Здравей Гост

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 261 Отговора
  • 49877 Прегледи
*

holanda

Re:ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #140 -: Март 17, 2011, 03:34:12 am »
- Не се съмнявай, верни друже, защото "Бог може от... камъни да въздигне чеда Аврааму" (Мат. 3:9)

да де, '' Блажени са вярващите ! ''   ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #141 -: Март 17, 2011, 05:25:30 am »

Как можеш да ме сравняваш с някакви слаби, раними хорица, които в стремежа си да отрекат божественото в себе си, наблягат на някаква измислена индивидуалност, въпреки че всички тях съм ги създал от едно парче кал.  :mellow:

нека да предположа- ти си ловец..въпреки че най- вероятно марс ти е в риби, а венера в рак и си доста чувствителен и не обичаш да убиваш животни, но напук на това и заради луна в стрелец най- вече имаш всякакви джаджи за лов и обичаш да се издокарваш и да се разхождаш в гората с някакви други ловци и в краен случай, ако няма как да го избегнеш може и да убиеш нещо..но при теб е заради луната в 4-ти дом преди венера в рак даже..много четвъртодомно- лунен, от вкъщи не излиза..играеш екшън игри, в които се стреля по гадни чудовища- това запълва донякъде нуждата от външни белези на мачовизъм..геймър ли си??..малко, може би, не прекаляваш..да не забравяме и F1..Фен на Ферари ли беше??..не може да си фен на формулата и да не се събираш с приятели да я гледате и да пиете бира..ходил си и в чужбина да гледаш състезания..да..не те виждам чак с татуировки..защото си малко сноб..при теб тези символи са такива, че да могат да бъдат разпонзати само от определени хора- от познавачи като теб..

но не може да нямаш някакви външни забежки..просто те виждам като на длан.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #142 -: Март 17, 2011, 05:38:39 am »
нека да предположа- ти си ловец..въпреки че най- вероятно марс ти е в риби, а венера в рак и си доста чувствителен и не обичаш да убиваш животни, но напук на това и заради луна в стрелец най- вече имаш всякакви джаджи за лов и обичаш да се издокарваш и да се разхождаш в гората с някакви други ловци и в краен случай, ако няма как да го избегнеш може и да убиеш нещо..но при теб е заради луната в 4-ти дом преди венера в рак даже..много четвъртодомно- лунен, от вкъщи не излиза..играеш екшън игри, в които се стреля по гадни чудовища- това запълва донякъде нуждата от външни белези на мачовизъм..геймър ли си??..малко, може би, не прекаляваш..да не забравяме и F1..Фен на Ферари ли беше??..не може да си фен на формулата и да не се събираш с приятели да я гледате и да пиете бира..ходил си и в чужбина да гледаш състезания..да..не те виждам чак с татуировки..защото си малко сноб..при теб тези символи са такива, че да могат да бъдат разпонзати само от определени хора- от познавачи като теб..

но не може да нямаш някакви външни забежки..просто те виждам като на длан.
. ;D

Това беше доста патетичен опит да си ме представиш като някой, нещо, пренебрегвайки факта, че всъщност винаги си била привлечена от божествената ми същност. Не е нужно всеки път да се опитваш да превърнеш моята абстрактност в лесно смилаеми хапчици, подходящи повече за кучето на аватара ти, отколкото на човек като теб, създаден по мой образ и подобие. Достатъчно ти е да знаеш, че аз съм светлина. Друго не ти е необходимо, чадо мое. :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #143 -: Март 17, 2011, 05:48:21 am »

Това беше доста патетичен опит да си ме представиш като някой, нещо, пренебрегвайки факта, че всъщност винаги си била привлечена от божествената ми същност. Не е нужно всеки път да се опитваш да превърнеш моята абстрактност в лесно смилаеми хапчици, подходящи повече за кучето на аватара ти, отколкото на човек като теб, създаден по мой образ и подобие. Достатъчно ти е да знаеш, че аз съм светлина. Друго не ти е необходимо, чадо мое. :mellow:

тъкмо разглеждам няколко нови аватара и се чудя какво пролетно да си избера да ме символизира.. :blink:

преиграваш, усещаш ли??..чувството ми за хумор понася до определен момент..

