Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103881 Прегледи
Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #140 -: Март 27, 2011, 01:43:09 am »
много ми допадна тази тема за красотата по принцип което е силното  физическо и забележимо излъчване.да определено венера е ключова но си мисля и за по_висшата октава като нептун.асцендент риби или управител на хороскопа нептун.какво мислите за рибите за тяхното излъчване и още повече когато са на асц.да се опитаме поне малко да ги разгадаем. :P :P :P
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Март 27, 2011, 01:57:06 am »
Дай пример с някоя карта, ако искаш.
Не съм срещала красиви жени/мъже с АС Риби - поне от тия, които познавам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #142 -: Март 27, 2011, 02:05:44 am »
тука са комбинирани мъже и жени :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Март 27, 2011, 02:09:05 am »
От досегашните ми наблюдения сред най-привлекателните известни жени най-често се среща АС Рак, доста повече от прословутия АС Везни.
Преценката може да е субективна, разбира се, може би просто такъв тип излъчване импонира на моята Луна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #144 -: Март 27, 2011, 02:11:29 am »
Джордж Клуни, Деми Мур, Робърт Редфорд, Папа Бенедикт XVI, Каролин принцеса на Монако, Антонио Бандерас, Уйтни Хюстън, Й.С.Бах, Жорж Санд, Жан Габен, Ал Капоне, Ринго Стар, Джони Кеш, Александър Солженицин.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Март 27, 2011, 02:18:45 am »
Следва да се отчете и фактът, че сред известните модели и холивудски красавици рядко може да се говори за естествена красота, подходящият грим и прическа могат да променят външността да неузнаваемост.

Ето например прословутата красавица Мила Йовович (изгряващ Рак):

Без грим и ефекти е съвсем обикновена жена, не бих я нарекла красавица:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Март 27, 2011, 02:24:28 am »
Дъщеря ми е красавица - Асц. Рак и изгряваща Венера.
За раците съм забелязала, че се подценяват, ако Луната не е добре поставена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Март 27, 2011, 02:30:45 am »
Дъщеря ми е красавица - Асц. Рак и изгряваща Венера.

Досущ като Анджелина Джоли, същата конфигурация.  ;D
Но наистина сред най-красивите жени АС Рак много по-често се среща от изгряващи Везни.
Сред познатите ми жени с АС Везни няма нито една красива, но сред изгряващите Раци съм срещала много привлекателни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #148 -: Март 27, 2011, 02:32:55 am »
та всички са представители на асц.риби   
Джордж Клуни, Деми Мур, Робърт Редфорд, Папа Бенедикт XVI, Каролин принцеса на Монако, Антонио Бандерас, Уйтни Хюстън, Й.С.Бах, Жорж Санд, Жан Габен, Ал Капоне, Ринго Стар, Джони Кеш, Александър Солженицин. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Март 27, 2011, 02:37:23 am »
Папа Бенедикт ХVІ направо цепи мрака с красотата си.  ;D

А тук е на младини:

Ето я и холивудската красавица Деми Мур  ;D:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #150 -: Март 27, 2011, 02:40:37 am »
Без грим и ефекти е съвсем обикновена жена, не бих я нарекла красавица:

оуу и аз съм радетел на съвършенството ;D
но ако току съм родила, не съм с прясно измита коса (пак заради грижите около детето, например), някой ме е издебнал (с апарата) в изключително неблагоприятна светлина (без която, няма как да ме представи в реален вид, дори), вярвайте ми всеки може да изглежда като чудовище, какво остава като обикновен човечец, не случайно фотографията/операторското майсторство се изучават в раздел изкуство, без да включваме гримьорското, нито пък недай боже професионализма на пластичните хирурзи ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Март 27, 2011, 02:45:43 am »
оуу и аз съм радетел на съвършенството ;D

Така изглеждат повечето жени в естествения си вид, т.е. без специални ефекти, дори не е нужно да са излезли току що от родилното отделение. Гримът затова е цяло изкуство - може да превърне семпла жена в красавица, но и красавица в гротеска.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #152 -: Март 27, 2011, 04:08:07 am »
аз бих казала, че съм се сблъсквала очи в очи с много естествена красота (и без грим и + ефекти), на която продължавам  да се възхищавам, защото ми насища сетивата с хубаво, като го съчетаем с грация, движение, присъствие, симетрия :blink:
но и те при лоша фотография в неподходящ момент могат да изглеждат като обикновени

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Март 27, 2011, 04:29:42 am »
Имах такава колежка в първия ВУЗ, голяма красавица, макар и леко мургавичка. Капка грим не слагаше, просто си беше естествено красива.
Минаха години и веднъж случайно я срещнах и я питах за часа на раждане,тогава вече се занимавах с астрология. Със Слънце в Близнаци и Луна в Лъв беше, но АС е на границата между Близнаци и Рак, часът беше "от ... до ...". Но по излъчване и харакер, доколкото я познавам, прилича на АС Рак. Същите черти като при Анджелина Джоли - леко скулесто лице, големи очи и устни, дълга гъста коса. Омъжи се рано и роди дъщеричка, Козирогче.  :blink:
Момичето от групата, с което беше най-близка, беше със Слънце в Рак, с нея най-много се разбираха. Залагам на АС Рак и Слънце в 12 дом при хубавицата, имаше такова излъчване. На външен вид е нещо средно между Анджелина Джоли и Юлияна Дончева. Но малко преходен беше нейният тип красота, т.е. от онези дето са красиви в младостта и постепенно "почерняват" и губят свежестта си с годините, има го тоя момент при някои мургави жени.

