Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103882 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #380 -: Януари 31, 2013, 04:47:33 pm »
За себе си съм установила, че колкото повече се отдалечавам от утвърдената българска представа за излъчване, маниери, начин на обличане и грим, толкова по-малко реални ухажори имам, привличам само погледи.  :lol:

Не искам да ме зяпат само по спирките и в градския транспорт, но това е положението.

Какъв е изводът? - трябва да съм кифла. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nukta

• 29
« Отговор #381 -: Януари 31, 2013, 04:54:53 pm »
о, да! И това го има. И ти си права Лили. Кой знае колко нафукано се държа сега  :mellow:
Иначе:
В този случай, предлагам да си пуснем това прекрасно изпълнение ;) и аз да приключа обсъждането на темата по тоз мой наболял въпрос. Имаме различни представи и вероятно имам нужда от още време, за да разбера кое и как. Не се чувствам достатъчно компетентна да споря.  :-[

[youtube]http://youtu.be/jjOQac1vOEc[/youtube]

*

Papy

• 4343
« Отговор #382 -: Януари 31, 2013, 05:29:50 pm »
Тъкмо я приключи и ми дойде наум, че България е под знака козирог, теб луната ти е там-с доста точен квадрат. От друга страна си асц козирог, венера в дева и иц-телец- не би трябвало да е толкова отчайващо, може да иска лек тунинг :)

*

Asol

• 4140

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #384 -: Януари 31, 2013, 07:55:55 pm »
А за тази карта какво ще кажете 17,01,1982 15,30,00 Пирдоп.Според доста хора минавам така да се каже за красива жена,макар че аз не се смятам за такава.Интересно ми е да чуя мнението ви от астрологична гледна точка.  :rolleyes: :rolleyes:

*

Nukta

• 29
« Отговор #385 -: Февруари 01, 2013, 12:47:21 pm »
Тъкмо я приключи и ми дойде наум, че България е под знака козирог, теб луната ти е там-с доста точен квадрат. От друга страна си асц козирог, венера в дева и иц-телец- не би трябвало да е толкова отчайващо, може да иска лек тунинг :)

то не е отчайващо зле, просто, ако навън съм на пиедастал, тук съм обикновна жена, която ходи по земята. А пък тва си е доста стресиращо като свикнеш на другото. Абе тва е плюс в крайна сметка, щото знам, че ще се емигрира, сигурна съм просто.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #386 -: Февруари 01, 2013, 06:35:18 pm »
ако навън съм на пиедастал, тук съм обикновна жена, която ходи по земята.

Тук всички ходим по земята, за навън не знам. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nukta

• 29
« Отговор #387 -: Февруари 02, 2013, 12:33:35 am »
ако навън съм на пиедастал, тук съм обикновна жена, която ходи по земята.

Тук всички ходим по земята, за навън не знам. :))

Уф, много ги надувам нещата по принцип, ама схващате идеята. усещам го просто, кво да направя. Гледам, че и Венерка ми е транзит през първи дом и може би ме е засегнал. както и да е, мина ми. Усспокоих се. Благодаря ви. И ми простете имам Луна съвпад с Нептун в 12 дом, понякога се самозабравям.  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #388 -: Февруари 02, 2013, 12:36:39 am »
С луна/нептун в 12-ти-я се пробвай да гледаш на карти :)

*

Nukta

• 29
« Отговор #389 -: Февруари 02, 2013, 01:19:40 am »
С луна/нептун в 12-ти-я се пробвай да гледаш на карти :)
като прекаля с алкохола, става! Ама е много изтощаващо. Не щЪ! Искам да го унищожа тва в мен, хич не ми помага.  :lol:  :-\ отивам в темта за транзитите, че нещо много лабилна съм станала.

Всички сме красиви! Само тия без сетива не могат да го видят. С мир!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #390 -: Февруари 02, 2013, 10:32:21 am »
А за тази карта какво ще кажете 17,01,1982 15,30,00 Пирдоп.Според доста хора минавам така да се каже за красива жена,макар че аз не се смятам за такава.Интересно ми е да чуя мнението ви от астрологична гледна точка.  :rolleyes: :rolleyes:

Според мен става въпрос най-вече за сексапил.Може би дори в повече.Може би на моменти ти се иска да те приемат не само като красива жена.

