Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 104118 Прегледи
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #320 -: Ноември 30, 2012, 01:02:10 pm »
Аз харесвам светли жени като себе си и по такива се захласвам обикновено, мъжете също ги харесвам светли. Не се е случвало някога да ме привлече някой типичен прабългарин.

От жените Ева Грийн и Дженифър Конъли са ми любимки, от мъжете повечето британски актьори от рода на Лиам Нийсън и Даниел Крейг.
There's a little witch in every woman...

« Отговор #321 -: Декември 01, 2012, 01:43:17 pm »
Дали потребителките, които посочват някакъв тип жена и според разбиранията им смятат за "красива жена", намират визуално или като излъчване нещо общо със самите себе си :rolleyes: ?
аз не. не определям себе си като красива.
единствената допирна точка е по-момичешкото излъчване, далеч от същински женственото/дамското/етц.
//изкушавам се да използвам лафа от "Град на мечти" (детско секси), но ще се въздържа:Д

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #322 -: Декември 01, 2012, 04:23:58 pm »
До скоро харесвах мой тип жени и мъже- светлооки,матови кожи и тъмни коси,може и червени.
Никога не съм харесвала блондитата,особено мъже.Бялата кожа или розовеещата не ми допадат.
Харесвам чаровни хора със собствен стил,не перфектни и студено красиви.
От известно време се улавям,че промених предпочитанията-светлите очи не ми се нравят,даже ме отблъскват и колкото по - тъмни са очите,толкова по - добре.

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #323 -: Декември 09, 2012, 03:32:49 am »
Аз пък харесвам одухотворени жени :). Това създава най-качествената красота, но за съжаление не може да се постигне нито с астрологически позиции, нито с популярност, нито с грим... Кофти за повечето, но или се го имаш, или го нямаш...

Ето една скорпионка със славянска хубост.

http://www.youtube.com/watch?v=VStSy15vqzU

И не само изглежда хубаво, ами и е една от най-добрите изпълнители на Шопен. Или поне го изпълнява точно по начина по който аз го чувствам.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #324 -: Декември 09, 2012, 09:22:43 pm »
Аз пък харесвам одухотворени жени :). Това създава най-качествената красота, но за съжаление не може да се постигне нито с астрологически позиции, нито с популярност, нито с грим...

Какво разбираш под "одухотворени" - как на практика и в ежедневието си го представяш? Изживял ли си го? - в смисъл като връзка с такава жена?

Отговорите ти биха били много полезни за мен, защото моят опит в тази посока е супер неуспешен - провалена /преди около три години/, с много болка, връзка с човек, който и до днес мисля, че съдържа духовната искра в себе си...

* слушам с удоволствие Джулия и нейните изпълнения ~ http://www.youtube.com/watch?v=cXKkDt7cjQY&feature=youtu.be  ...красива и много талантлива
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Uran

• 6041
« Отговор #325 -: Декември 09, 2012, 09:45:41 pm »
Аз пък харесвам одухотворени жени :). Това създава най-качествената красота, но за съжаление не може да се постигне нито с астрологически позиции, нито с популярност, нито с грим... Кофти за повечето, но или се го имаш, или го нямаш...

Ето една скорпионка със славянска хубост.

http://www.youtube.com/watch?v=VStSy15vqzU

И не само изглежда хубаво, ами и е една от най-добрите изпълнители на Шопен. Или поне го изпълнява точно по начина по който аз го чувствам.

Eстествена, чиста красота, в която по-малка роля играят пропорциите и чертите. Същественото е, отпечатаният в/у лицето вътрешен мир.

Ванила, по същите причини ми харесва и "твоето" момиче. :)

« Отговор #326 -: Декември 10, 2012, 07:07:20 pm »
Barbara Palvin - любимата ми моделка. В моите очи е една от най-красивите. Всеки път щом я видя и се опасявам да не тръгна към другия бряг :rolleyes: .

Първото което ми се набива на очи в картата й е
- Слънце във Везни
- Луна в Рак
- Венера в падение; тригон към Нептун и Уран; секстил Плутон.

Впрочем имам забележителна колекция от карти на красиви жени, която няма как да кача, защото наистина са много, но по-късно може да напиша, кои са повтарящите се елементи в картите :P .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #327 -: Декември 10, 2012, 09:25:38 pm »
Barbara Palvin - любимата ми моделка. В моите очи е една от най-красивите.

Наистина, има много хармонични черти, но има и топло излъчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #328 -: Декември 13, 2012, 02:22:42 pm »
по нещо ми прилича на Надето на Константин.
И тя е Везни.

« Отговор #329 -: Декември 13, 2012, 03:00:29 pm »

http://www.astrotheme.com/astrology/Jessica_Alba

Mного е красива. Невинна и секси едновременно.

*

Police_kontrol_F

• 25
  • На всякъде виждам и вси4ко 4увам
« Отговор #330 -: Декември 14, 2012, 03:43:30 pm »
Харесвам горещи и темпераментни хора като мен.  :D
Да са като мен,черни ,буйни и дълги коси,бяла кожа и зелени очи..
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

« Отговор #331 -: Декември 14, 2012, 11:19:22 pm »
Харесвам горещи и темпераментни хора като мен.  :D
Да са като мен,черни ,буйни и дълги коси,бяла кожа и зелени очи..