Прилагам картата й с АС в 0 гр. Рак, тъй като може да се окаже или с Близнаци, или с Рак на АС.
Много кротко и мило момиче беше, изключително чувствително и нежно, макар че с тоя съвпад на Луна, Марс и Сатурн в Лъв сега се чудя дали привидната й крехкост и уязвимост не са били "поза".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #154 -: Март 27, 2011, 04:38:18 am »
подходящият грим и прическа могат да променят външността да неузнаваемост.

Има лица, които ги обича камерата. :blink: Да знаеш как да покажеш хубавите черти и разбира се да имаш хубави скули. Сред моите познати има ужасно фотогенични лица, които  на живо са направо грозни.

Аз например не умея да се снимам. Лицето ми на снимки е каменно. Затова и не се снимам, а когато ми се налага във фотото едвам ме наместват и зорлем ме карат да се отпусна  ;D Имам един "поглед", който го изкарвам при опит за усмивка, но всъщност съм по-упулена  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Март 27, 2011, 04:41:21 am »
Има лица, които ги обича камерата. :blink: Да знаеш как да покажеш хубавите черти и разбира се да имаш хубави скули. Сред моите познати има ужасно фотогенични лица, които  на живо са направо грозни.

Аз например не умея да се снимам. Лицето ми на снимки е каменно. Затова и не се снимам, а когато ми се налага във фотото едвам ме наместват и зорлем ме карат да се отпусна  ;D Имам един "поглед", който го изкарма при опит за усмивка, но всъщност съм по-упулена  ;D ;D ;D

Така е, да.
И аз на снимки винаги изглеждам по-зле, отколкото в действителност, както и да позирам.
Навремето в училище имаше едно момиче, доста грозновато. На снимки обаче излизаше невероятно привлекателна, много я биваше да позира. Със Слънце в Риби беше, друго не знам за нея.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #156 -: Март 27, 2011, 04:44:10 am »
Имах такава колежка в първия ВУЗ, голяма красавица, макар и леко мургавичка. Капка грим не слагаше, просто си беше естествено красива.

да си призная и аз се увличам по мургавите ;D, общо взето без да изпадам в крайности най ми допадат и като най-привлекателни възприемам мулатите и метисите, откак се помня ;D

Но малко преходен беше нейният тип красота, т.е. от онези дето са красиви в младостта и постепенно "почерняват" и губят свежестта си с годините, има го тоя момент при някои мургави жени.

по мои наблюдения при повечето наситена красота се получава така...

Много кротко и мило момиче беше, изключително чувствително и нежно, макар че с тоя съвпад на Луна, Марс и Сатурн в Лъв сега се чудя дали привидната й крехкост и уязвимост не са били "поза".

и на мен така прозвуча, а и се сещам за подобен пример

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #157 -: Март 27, 2011, 04:48:17 am »
Какво ще кажете за "ледената кралица" Асдис Ран?
Часът е неизвестен  :blink:

До сега съм мислила, че асц. рак не дава кой знае каква красота.. хммм.. може би нямам достатъчно наблюдения  :rolleyes:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Stella

• 7765
« Отговор #158 -: Март 27, 2011, 04:48:57 am »
подходящият грим и прическа могат да променят външността да неузнаваемост.

Сред моите познати има ужасно фотогенични лица, които  на живо са направо грозни.

Познавам грозновати жени с изключителна фотогеничност.
Дядо ми казваше" Ти не ме гледай така...да ме видиш на снимка!"  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Март 27, 2011, 04:50:08 am »
да си призная и аз се увличам по мургавите ;D, общо взето без да изпадам в крайности най ми допадат и като най-привлекателни възприемам мулатите и метисите, откак се помня ;D

Да си дойдем на думата  :P. Дотук да сте ме видяли да възпявам красотата на някоя блондинка?

Но малко преходен беше нейният тип красота, т.е. от онези дето са красиви в младостта и постепенно "почерняват" и губят свежестта си с годините, има го тоя момент при някои мургави жени.

по мои наблюдения при повечето наситена красота се получава така...

Има го тоя момент наистина. По-екзотичните и горещи типажи някак по-бързо увяхват и губят свежестта си. На 20-25 са в разцвета на красотата си, в по-зряла възраст техните по-семпли и светли посестрими разцъфтяват и им отнемат първенството.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.