това доказва за пореден път,че си падам по Скорпионови акценти. Марса й е на Асц-а ми,може би за това я намирам за физически привлекателна. А Венерата й е в съвпад с Плутона ми..мъж да бе ,сигурно много щях да й се радвам ,

*

abroad

• 2187
« Отговор #128 -: Март 26, 2011, 01:27:17 am »
Гледала съм и картата, преди време, беше ми направила впечатление силно и предимно хармонично аспектираната и Луна на трон, ретро заточената Венера
Аз също много я харесвам, но покрай любимия си сериал "Никита"
чудех се и на какво се дължи естествената арийска визия, може би марс, освен като класически управител на стелиума в Скорпион и съвпад Уран, може би играе и друга ключова роля в картата
« Последна редакция: Март 26, 2011, 01:32:04 am от abroad »

*

holanda

« Отговор #129 -: Март 26, 2011, 01:32:19 am »
Гледала съм и картата, преди време, беше ми направила впечатление силно и предимно хармонично аспектираната и Луна на трон, ретро заточената Венера
Аз също много я харесвам, но покрай любимия си сериал "Никита"

Марса й е в съвпад с Уран .Бях чела,че това дава много сексапилно излъчване за мъж .

Много е готина  :blink:
и Шарън Стоун на младини много ми харесва..те всъщност имат общо ...светлия типаж,студеното излъчване..
Вероятно съм сноб и харесвам блондинки  ;D
« Последна редакция: Март 26, 2011, 01:53:17 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Март 26, 2011, 01:33:27 am »
Определено не е моят тип, но красотата е в очите на съзерцаващия, както казват.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Март 26, 2011, 03:17:03 am »
Определено не е моят тип, но красотата е в очите на съзерцаващия, както казват.  :blink:

Красива е не красавицата...красива е любимата....Някой го беше казал..не помня кой...
Красотата има значение.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #132 -: Март 26, 2011, 04:55:32 am »
Намирам Чарлийз Терон за много красива жена (часът на раждане е неизвестен).
Нейна Венера в точна опозиция с моята Венера.
Луна опозиция Луна. Слънце опозиция Слънце.
Нейният Уран е в точен съвпад с моя Марс във Везни (направо ме наелектризира).
Нейният Сатурн в съвпад с моя Юпитер.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Март 26, 2011, 06:17:25 am »
От по-старото поколение актриси Роми Шнайдер най-много ми допада като визия.
Не на всички снимки обаче, избрах най-красивите (по моя вкус  :blink:).

Прилагам и наталната й карта.
Нейната запомняща се външност се дължи отчасти на Венера в Скорпион в съвпад със СЛВ и опозиция с Уран.

ПП. Зачетох се в биографията й и се оказа, че е имала доста трагична съдба, животът й прекъсва рано.

Цитат

Роми напуска семейството си и заминава в Париж при Ален Делон, с когото се запознават, докато снимат "Кристин" (1958 г.). Сгодени са в продължение на 4 години (от 22 март 1959 до 1963 г.). По това време Роми Шнайдер се снима в няколко безуспешни филма, докато Ален Делон става все по-известен. Една година след като Ален я напуска, Роми с горчивина научава от вестниците, че той е женен и е станал баща на момче на име Антони. След раздялата им Роми прави опит за самоубийство.

През 1966 година се омъжва за драматурга Хари Майен, а синът ѝ Давид Хаубенщок се ражда на 3 декември 1966 г. През 1969 г. се снима с Ален Делон в "Басейнът". Бракът ѝ с Хари продължава девет години (до 1975 г.).

Нейният втори съпруг от 1975 е личният ѝ секретар Даниел Биазини (по-млад от нея с 11 години), от когото ражда дъщеря Сара Биазини на 21 юли 1977 г. Бракът ѝ с Даниел трае шест години (до 1981 г.). По сценарий на Даниел Биазини френският кинорежисьор Клод Соте заснима през 1980 г. филма "Лошият син".

Роми Шнайдер изпада в тежка депресия, след като синът ѝ Давид умира на 14 години при злополука. Погребението на Давид организира Ален Делон. Последната ѝ любов е продуцентът Лоран Петен.

Намерена е мъртва на 29 май 1982 г., но тъй като аутопсия не е правена, не се знае със сигурност дали Роми Шнайдер умира от сърдечен удар или се самоубива, след като изпива вино и успокоителни. Тя си отива от този свят само на 43 години.

« Последна редакция: Март 26, 2011, 06:33:54 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Март 26, 2011, 10:22:31 pm »
Ето още няколко подбрани нейни снимки:

Една от най-сексапилните жени на епохата си, изключителен магнетизъм и излъчване.  :rolleyes:

« Последна редакция: Март 26, 2011, 10:27:55 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #135 -: Март 26, 2011, 10:47:39 pm »
Вероятно съм сноб и харесвам блондинки  ;D

Жълтолилавке, за първи път разбирам, че снобите харесват блондинки. Аз съм точно на противоположното мнение. "Една изрусена, руса или блондинка... " никак снобски не ми звучи, даже напротив...  ;) ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Март 27, 2011, 12:14:36 am »
Чарлийз Терон

*

Stella

• 7765
« Отговор #137 -: Март 27, 2011, 12:16:51 am »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Март 27, 2011, 12:17:31 am »
Чарлийз Терон има много нежна красота, излъчва детска чистота, но в никакъв случай инфантилност, много е свежа и женствена. На снимката, на която е с черна коса, ми харесва повече, така контрастира с цвета на очите и бледия тен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Март 27, 2011, 01:04:42 am »
Още една заточена Венера в квадрат с паднал Марс.  ;D

В последно време си мисля много в/у заточените , падналите и ....едва ли не пропадналите планети... ;D
Колкото повече анализирам , толкова все по-често се убеждавам , че всяка планета попаднала в такава ситуация е изключително *борбена* и конструктивна...Започвам да ги отчитам като предимства , а не като недостатък....
Моята ретро Венера съвпад с Марс в Скорп по в заточение от това здраве му кажи е наистина много борбена и конструктивна познавам и други жени с подобни позиции Венера в Скорп съвпад с Плутон или нещо подобно........направо жени вампири но много устремени и борбени разбира се нещастни и драматично настроени
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent