Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103968 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #440 -: Август 09, 2013, 01:43:26 pm »
Ако водата е само в рак и риби сигурно ще е много нежно и по-хармонично, намесата на скорпиона с Плутон и Марс създава мъките според мен, нещо като живот в постоянен контраст се получава, борба между потребността да бъдеш чувствителна нежна жена и потребността постоянно да вървиш напред.

Не, не мисля, че е точно така. По-скоро само привидно. Рибите просто по-лесно проличават емоционално. Вода по рак не считам за леснотия. Хич не им е лесно.

« Отговор #441 -: Август 09, 2013, 01:43:55 pm »
Луничките ги има Пипи, значи са по марс, овен ;D
И аз имам много вода в натала и колкото и да слабея, няма как да ми се видят кокалите, лието ми не стои изпито.
При жените много харесвам водата, при мъжете - огъня.

И аз съм за огъня, Съни.

*

Нова

• 3491
« Отговор #442 -: Август 09, 2013, 01:45:48 pm »
Луничките ги има Пипи, значи са по марс, овен ;D

Точно и аз нея щях да посоча, както и себе си до едно положение, нослето и скулите все ми бяха на малки лунички, сега по-малко. Сега раменете ми имат ))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #443 -: Август 09, 2013, 01:47:10 pm »
Пипи обезателно трябва да е с акцентиран Овен, още повече че е толкова смела и силна и може да вдигне цял кон.  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #444 -: Август 09, 2013, 01:47:21 pm »
И аз си имам лунички много и по лицето, а отдавна са тръгнали надолу и по деколтето и по рамената, от овенското е значи  :blink:

« Отговор #445 -: Август 09, 2013, 01:48:06 pm »
Ако водата е само в рак и риби сигурно ще е много нежно и по-хармонично, намесата на скорпиона с Плутон и Марс създава мъките според мен, нещо като живот в постоянен контраст се получава, борба между потребността да бъдеш чувствителна нежна жена и потребността постоянно да вървиш напред.

Не, не мисля, че е точно така. По-скоро само привидно. Рибите просто по-лесно проличават емоционално. Вода по рак не считам за леснотия. Хич не им е лесно.

То лесно няма, на водата си и трябва земя за да се опре и да се укроти, че от всяка вълничка боли.

*

Нова

• 3491
« Отговор #446 -: Август 09, 2013, 01:53:22 pm »
Сънили, много си тъмна за лунички, имаш си достатъчно меланин в кожата. Луничките при нас компенсират и показват неравномерието му в кожите ни.

Весо, Линда дава Пипи за пример на дете овен в Слънчеви знаци.

Джени, да, едни от най-сполучливите бракове на жени раци са с мъже деви. Хем подвижни, хем земни. Тъкмо да им поемат неволите.

« Отговор #447 -: Август 09, 2013, 01:58:03 pm »
Сънили, много си тъмна за лунички, имаш си достатъчно меланин в кожата. Луничките при нас компенсират и показват неравномерието му в кожите ни.

Весо, Линда дава Пипи за пример на дете овен в Слънчеви знаци.

Джени, да, едни от най-сполучливите бракове на жени раци са с мъже деви. Хем подвижни, хем земни. Тъкмо да им поемат неволите.

От днес имам нов колега Дева, доста неща се очертава да вършим заедно, но не му знам още датата. Представям си обаче как слънцето му ще кацне върху бойния ми стелиум в Дева и се чудя ще се сработим ли или ще се избием.... :blink:

« Отговор #448 -: Август 09, 2013, 02:24:17 pm »
Като споменахте хора с лунички, пускам една такава, въпреки, че не си личи специално на тази снимка заради обработката.

Пускам без карта да видим дали ще познаете нещо астрологично ;D .

*

Veselin

• 2737
« Отговор #449 -: Август 09, 2013, 02:25:49 pm »
Нещо в Телец + Водолей?

« Отговор #450 -: Август 09, 2013, 02:29:42 pm »
Нищо в Телец и нищо във Водолей ;D .

*

Нова

• 3491
« Отговор #451 -: Август 09, 2013, 02:30:26 pm »
И на мен ми се стори акцент по венера, носа и устните.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #452 -: Август 09, 2013, 02:33:22 pm »
Да му се не види.
Е, аз вече видях в нета.  ;D Да бяхте изрязали горе, където пише адреса на сайта и.

« Отговор #453 -: Август 09, 2013, 02:36:42 pm »
Не ми се занимаваше с изрязване. Целта е да не мамите :P .

Ето карта

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #454 -: Август 10, 2013, 11:39:51 am »
Сигурно не е за тая тема, пък и портретите на известните личности имат тенденциите да ги разкрасяват, но Клара Шуман е доста интересна жена

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bANWdzQPchQ[/youtube]

Естествено това което тя е, далеч надхърля "звездите"... но както може би съм писал, за мен "звездите" не могат да направят нещо наистина красиво.Могат да създадат някаква хармония във формата. Ако човек смята че едно зомби само по себе си може да е красиво... моите съболезнования...

« Отговор #455 -: Август 10, 2013, 11:43:55 am »
neo, какво против имаш "звездите" ? Под "звезди" актриси ли имаш предвид ? Защо трябва да правят нещо красиво ?
В смисъл темата е за физически характеристики...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #456 -: Август 22, 2013, 03:08:20 pm »
Ето една хубавица.  :P

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #457 -: Септември 02, 2013, 11:23:08 pm »
Аз на последък все гледам дали на жените не са им изтощени косите, е на Лопез, и нейната е изтощена...

Днес се постригах и мойта заприлича на нещо  ;D ;D

... дали е от транзит или просто съм си луда  :rolleyes: :rolleyes:

А Веско отностно твоята, нищо особено не е, ако отидеш в Стокхолм на улицата има 100 пъти по красиви.. Шведки..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #458 -: Септември 06, 2013, 01:07:34 am »
Интересно ми е лалво ще кажете за красотата и магнетизма на тази дама,чиято натална карта поствам.?

« Отговор #459 -: Октомври 04, 2013, 08:07:05 pm »
Жената от този клип - http://www.youtube.com/watch?v=RSyUWjftHrs :blink: Roselyn Sanchez

Снимки тук - http://www.gotceleb.com/roselyn-sanchez-2013-fashion-show-2013-02-07.html/roselyn-sanchez-2013-fashion-show-19 Прекалено големи са, за да ги кача.