Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103990 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #360 -: Януари 29, 2013, 07:55:30 pm »
Nukta, красотата не е нещо, което може да се скрие или да остане незабелязано. Ако я притежаваш наистина и въпреки това мъжете не ти обръщат внимание, значи нещо в излъчването ти може да ги отблъсква. Ако освен, че си красива, си и женствена и чаровна, то няма причина да не те заглеждат  ;D  и е възможно да си самовнушаваш.

Моите впечатления от мъжете са, че като цяло те проявяват интерес към жени, които изглеждат "накипрени" , уверени са в себе си и създават едно такова впечатление, че не са залък за всяка уста. Ако не се доближаваш до тоя модел, може и затова да ти се струва, че оставаш незабелязана.

Ако пък наистина се считаш за много хубава и не разбираш отношението на противоположния пол, сложи една снимка в темата за снимките и съфорумците ще се произнесат доколко самооценката ти е реална  ;D .

*

Nukta

• 29
« Отговор #361 -: Януари 29, 2013, 11:36:56 pm »
Alric, на лично ще ти ги пратя. Обаче, идеята ми е, че според мен е нещо свързано с хороскопа. Затова и го качих да го погледнете, щото ми се струва, че тук ми е страшно натоварено.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #362 -: Януари 30, 2013, 08:14:19 am »
Винаги ми е правило впечатление при чужденците - красив мъж - тяло ,лице,облекло  с жена,която е не толкова красива, не толкова добре изглеждаща до него, не му отива някак с.и Специално тази комбинация ми е направила впечатление и съм се чудила какво е по-различното при тях.

Аз не се смятам за някоя неземна красавица, но при всички положения мисля, че съм симпатична.Докато бях по-малка имаше обожатели.После изведнъж изчезнаха.Признавам си, че и аз по никакъв начин не правя нещо за да привличам мъже, но Венерата в мен тайно негодува.Аджеба толкова ли никой не ме харесва, че дори просто ей така, за флирта няма кандидати.И аз се чувствам невидима.

Има и нещо друго-за жените една жена е красива и сексапилна, за мъжете друга.Аз мисля, че те се водят от посланията, които им изпраща с облекло, думи, очи...
« Последна редакция: Януари 30, 2013, 08:44:51 am от *Lina* »

*

Asol

• 4140
« Отговор #363 -: Януари 30, 2013, 08:50:56 am »
Моите впечатления от мъжете са, че като цяло те проявяват интерес към жени, които изглеждат "накипрени" , уверени са в себе си и създават едно такова впечатление, че не са залък за всяка уста.

Мда, май мъжете обичат да са в ролята на ловци и лесната "плячка" не ги мотивира особено.  ;D Колкото по-самоуверена е жената и си знае "цената", толкова и интереса към нея е по-голям.

*

Papy

• 4343
« Отговор #364 -: Януари 30, 2013, 10:28:42 am »

Мда, май мъжете обичат да са в ролята на ловци и лесната "плячка" не ги мотивира особено.  ;D Колкото по-самоуверена е жената и си знае "цената", толкова и интереса към нея е по-голям.

Тоз медал си има и друга страна-хвърлят се самоуверени глупаци, или намахани богаташи-и в 2-та случая-лошо :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #365 -: Януари 30, 2013, 12:32:39 pm »
Самоуверен глупак т.е. въздух под налягане едва ли ще се "залепи" за жена, която си знае цената, по-скоро за някоя от т.нар. кифли с претенции.

Като споменах самоувереност имах предвид, че една жена е хубаво да има самочувствие сама за себе си като човек и индивидуалност, за да я намират мъжете за интересна.

*

Nukta

• 29
« Отговор #366 -: Януари 30, 2013, 01:20:07 pm »
По принцип, трябва да изглеждаш не само добре и бла бла, трябва да е палаво освен тва да отговаряш така, че да се поддържа разговорра дори когато е много тъпо и да не се обръща внимание само на един. Ако пък си силна и самоуверана жена и тва е първото, което се вижда - страх, страшно много се страхуват, че ше бъдат отхвърлени малките МЪРМОТИ.  :'(  Тъй че положението трябва да е палаво, а не самоуверено. Иначе благодаря на тези, които ми отговориха, като че ли ми стана малко по ясно.