*

Asol

• 4140
« Отговор #391 -: Февруари 02, 2013, 10:37:52 am »
Човек, където и да иде по широкия свят си носи една и съща "торбичка". И ако в "торбичката" има лук, пържен бобец, ще може да сложи и предложи на "софрата" пред гостите си именно това. Някои ще си "хапнат" с кеф, други ще предпочетат друга "софра", защото примерно са любители на суши.

*

Papy

• 4343
« Отговор #392 -: Февруари 02, 2013, 10:49:48 am »
Човек, където и да иде по широкия свят си носи една и съща "торбичка"

Тука съм наполовина съгласна. Защото различните хора изкарват от нас различни черти от характера, същото е и с различни ситуации/държави/етноси

*

Asol

• 4140
« Отговор #393 -: Февруари 02, 2013, 11:33:04 am »
Тъй де, и аз съм на същото мнение, но само от онова, което го има в "торбичката".  :P Става ни по-ясно какви "готвачи" сме. И в България и примерно в Германия ще има и такива, които ни харесват и други с обратната позиция.

*

Papy

• 4343
« Отговор #394 -: Февруари 02, 2013, 11:38:39 am »
Тъй де, и аз съм на същото мнение, но само от онова, което го има в "торбичката".  :P Става ни по-ясно какви "готвачи" сме. И в България и примерно в Германия ще има и такива, които ни харесват и други с обратната позиция.

понеже последно бях в турция, където по чужди мнения харесват по-пищни жени, пък аз не съм от тях, възхитени погледи не срещнах, но всички бяха много приятелски и услужливо настроени
може да са си такива по принцип, но аз наистина не видях един човек да се отнесе кофти с мен, включително и този, на който му одраскахме колата :))))
(макар че стана голяма шумотевица)

*

Asol

• 4140
« Отговор #395 -: Февруари 02, 2013, 11:40:58 am »
Може би ако харесването го свеждаме само до външен вид. Зависи кой какъв смисъл влага като нарича нещо красиво и това, че някой го харесва.

*

Papy

• 4343
« Отговор #396 -: Февруари 02, 2013, 11:44:02 am »
за мен е в сила правилото- когато аз се харесвам - и другите ме харесват
но пък никога не съм очаквала или обръщала внимание кой по улиците ме гледа/ не ме гледа

ако бях, можеше да се депресирам :))))

*

Uran

• 6041
« Отговор #397 -: Февруари 03, 2013, 03:03:45 pm »
Пак съм аз. Просто не разбирам. И е абсурдно.

Следната ситуация: Върнах се в България, защото реших, че сега е момента да се справя със себе си. Всъщност моите проблеми не са това, което си мисля, а фактът, че не съм привлекателна за българските мъже. В чужбина, където и да съм ме забелязват напълно непознати хора. В Турция са ме спирали да ми кажат, че приличам на тяхна няква ТВ звезда, в Гърция също много ме харесват. В Чехия, в Париж, В Австрия - абсурдно е. Тук съм изключително незабележима въпреки че се чувствам страшно добре, няма драми, няма стрес, спокойна съм и балансирана. Знам просто, че всичко ще се нареди по начин, по който е най-добър за мен. И последната вечер се запознах с много симпатичен човек, нищо сексуално не чувствах към него, просто си говорихме и като видя, че няма шанс, започна да ми се обяснява и казва: Ти си толкова красива, по-красива си от приятелката си, по-умна си, защо българските мъже не те забелязват, трябваше да си център на вечерта(а приятлеката ми е страшно желана тук и винаги център на внимание и бла бла, аз наистина съм просто незабележима, но все едно с кого съм, тук наистина съм инвизибъл) и аз му обяснявам, че тва тъпо, не се прави така, настройване срещу приятелки и страшно много се ядосах, но и ме унижи или обиди, не знам. Просто не разбирам, какво имам толкова тук, че не трябва никой да вижда, това което се вижда във всяка друга страна. Абсурдно е. А по-дяволите не просто съм красива, а нямам думи...

Надявам се, не ви звучи много самонадеяно, но знам как ив влияя на противоположния пол, просто не разбирам, защо тук е так? Само тук.

Вероятно наталните ти Сатурн и Уран са твърдо на К12, което те прави незабележима тук и оценена-Там. Не е болка за умиране. ДГД тук. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #398 -: Февруари 03, 2013, 03:13:07 pm »
Nukta, тук мъже почти не са останали, защо искаш да те забелязват?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #399 -: Февруари 03, 2013, 03:23:24 pm »
Брей, че що за приказки са това  ;D .

Проблемът много често не е чисто визуален , както си мислите жените  :P .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен