Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 104089 Прегледи
Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #240 -: Април 06, 2011, 05:42:43 am »
Досега не бях разглеждала картите им. Добър повод да направим сравнение.

Марлене Дитрих

Гуинет Полтроу

На пръв поглед са доста различни - дама с подчертано присъствие на Козирог и лъвска Луна (Марлене) и стеиумна Везна с Луна в Близнаци (Гуинет). Но пък осите им АС-DC се допълват чудестно. Предизвикателството да разбереш своята противоположност би трябвало да е добра мотивация за Гуинет да изиграе ролята.
И двете са доста "кардинални" и имат Нептун в мажорен аспект със Слънце (и други лични планети), с който омайват публиката. Гуинет компенсира козирожкото чрез съвпада на Луна със Сатурн, а лъвската й Венера й придава част от блясъка на Марлене. И двете имат Марс и Юпитер в земни знаци... И все пак мисля, че излъчването им е различно, съдейки само по снимки. Според мен Марлене има подчертано земно излъчване - смесица между финес и строгост (АС Дева, Меркурий в Козирог) с доза femme fatale (Плутон е високо издигнат в картата), докато Гуитет е нежна, миловидна, сладка (типично за АС Риби).
« Последна редакция: Април 06, 2011, 06:04:41 am от Mirabella »

« Отговор #241 -: Април 06, 2011, 05:50:55 am »
Виждала съм Гуинет само в 1-2 роли, където героините и са по-енергични. Все пресъздава едни образи на жената-желе  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Април 06, 2011, 07:20:42 am »
На мен ми изглежда доста инфантилна и няма никакво излъчване, да не говорим за сексапил. Но това го показват и знаковите доминанти в картата й. Лъвската Венера кучета я яли, но и тя е под сатурнови лъчи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #243 -: Април 06, 2011, 11:37:50 pm »
Гуинет :-X

сега пуснах в секция аудио  Блу Кантрел
много й харесвам нещо- трябва да е излъчването, защото 100% е твърде пипана
родена е на 16 март.1976
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #244 -: Април 06, 2011, 11:42:30 pm »
OK, признавам - не съм експерт на тема Гуинет. В момента се сещам само за един филм, който съм гледала с нея The Proof и много ми хареса - и филмът, и играта й.
« Последна редакция: Септември 22, 2011, 10:46:07 pm от Mirabella »

« Отговор #245 -: Април 07, 2011, 05:42:42 am »
Рейчъл Вайс (Rachel Weisz)

Няколко филма с нейно участие:
Мумията (1999), Константин (2005), Вечният градинар (2005), Изворът на живота (2006)...

« Последна редакция: Април 07, 2011, 05:52:44 am от romantica »

« Отговор #246 -: Април 07, 2011, 05:51:10 am »
Рейчъл Вайс е много интересна, но не мога да възприема тези дебели вежди. Както и да й ги оформят все ми се струват дебели  :unsure: Но явно това отива на овала на лицето й  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #247 -: Април 07, 2011, 06:11:59 am »
Рейчъл Вайс е много интересна, но не мога да възприема тези дебели вежди. Както и да й ги оформят все ми се струват дебели  :unsure: Но явно това отива на овала на лицето й  :rolleyes:

Оооо, виж Елизабет Тейлър в ранните и години! :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #248 -: Април 07, 2011, 06:43:54 am »
Красивата и хубава жена е онази...,която излъчва красота отвътре...Има отговор на всеки въпрос...и излъчва сексапил , чрез душата си...или както е казал ДЮМА:
*Красива е не красавицата...красива е любимата!* :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #249 -: Април 07, 2011, 07:25:41 am »
Още една красива жена (приемам и критика  ;D) - Одри Хепбърн.

Има си двойничка сред руските актриси от старото поколение - Людмила Савелиева, изпълняваща ролята на Наташа Ростова ("Война и мир").