« Отговор #367 -: Януари 30, 2013, 01:25:21 pm »
Зарежи ги малките мармоти, ленивци, лалугери, невестулки и т.н. За какво са ти? Кому му трябва внимание от такъв тип мъж? На някаква треторазрядна чалгарка с деколте до пъпа само. Това са комплексирани жени, които заслужават само комплексирани мъже. Нека си ги получат, да не им взимаме хляба.
Палаво, палаво, ама да не е прекалено палаво, че ще сметнат момичето за евтина палавница.
Аз съм с Венера в Козирог и се държа с класа. На който не му харесва, здраве да е. Ей ги там чалгарките и да хваща пътя. Т'ва им викам на мармотите. ;D

Имаш предвид, че трябва да се включваш остроумно в разговора и на всяка манджа да туряш по едно мeрудия? Това може и да е вярно, но пак си зависи от вкуса на мъжа отсреща. Има такива, които не обичат бъбривите по ред причини. Една от често срещаните е, че предпочитат те да имат възможност да се хвалят на воля вместо мацето да ги прекъсва на всяко изречение. И тия са малко комплекс.
« Последна редакция: Януари 30, 2013, 01:30:18 pm от Mirabella »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #368 -: Януари 30, 2013, 01:31:32 pm »
На мармотите трябва да им се чеше егото  :lol:Затова и в повечето случаи харесвани са жени, които им пускат нишани и после бягат.По моите наблюдения.Жената може и да няма никакви сериозни намерения към него,нито дори за секс, но накара ли го  по някакъв начин да се почувства  №1 пада в капана.Но който го може , може - някои не  :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #369 -: Януари 30, 2013, 01:47:35 pm »
Няма как да са самоуверена и да привличаш страхливци, освен ако не са комплексари, които търсят доминантна партньорка точно поради тази причина. С другото съм съгласна с Мирабела. Доста често също привлечените от нас хора отразяват нашето моментно състояние. Възможно е някаква част от теб да изпитва страх от отхвърляне.

« Отговор #370 -: Януари 30, 2013, 02:07:24 pm »
Нукта, имам въпрос към теб и ще ми е интересно да получа отговор:
Кой досега в твоя живот ти е казвал, че не си привлекателна, че не си красива и т.н.?
Благодаря  :blink:

*

Nukta

• 29
« Отговор #371 -: Януари 30, 2013, 02:08:42 pm »
Не знам, отговарям за себе си. И тва, което ми се е случвало.  И моята гледна точка. Не страдам от липса на самочувствие и бла бла, но както каза Alric недоoценена се чувствам в България, просто факт. Според мен всеки си избира какъв живот да живее преди да дойде тук и аз съм го избрала с причина. Осмен това от 2 седмици съм си отново в България и идеята, че нямам засега възможност да замина ме тормози страшно много.

*написах мЪрмот, защото мъркат ;)

romantica, всеки ден се намира някой познат на тея ширини, но не е в това въпроса, с това свикнах. Въпросът е, че срещнах чужденец, ирландец оня ден и много хубаво си говорихме, до момента, в който не ми каза "Много е тъпо, че българските мъже не те забелязват, а непрекъснато се лепят около твоята приятелка!"
1. Отврати ме тва и ме унижи едновременно.
2. Опита се да ме сравни с приятелката ми и лошо ми стана, отдавна не се бях ядосвала толкова. Опитва се да достигне до мен, доказвайки ми, че приятелката ми не е по-красива от мен и е по-тъпа от мен. Така побеснях. Дори и взе цветето и ми го дава на мен. Разбираш ли!!!! Направо ....
« Последна редакция: Януари 30, 2013, 02:26:57 pm от Nukta »

« Отговор #372 -: Януари 30, 2013, 02:25:40 pm »
Правил е човекът отчаяни опити да те спечели. Може да си е помислил, че ти е ниско самочувствието и като ти го повдигне, ще бъде за теб рицарят в лъскави доспехи и ще му паднеш в... каквото там е целял да му паднеш. Всякакви игри се играят на любовния фронт, опити за манипулации, психологическа обработка и т.н. А и сред чужденците мъже има такива, които не струват, не са само нашенци, които заслужават да отнасат критиката.

Нукта, гледайки картата ти, оставам с впечатлението, че не си от отворените мацки, а че си скромно и по-скоро свенливо момиче, предпочитащо сериозните отношения вместо да играе игрички. С една дума си свястна. А при тази девалвация на ценностната система в България (и бившия соц. лагер) свястно почти не остана. Луна с Нептун в 12-тия дом в квадрат с Меркурий, тригон с Венера. Мисля, че стилът ти на поведение в компания не включва празно бърборене на всякакви теми и остроумничане. Писмено ти е по-комфортно да се изразяваш и би трябвало да имаш поетичен талант за това, да украсяваш добре с прилагателни.

« Отговор #373 -: Януари 30, 2013, 02:29:11 pm »
Казваш ли с това, че всеки ден, когато ти си в България някой ти казва: "ти не си красива"?

Някой по-близък от семейството ти, казвал ли ти е нещо подобно в детска възраст? Какви са отношенията ти с родителите? Имаш ли по-голяма сестра, брат? Имало ли е съревнование помежду ви?

*

Nukta

• 29
« Отговор #374 -: Януари 30, 2013, 02:48:29 pm »
Казваш ли с това, че всеки ден, когато ти си в България някой ти казва: "ти не си красива"?

