Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103985 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #280 -: Февруари 25, 2012, 03:25:36 pm »
Rose Byrne - не е точно мой тип красота, но определено Уран в 1 дом си личи - светла коса, издължено лице, аристократична костна система. Интересна е, запазила си е веждите гъсти и тъмни.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #281 -: Февруари 25, 2012, 03:32:02 pm »

Често имат сключени вежди, очи, които са като на орел, хищник, има някаква интензивност в тях. В повечето случаи са малки, но не е задължително. Не бих ги описала като красиви, изящни и хармонични, но са привлекателни. Има някаква острота в тях, ако венера и нептун не са силно замесени, за да омекотяват.  ;) ;D Често имат тъмни чупливи, вълнисти коси.
Олее-все едно мен описа-пък аз съм асц везни
Е, и с плутон в 1-ви де :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #282 -: Април 05, 2012, 04:08:17 pm »
Избрали са най-красивата жена за 2012 година - Миранда Кер, която и аз много харесвам, мисля, че е естествена, топла и чаровна. Пускам картата и, за съжаление без точен час.

Мисля, че Луната и е в Рак - има това спокойствие и мекота на водната стихия, не мисля, че е с Луна в лъв (а и моята Венера в риби, веднага си я хареса, като я видя, любимка ми е от ангелите на Victoria secrets).

Венера в Близнаци - младежко излъчване, ненатрапчиво. 

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #283 -: Април 05, 2012, 04:51:08 pm »
Чарлийз Терон!
И биографията й е доста интересна!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #284 -: Април 05, 2012, 06:16:26 pm »
Често се случва да видя красива жена и тя да има Венера в Близнаци(скача ми в 7 дом.)
Повечето от тях отиват в сидерален Телец, където пък са в собствен знак.

Но и двата примера от последните 2 мнения са 6-тици, въпреки че може би втория е за предпочитане. -))
« Последна редакция: Април 05, 2012, 06:22:32 pm от kris »

Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #285 -: Юни 07, 2012, 08:21:22 am »
Айшвария Рай на корицата на индийския "Вог" :blink:

Това е натала на Айшвария Рай. :blink: Много ми харесва излъчването и. ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #286 -: Юни 07, 2012, 08:17:13 pm »
Айшвария Рай на корицата на индийския "Вог" :blink:

Това е натала на Айшвария Рай. :blink: Много ми харесва излъчването и. ;)

тя няма празен кардинален дом, Уран в 1 дом (фотогеничност), Сатурн и Луна във взаимна рецепция, в собствените си домове и Марс на трон в 29 градус в 7 дом (упр на Слънцето). Венера не е силна, нищо, че е упр на асц и няма "сладкото" излъчване на въздушните знаци, а и е западна.... Айшвария е магнетична, хищна, интелигентна, заплашителна, властна дори.... Марс, Сатурн, Уран, Луна - тях виждам при нея. Плутон не го усещам, но подобно на Мадона Плутон в 12 дом, но в знака на асц. и Луна на осите дават изключителна слава.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #287 -: Юни 07, 2012, 09:03:54 pm »
Айшвария е магнетична, хищна, интелигентна, заплашителна, властна дори....

Ми ти си го описала Плутона в излъчването й.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #288 -: Юни 07, 2012, 09:07:14 pm »
Значи и аз ще бъда много известна-луна на 7* от иц
Нали става?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #289 -: Юни 07, 2012, 09:10:18 pm »
Айшвария е магнетична, хищна, интелигентна, заплашителна, властна дори....

Ми ти си го описала Плутона в излъчването й.  ;)

:P повече ми бие на Луна и Марс, иначе е много харизматична.

@ Papy - ами ти си известна в нашия форум бе душа :P ;D. Публиката винаги ще е благосклонна към теб (масовия потребител, "консуматорът" в 21 век, което е добре за актриси, музиканти... в 15 век, когато аристокрацията е плащала, Слънцето е трябвало да бъде изявено  :P).

*

Papy

• 4343
« Отговор #290 -: Юни 07, 2012, 09:27:57 pm »

@ Papy - ами ти си известна в нашия форум бе душа :P ;D. Публиката винаги ще е благосклонна към теб (масовия потребител, "консуматорът" в 21 век, което е добре за актриси, музиканти... в 15 век, когато аристокрацията е плащала, Слънцето е трябвало да бъде изявено  :P).

