Марайски този жълтурчо дето си го сложила, не ми е хич по вкуса. Много нежен нещо ми идва....
Ох леле...
Луна/Марс не е особено красив съвпад.. може да играе сексуално, но в него няма никаква хармония..
ти пак си имай, но аз този съвпад не го отчитам въобще като хармоничен, ако изходя от природата на планетите, особено ако и ролите са разменени, и жената е с Марс, а мъжа с Луна
Луна/Марс не е особено красив съвпад.. може да играе сексуално, но в него няма никаква хармония.. Марс няма търпение, а луната се влияе от емоциите си и изисква плавност, да бъде изчакана.. търпение, което Марс го няма..
Цитат на: kris в Ноември 02, 2010, 03:57:33 amЛуна/Марс не е особено красив съвпад.. може да играе сексуално, но в него няма никаква хармония.. Марс няма търпение, а луната се влияе от емоциите си и изисква плавност, да бъде изчакана.. търпение, което Марс го няма.. KъФ марс бре , аз ли съм недоскиФ.... Луната е в съвпад с Уран в скорпи....
Цитат на: Марая в Ноември 02, 2010, 04:03:38 amЦитат на: kris в Ноември 02, 2010, 03:57:33 amЛуна/Марс не е особено красив съвпад.. може да играе сексуално, но в него няма никаква хармония.. Марс няма търпение, а луната се влияе от емоциите си и изисква плавност, да бъде изчакана.. търпение, което Марс го няма.. KъФ марс бре , аз ли съм недоскиФ.... Луната е в съвпад с Уран в скорпи.... А бе Марайски, това е за синастрията ми с него.
Цитат на: elfidka в Ноември 02, 2010, 04:05:10 amЦитат на: Марая в Ноември 02, 2010, 04:03:38 amЦитат на: kris в Ноември 02, 2010, 03:57:33 amЛуна/Марс не е особено красив съвпад.. може да играе сексуално, но в него няма никаква хармония.. Марс няма търпение, а луната се влияе от емоциите си и изисква плавност, да бъде изчакана.. търпение, което Марс го няма.. KъФ марс бре , аз ли съм недоскиФ.... Луната е в съвпад с Уран в скорпи.... А бе Марайски, това е за синастрията ми с него. Аааа , вдянах..... Ми марс и луна- скъпа купи са жартиери....
Цитат на: Марая в Ноември 02, 2010, 04:07:27 amЦитат на: elfidka в Ноември 02, 2010, 04:05:10 amЦитат на: Марая в Ноември 02, 2010, 04:03:38 amЦитат на: kris в Ноември 02, 2010, 03:57:33 amЛуна/Марс не е особено красив съвпад.. може да играе сексуално, но в него няма никаква хармония.. Марс няма търпение, а луната се влияе от емоциите си и изисква плавност, да бъде изчакана.. търпение, което Марс го няма.. KъФ марс бре , аз ли съм недоскиФ.... Луната е в съвпад с Уран в скорпи.... А бе Марайски, това е за синастрията ми с него. Аааа , вдянах..... Ми марс и луна- скъпа купи са жартиери.... О, непременно. Разбрах, че снимал в Булгария в момента.
Мале, Маро, ти запали целия форум... На такива дълбоко женени хора като мен им събуди позаспали мисли разни, да ти се невиди... Откъде ти идва толкова енергия, се чуда начи...
ето един мъж, който много харесвам има невероятно излъчване.....или нещо скорпионско...може би АЦ или незнам Марс на АЦ може ли да го направи толкова секси.....?? :unsure:погледа му само за животински секс ми говори... :blink:Асен Блатечки...АЦ му аз си го натаманих..... :blink:Марайке с тази тема ...и мен ме хвърли в джаза..... :-[ :blink:
Аз като видях снимка на Хю Джакман по бански, онемях просто (обаче точно тая снимка не мога вече да я намера в нета).