Някой по-близък от семейството ти, казвал ли ти е нещо подобно в детска възраст? Какви са отношенията ти с родителите? Имаш ли по-голяма сестра, брат? Имало ли е съревнование помежду ви?

във вкъщи не, но когато излизам Да, винаги се намира по един. Не точно "ти не си красива", вариации различни има на това, които са екстлемно груби понякога. Трудни са отношенията с родителите ми, но това се и вижда и в картата ми, направо ти вади очите. Сама съм, нямам братя или сестри. Но пак казвам, че става дума за натала, нещо там съм си избрала, тука да е само мозъкът ми на почит.   :-[ и ми е любопитно какво точно, не е само светилата, че са в 9 и 12 дом, Венера е в падение, но това е страшно силна позиция, всъщности  смея да твърдя по-силна отколкото, ако беше на трон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #375 -: Януари 30, 2013, 03:03:32 pm »
Има и друг вариант - всички да ти казват колко си красива, а вътрешно да не се чувстваш така.

Не знам дали се дължи на повишена самокритичност или на отношенията в ранната семейна среда, все нещо в себе си да не харесваш достатъчно и да се опитваш непрекъснато да го усъвършенстваш или коригираш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #376 -: Януари 30, 2013, 05:54:42 pm »

Има и нещо друго-за жените една жена е красива и сексапилна, за мъжете друга.Аз мисля, че те се водят от посланията, които им изпраща с облекло, думи, очи...
Това много ми хареса.
Преди много години имах анонимен профил/ без снимка/ в сайт за запознанства.
Естествено,мъжовете искаха снимки,а така се случи,че разполагах само с такива в женска компания.
99% от мъжете се надяваха да съм пищната блондинка с много грим ,премрежен поглед,огромно деколте и възкъса пола. ;D
Шега,майтап ,това е истината.
Забелязвам ,че в дните ,в които изневерявам на дънките и равните ботуши и се облека в рокля и на ток,за какво става реч.Бижута,маникюр,грим,прическа ,стойка и походка също няма как да те оставят незабелязана.
В основата е самочуствието.Харесвам ли се,привличам същото у околните.И естествено,обратното.

« Отговор #377 -: Януари 31, 2013, 01:12:54 pm »
Nukta, ти самата харесваш ли се?
Сега видях, че и Лили е писала същото.
Ти, обичаш ли се? Ако лично ти не се възприемаш и чувстваш добре в себе си как искаш някой отвън да ти каже, че си невероятна?!
Отделно си мисля, че ти правиш някакви постоянни проекции, тръгваш винаги с предварителна негативна нагласа, че отново и отново някой ще ти каже нещо неприятно и така се въртиш в омагьосания кръг на обърканите и лъжовни думи на мъжете, които срещаш.
Съгласна съм с написаното и от Мирабелла.
Защо не промениш приятелският си кръг? Има моменти, в които човек е по-добре да бъде сам със себе си, отколкото сам сред други.
Не мислиш ли, че това ще продължава, докато не промениш нещо в себе си?
Все пак животът ни е низ от изборите, които правим...

Препоръчвам ти една книга, ако не си я чела - "Умението да обичаш: Толтекска книга на мъдростта", Дон Мигел Руис
Има я и онлайн в Спиралата, но под друго заглавие - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%CE%E2%EB%E0%E4%FF%E2%E0%ED%E5+%ED%E0+%EB%FE%E1%EE%E2%F2%E0

*

Nukta

• 29
« Отговор #378 -: Януари 31, 2013, 04:13:49 pm »
Харесвам се и се обичам толкова доколкото се харесва и обича всяка жена. Имам периоди на спадове и периоди на подем.
Момичета, за всичко сте абсолютно прави и бих се съгласила с вас, но  :blink: през цялото време се опитвам да ви насоча към астрологичната страна на въпроса. Защото смея да твърдя, че проблемът не е толкова психологичен, колкото заложен в тази прекрасна моя натална карта. И ми се искаше да разбера на какво се дължи тази недоуценененост и незабележимост в рамките на Република България. все си мисля, че не съм изперкала напълно от учене и мога да преценя обективно какво се случва в живота ми, а това би направило впечатление на всеки, които се занимава с астрология, защото очевидно съществува някаква зависимост.
Иначе психологични проблеми имам много, особено, свързани с подсъзнанието - с лопата да ги ринеш.

*

Asol

• 4140
« Отговор #379 -: Януари 31, 2013, 04:37:36 pm »
Nukta, а знаеш ли какво всъщност представлява астрологията ?  :blink: Струва ми се че не, иначе не би написала подобен коментар. Всичко започва на първо място от теб в съзнателен или несъзнателен план. Другите реагират съобразно това и собствената си "норма" за това, което смятат за красиво.
Човек го харесват най-вече сходни на него типажи, на всички не можеш да се харесаш.
Иначе обобщаването "в рамките на България" ми се струва несериозно.
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 04:42:28 pm от Asol »