Аххх, моята суетна водолейска как се зарадва, нищо че е казано на шега  ;D
Сега сериозно-пред групи никога не съм била популярна-в очите на отделни ключови хора -да, до там, че съм интервюирала бъдещия си пряк шеф, защото големия шеф така е решил.
Луната на иц не ми се вижда "славна"

*

Anabell

• 2022
« Отговор #291 -: Юни 07, 2012, 11:41:24 pm »
не беше майтап това за форума.  :P Характерна си (независимо, дали това се харесва или не, важното е, че имаш присъствие и това мисля, всеки във форума ще го потвърди). Това е типично за хората с планети по кардиналните оси, усещат се тези планети и енергията от другите.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #292 -: Юни 08, 2012, 12:21:34 am »
Ами...няма да споря, мен твоето твърдение ме устройва  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #293 -: Юни 08, 2012, 03:38:13 pm »
Съжалявам, Анабел, но и тук ще направя малко уточнение - да, Луната е най-силния фактор за популярност в натала. /другите са Венера, Юпитер и Слънце / Обаче - най-вече, когато са разположени в социалните домове - 10, 7, 11 и понякога на АСЦ-та. И особено, ако са с достойнства. Така че, няма как да очакваме една Луна около ИЦ / най-ниската точка в хороскопа / да даде популярност. Справка - класическата астрология.

*

Papy

• 4343
« Отговор #294 -: Юни 08, 2012, 04:01:46 pm »
Съжалявам, Анабел, но и тук ще направя малко уточнение - да, Луната е най-силния фактор за популярност в натала. /другите са Венера, Юпитер и Слънце / Обаче - най-вече, когато са разположени в социалните домове - 10, 7, 11 и понякога на АСЦ-та. И особено, ако са с достойнства. Така че, няма как да очакваме една Луна около ИЦ / най-ниската точка в хороскопа / да даде популярност. Справка - класическата астрология.

Мда-и аз това исках да кажа

« Последна редакция: Юни 08, 2012, 04:09:00 pm от romantica »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #296 -: Юни 09, 2012, 01:02:17 am »

напротив, планетите на ИЦ дават осезаеми качества. Аз имам Венера там и без никога да съм се стремяла към това и да съм го искала, съм излизала на сцена десетки пъти (с танци - по Венера), за да помагам в някакви каузи. Танцувала съм и в Националната опера, за да събираме средства за онкоболни деца. В САЩ ме спряха на улицата да ме снимат за каталога на тамошния университет (факултетът им по право е в топ 5), и моя снимка има и на 1 стр в каталога на европейския университет, в който съм специализирала.   

Нямам планети над хоризонта, освен Луна в 9 и Плутон в 12 дом. Само Венера е в точна опозиция на МЦ. И съм излизала и по БНТ, да давам експертно мнение по тема свързана с изкуствата. Като пак са ме канили. Аз не се бутам някъде за слава, при положение, че не ми се плаща нищо... и мога да твърдя, че не съм красавица, ама Венера дори в съвпад с ИЦ си действа. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Юни 09, 2012, 09:20:04 am »
Така че, няма как да очакваме една Луна около ИЦ / най-ниската точка в хороскопа / да даде популярност. Справка - класическата астрология.

Планета в съвпад с ИЦ е силна, но влиянието зависи от природата на планетата.
Едно е да имаш Венера или Юпитер тук, друго е Марс или Сатурн.

Луна на ИЦ съм виждала и в картите на популярни хора, и при никому неизвестни. Зависи от целия хороскоп, факторът "среда" също изиграва съществена роля.

Според индийците силни планети в 4 дом могат да дадат висока позиция в обществото и в управлението, известност, а силна Луна тук в съчетание с други фактори и планетни комбинации се среща и в картите на короновани особи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #298 -: Юни 09, 2012, 09:37:11 am »
ами сложете карта на някоя известна и популярна личност с Луна на ИЦ.

а иначе, никой не твърди, че планета съвпад с ъгъл на хорскопа / който и да е той / не е значима и не се разглежда с подчертано внимание.

Анабел, познавам мъж с точен съвпад Венера ИЦ - никъде не се е изявявал, не са го канили, не е известен; обича да танцува в дискотека и много обича у дома да му е уютно и красиво; мисълта ми е, че само една Венера на ИЦ не стига за това, което си изброила. Не познавам картата ти, но си спомням, че имаш Луна Лъв - тя обича, иска да блести и да се изявява.  :blink: това също можем да вземем предвид по повод на изявите ти.
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 09:42:31 am от Grace »

*

Papy

• 4343
« Отговор #299 -: Юни 09, 2012, 09:49:03 am »
Мойта луна не е лоша-в стрелец, на приблизит 5* от иц, в съвпад с венера и тригон юпитер, куинкос сатурн. Никога не съм била популярна в групи. Била съм на сцена няколко пъти, нищо особено. Виж при личен контакт с няколко човека по-може да "светна". Не обичам публичните изяви и масовките, не умея да се показвам или самоизтъквам, освен когато ме хване водолейската фукня  :blink:
От друга страна не ми се е случвало някой, с който съм се запознала, дори по незначителен повод, да ме забрави коя съм, но това може да го отнесем и към други фактори.