Здравей Гост

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 261 Отговора
  • 49979 Прегледи
*

Haus

• *
  • 129
Re:ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #100 -: Ноември 03, 2010, 01:35:28 am »

Качих я , малко по-нагоре е! :blink:

Хмм, дали не съм сбъркал часа нещо?? Или мястото? Като гледах картата преди години имам спомен че асцендента му се падаше м/у слънцето и венера.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Ноември 03, 2010, 01:38:17 am »

Качих я , малко по-нагоре е! :blink:

Хмм, дали не съм сбъркал часа нещо?? Или мястото? Като гледах картата преди години имам спомен че асцендента му се падаше м/у слънцето и венера.

Асц е в последния градус на Везни- анаретен..... :blink:
Мисля , че града е Плевен или едно село до Плевен , така , че координатите не мърдат....
Видно от оста 6/12-ти мисля , че часа е точен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #102 -: Ноември 03, 2010, 01:41:42 am »
Слави, още ли е в ефира?
Имаше някакъв здравословен проблем /доколкото си спомням/.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #103 -: Ноември 03, 2010, 01:43:08 am »

Асц е в последния градус на Везни- анаретен..... :blink:
Мисля , че града е Плевен или едно село до Плевен , така , че координатите не мърдат....
Видно от оста 6/12-ти мисля , че часа е точен.... :blink:

Ами аз не знам защо съм запомнил този час , но като гледах картата, на която случайно попаднах и която беше правена от някаква астроложка, ясно си спомням че слънцето е в първи дом на асцендента, а и той е доста типичен пример за слънце в първи дом. Така и Юпитер влиза в 10-ти, което също мисля че е подходящо за неговия хороскоп

*

elfidka

• 3129
« Отговор #104 -: Ноември 03, 2010, 01:44:00 am »
Няма как да е със СЛВ в 7 дом.....
Това обикновено означава много бракове, а той няма нито един .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #105 -: Ноември 03, 2010, 01:46:27 am »

Ами СЛВ показва накъде трябва да вървим, доколкото си спомням, а той не върви явно в правилната посока и съответно си получава наказанията. Твърде голям егоист е и не може явно да го преодолее

*

elfidka

• 3129
« Отговор #106 -: Ноември 03, 2010, 01:48:38 am »
До колкото знам той има сестра. С тази Луна в 3 дом тя би трябвало да е по-малка от него и той да я покровителствува по някакъв начин .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Ноември 03, 2010, 01:48:47 am »

Не е задължително да има многобрачие.
По принцип "програмата" на СЛВ в 7 дом предполага ориентация към партньорство и научаване на съответните уроци според знака, в който се намира възелът и диспозиторът му.
Не са малко случаите, когато възлите по оста 1/7 дом дават неконвенционално отношение към формалностите. Възможно е да не се сключи брак, но това не означава липса на партньори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #108 -: Ноември 03, 2010, 01:55:23 am »

Това са моите мъже ;D
напълно различни са, но и двамата ми въздействат.
все пак близнашката ми венера обича разнообразието ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Ноември 03, 2010, 02:03:10 am »
Рая , Раичка....
Дай ми сини очи и ми гледай акъла.....Ми просто го няма....Уффф , много са ми слаби ангелите- пусти сини очи- направо Марианската падина..... :( ;D ;D ;D

Тццц- втория типаж ти го давам! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Ноември 03, 2010, 02:04:41 am »
Слави няма бракове, но да не забравяме в колко съдружия участва, организации, бизнес парньорства и т.н.  

Това по се връзва с Раху в 7 дом, а У7 в джйотиш картата да е Марс.
Освен това Лагна в някой от кардиналните знаци дава по-силен афинитет към светския живот.
В западната карта ми се струва, че МС трябва да е в знака Лъв, не в Рак.
Мисля, че не е изключен и вариантът с АС след 23,5-24 гр. Везни. Нищо не се знае за личния му живот (не се афишира), но е известен с влиянието си и участието в множество съдружия и бизнеси. Това по би се вързало с Венера в сид. Дева (в падение) в 12 дом, Раху в сид. Овен в 7 дом, Марс в сид. Лъв в 11 дом и Юпитер в сид. Рак в 10 дом.
А сценичният му образ по ми се връзва с Арудха Лагна в Лъв (/Марс), отколкото с Арудха Лагна в Скорпион (/Луна).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Ноември 03, 2010, 02:09:00 am »

Не е задължително да има многобрачие.
По принцип "програмата" на СЛВ в 7 дом предполага ориентация към партньорство и научаване на съответните уроци според знака, в който се намира възелът и диспозиторът му.
Не са малко случаите, когато възлите по оста 1/7 дом дават неконвенционално отношение към формалностите. Възможно е да не се сключи брак, но това не означава липса на партньори.

Не! Недей! Върни си думите назад -плс.....Нищо лошо не съм ти направила... ;D ;D ;)

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #112 -: Ноември 03, 2010, 02:19:34 am »

Това по се връзва с Раху в 7 дом, а У7 в джйотиш картата да е Марс.
Освен това Лагна в някой от кардиналните знаци дава по-силен афинитет към светския живот.
В западната карта ми се струва, че МС трябва да е в знака Лъв, не в Рак.
Мисля, че не е изключен и вариантът с АС след 23,5-24 гр. Везни. Нищо не се знае за личния му живот (не се афишира), но е известен с влиянието си и участието в множество съдружия и бизнеси. Това по би се вързало с Венера в сид. Дева (в падение) в 12 дом, Раху в сид. Овен в 7 дом, Марс в сид. Лъв в 11 дом и Юпитер в сид. Рак в 10 дом.
А сценичният му образ по ми се връзва с Арудха Лагна в Лъв (/Марс), отколкото с Арудха Лагна в Скорпион (/Луна).

Това което си спомням от картата му, а тя беше правена от астроложка с точни данни е, че асцендента му беше м/у слънце и венера, т.е. венера в 12-ти дом, МС в лъв и юпитер на върха.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Ноември 03, 2010, 02:20:38 am »
Спомням си, че преди няколко години му мятаха картата във форума на алл.бг. Имаше там такава тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #114 -: Ноември 03, 2010, 02:24:55 am »
Спомням си, че преди няколко години му мятаха картата във форума на алл.бг. Имаше там такава тема.
Права си, Лили. От кеша на гоогле
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aseGTuDhSDQJ:forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/845827/page/0/fpart/all/vc/1+all.bg+%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8+%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2+%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Цитат от сайта
Цитат
Слави е роден на 18.10.1966 в 6:45 сутринта, но дали точно в Плевен или наоколо вече не знам. Слушах някакво интервю с майка му преди доста време и тя каза часа, в който е роден.

P.S. Защо обсъждаме Слави в темата за хубави мъже??? ;D
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 02:31:11 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Ноември 03, 2010, 02:27:04 am »

ние и тук сме го обсъjдали в Пракtuка с популярни личности,ама си трая  ;D

Ти нещо много започна да траеш ;D ;D ;D...Дай ми заглавието на оная тема , че хард диска ми се скапа....
За лошите мъже иде реч! ;D ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #116 -: Ноември 03, 2010, 02:36:25 am »
добре де, ама какво прави Славчо тука при хубавите мъже?
жълтолилава, много го бива тва момче французчето от предната страница, особено на първата снимка...
от тая страница - Джони Деп. На мен пък ми харесват мъже с черни очи, много са секси, пробиват ти право в душата като те погледнат. Сините очи - само специални цветове. Брад Пит ми прилича на сиамска мачка с неговите светлосини очи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Ноември 03, 2010, 02:39:19 am »
жълтолилава, много го бива тва момче французчето от предната страница, особено на първата снимка...
от тая страница - Джони Деп. На мен пък ми харесват мъже с черни очи, много са секси, пробиват ти право в душата като те погледнат. Сините очи - само специални цветове. Брад Пит ми прилича на сиамска мачка с неговите светлосини очи.

Не искаш ли да го гушнеш?!- ама истината ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Ноември 03, 2010, 02:41:28 am »

На вкус и цвет товарищей нет. 
За някои може и да е хубав, сексапилен мъж.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #119 -: Ноември 03, 2010, 02:42:34 am »
И сиамската мачка ми харесва!!! ;D
Брад Пит е от малкото мъже със сини очи, които ми действат много сексуално!!!
Друг такъв мъж е Вал Килмър, на като млад!