И аз съм така и много харесвам такива контрастни жени тип Зима, като нас, но се броим за студени като цяло. :blink: Харесвам и тип Пенелопе Круз / Салма Хайек, които вече наистина изглеждат топли и темпераментни още от пръв поглед. :blink:

Ето любимката от аватара ми, същинска Снежанка:

There's a little witch in every woman...

*

Police_kontrol_F

• 25
« Отговор #332 -: Декември 15, 2012, 10:42:15 am »
Restless,напълно си права.
a3 ,в момента не се сещам за други моми4ета като мен.
a3,като малка бях със сини о4и,но последните 5г се измениха и станаха зелени.
A,ти с какви о4и си? :)
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

*

Police_kontrol_F

• 25
« Отговор #333 -: Декември 15, 2012, 10:45:26 am »
И междудругото ,никога не погледждам мъжете със сини о4и ,право в о4ите.
Малко съм суеверна и ме е страх да не ме уро4асат...     ;D ;D
А и баща ми е със сини очи и бившият ми е със сини очи...  ;D

« Отговор #334 -: Декември 18, 2012, 04:18:55 pm »
Една от другите ми любими моделки е Frida Aasen. За жалост не особено популярна...но аз я намирам за страхотна.

Ето карта и две нейни снимки :blink: . Зодия стрелец :P .

*

Nukta

• 29
« Отговор #335 -: Декември 19, 2012, 02:43:33 pm »
Здравейте, момичета.
Страхотна тема. Мен ме вълнува въпроса за красотата последната една година, когато една позната ми каза в колко часа е родена. Това момиче е страшно красиво. Всяка част, която виждаш от нея предизвиква кадифено и топло усещане, сякаш искаш да я задържиш завинаги. Мъже, жени, абсолютно всички тичат след нея. Да не казвам, че като човек е злато. С други думи жена мечта. Перфектна е. Много ми се иска да ви дам картата и да определим на кво се дължи това, защото според мене е като по учебник, ще видите за какво става дума.

първа карта

ще ви постна друга карта, моята карта. Физически не си приличаме, т.е. изглеждаме като сестри, т.е. ДА, приличаме си, само че когато аз съм в България, мъжете някак не могат да комуникират с мен, като че ли ги блокирам. Казват ми, че съм като кралица, страхуват се да общуват с мен. Когато съм в чужбина нещата седят по-съвсем различен начин. Виждат ме, по-топло, готови са да направят за мен абсурдни неща, но винаги със страшно уважение.

втора карта

Накратко, интересен ми стана момента с разбирането на красотата. Всъщност всеки вижда по-различен начин човека пред себе си, но влиянието на тези “красиви“ черти е доловимо по един и същи начин у всеки. Не знам така си мисля аз. Можем да си го наричаме както искаме: чар, магия или БЛА. Просто си го има.

Сложени са картите!!!! :P Не искам  да спамя излишно, затова не пускам нов коментар.
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 04:30:39 pm от Nukta »

« Отговор #336 -: Декември 19, 2012, 05:37:42 pm »
На прима виста красивото (и привлекателно) момиче има АС в Козирог, Сатурн на трон в собствен знак. Венера е в 1-ви дом, близо до Асцендента. Комбинацията от двете би трябвало да дава правилни, красиви и меки черти. Класическа красота.
Марс и Плутон в аспект с Венера често дават сексапил, привлекателност за противоположния пол.
Планетата, която изгрява непосредствено преди Слънцето, е тронов Марс. Тронов Плутон е най-високо издигнатата й планета (в точен съвпад с МС). Не бих свързала тези аспекти точно с мекота, по-скоро със сила, борбеност, умение да привлича точните хора (силните на деня и тя да бъде измежду тях).

Исках да видя къде попада нодалната ос, че в дадената карта липсва. Нагласих горе-долу рожденната й дата, Северният лунен възел (СЛВ) е в 19-тия градус на Водолей, така че нодалната ос попада по оста 1/7 дом, което допълнително фокусира вниманието на околните върху нейната личност, прави я забележима.
По сидерала Раху (СЛВ) е в един знак с Венера. Сигурна ли си в часа й на раждане? Ако е малко по-късен, с 25-30 минути, Венера ще се приближи до АС, а по ведическата система Венера и Раху ще бъдат в 1-вия й дом, което според малкото, което съм чела, би трябвало да дава мощен фокус върху нейната външност и личност, да я прави магнит за околните.
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 07:21:44 pm от Mirabella »

*

Uran

• 6041
« Отговор #337 -: Декември 19, 2012, 08:13:02 pm »
 Toва, което Nuktra загатна е интересно. Средата понякога определя дали сме красиви. В този смисъл, най- "красива" съм била в Русия. ;D Голям успех имах сред тамошните парни, което хвърли в смут и мен, и тогавашната ми любов. Това се повтри впрочем и при пребиваването ми в Украйна.  ;D
 В БГ не съм била така харесвана. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Декември 19, 2012, 09:52:02 pm »
И при мен е така - в Б-я минавам за по-красива, отколкото в Украйна и Русия. :) И за доста по-висока при това, особено във Варненско, а навремето клонях към джудже. :))

Отчасти го обяснявам с това, че се търси и харесва това, което липсва при местните, т.е. с нещо да се открояваш, да се различаваш от тълпата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #339 -: Декември 19, 2012, 10:43:24 pm »
Господарят на дом 9 ми е в дом 8 и е Венера в Телец - за чужденците и в чужбина неочаквано за мен се превръщам в секс символ  ;D
The only distance is that which we create!