« Последна редакция: Април 07, 2011, 07:33:09 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #250 -: Април 07, 2011, 08:36:07 am »
Няма грозна жена! Има неподдържана!
Ние жените за жалост сме влак....,спираме на различни гари , коловози и перони и все , ще качим някой и друг гратис пътник.... :blink:...важно е да не са празни вагоните...,защото сърцата ни са вагони....Или както се пее в онази песен хаиде спри този влак за нещастници.... ;D   http://vbox7.com/play:00054ece

В тоя ред на мисли....всички сме красиви!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #251 -: Април 07, 2011, 03:26:27 pm »
Още една красива жена (приемам и критика  ;D) - Одри Хепбърн.

Има си двойничка сред руските актриси от старото поколение - Людмила Савелиева, изпълняваща ролята на Наташа Ростова ("Война и мир").

Одри е много хубава, Лили. Има одухотворено излъчване. Излъчва искреност и доброта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #252 -: Април 07, 2011, 04:01:54 pm »

и аз много я харесвам :wub:, обичам много и дебели веждиииииииии така отглеждам и моите (доколкото може) плътни обичам
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #253 -: Април 07, 2011, 04:53:12 pm »
Одри Х. има детско излъчване без да е инфантилна. :blink:

« Отговор #254 -: Април 07, 2011, 05:00:01 pm »
Направило ми е впечатление, че има много хубави жени с АС Дева, те са някак нежни, женствени, младолики. А и Венерините АС също имат доста красиво излъчване, но там като че ли има малко пълнота във фигурата (нормално за Венера), и все пак за мен имат голямо значение аспектите към АС...
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #255 -: Април 07, 2011, 05:25:49 pm »

и аз много я харесвам :wub:, обичам много и дебели веждиииииииии така отглеждам и моите (доколкото може) плътни обичам

мразя дебели вежди! Моите са черни и лъскави, с дебел косъм. Скубя ги максимално, но внимавам да е поне естетически, защото пък този дебел косъм си личи....  :-X Предпочитам светлите жени и тъмните мъже.
 Сори за off-topic-a
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #256 -: Април 07, 2011, 05:29:36 pm »
OK, признавам - не съм експерт на тема Гуинет. В момента се сещам само за един филм, който съм гледала с нея The Proof и много ми хареса - и филма, и играта й.
И аз я харесвам. Изглежда ми като крехък кристал, който може във всеки един момент да се счупи. Но не ми е инфантилна.
Цитат
Лъвската Венера кучета я яли, но и тя е под сатурнови лъчи.
В смисъл?
Цитат
Обичам много и дебели веждиииииииии така отглеждам и моите (доколкото може) плътни обичам
И аз ги обичам, но кое в картата би показало точно такива вежди?
галерия на известни личности с дебели вежди.  oпределено ми харесва повече с дебелите вежди
Преди много се дразнех, че моите са дебели и постоянно ги изтънявах, но естетвената форма често е най-доброто за лицето.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 05:48:49 pm от Shreya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Април 07, 2011, 07:01:34 pm »
Одри е много хубава, Лили. Има одухотворено излъчване. Излъчва искреност и доброта.

И на мен много ми харесва, има някак чисто излъчване и по детски учуден и одухотворен поглед.
А тази, чиито снимки си поставила в цитата, е нейната двойничка от Русия от филма "Война и мир" - Людмила Савелиева.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #258 -: Април 07, 2011, 07:17:01 pm »

И на мен много ми харесва, има някак чисто излъчване и по детски учуден и одухотворен поглед.
А тази, чиито снимки си поставила в цитата, е нейната двойничка от Русия от филма "Война и мир" - Людмила Савелиева.  :wink2:

Така ли? Не знаех, че има двойничка. Приликата е удивителна. И рускините са красиви жени.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #259 -: Април 07, 2011, 07:22:58 pm »
Да, а долу заедно с наталната карта съм прикачила две снимки на Одри. Приликата наистина е удивителна. Само че рускинята е синеока и с по-сплескан и скъсен нос.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.