добре, нямам нужда от потвърждение, знам че използваш някакви похвати /по темата, за която стана въпрос по- горе/ и че няма да кажеш нищо..не е и важно..реакциите ти говорят сами..може да ти мръдна малко мерка по към лъв, към 12-тия дом в началото да го наместя.. :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #144 -: Март 17, 2011, 05:55:30 am »
знам че използваш някакви похвати /по темата, за която стана въпрос по- горе/ и че няма да кажеш нищо..

Казах всичко, което си струва да бъде казано, за да можеш да ме осъзнаеш и разбереш, тъй като виждам че имаш желание, но желанието ти да вкараш всичко в представи и норми ти играе лоша шега, тъй като аз не се побирам в тях.  :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #145 -: Март 17, 2011, 06:02:14 am »

Казах всичко, което си струва да бъде казано, за да можеш да ме осъзнаеш и разбереш, тъй като виждам че имаш желание, но желанието ти да вкараш всичко в представи и норми ти играе лоша шега, тъй като аз не се побирам в тях.  :mellow:

С едно кликване на мишката решавам съдбата на хората..

а пък аз с едно решение на съдбата кликвам мишките на хората.. ;D
нали няма да ми изтриеш картинката в подписа??..не помня къде се намаляваха..утре ще я намаля..

лека нощ  :kissd:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #146 -: Март 17, 2011, 06:03:35 am »
лека нощ  :kissd:

Лека.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Март 17, 2011, 06:28:04 am »
Страхотни попадения   :blink:, де да имах и аз ясновидски прозрения.
Марс в Риби е геймър наистина -  познава капана на илюзията, където правилата не важат и всички маски падат... Екшъните го привличат, особено с диви животни, упоени от аромата на прясна кръв и лесно спечелена битка... Ловът е сладка тръпка за Плутон, да си татуираш трофея на някое интимно място - онази точка в сърцето, която малцина докосват, защото липсата на смелост и достойнство да преодолеят страха от загуба го прави невъзможно...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #148 -: Март 17, 2011, 06:34:52 am »
Страхотни попадения   :blink:, де да имах и аз ясновидски прозрения.
Марс в Риби е геймър наистина -  познава капана на илюзията, където правилата не важат и всички маски падат... Екшъните го привличат, особено с диви животни, упоени от аромата на прясна кръв и лесно спечелена битка... Ловът е сладка тръпка за Плутон, да си татуираш трофея на някое интимно място - онази точка в сърцето, която малцина докосват, защото липсата на смелост и достойнство да преодолеят страха от загуба го прави невъзможно...

Да...,много добър при това....Страхотни са в леглото мъжете с марс в риби.... :-\ И това го казвам съвсем сериозно...
Не мога да си обясня защо попаднах отново в топлите и горещи ръце :rolleyes: ,които знаят как .... на марс в риби? :rolleyes:
Ръцете са по меркурий..., :rolleyes: може би защото е воден и е в близост до венера...умеят да докосват така , че да летя и треперя в тях....

И точно там си слагат татуировките в червената точка...с болка особено когато осъзнават това.... ;) :blink:
Страха от загуба идва по-скоро от Сатурн...той не иска да губи.....,онова по марс понякога се оказва суета...
« Последна редакция: Март 17, 2011, 06:39:56 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Март 17, 2011, 06:43:54 am »
Само не ми казвай, че и безеякулаторният секс е по Марс в Риби, досега за Марс/Сатурн с мислех.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Март 17, 2011, 06:46:02 am »
Само не ми казвай, че и безеякулаторният секс е по Марс в Риби, досега за Марс/Сатурн с мислех.  :-[

Ееее...., не е разбира се по марс в риби  :-\...., а по аспектите на марс... :P...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #151 -: Април 07, 2011, 07:01:22 am »
Реших да добавя и тук астр. карта + малко снимки на един известен мъж - футболист Майкъл Оуен (Michael Owen), когото още от ученичка харесвам :-[ :blink:

Малко инфо:
Женен е за ученическата си любов, с която се запознава в началното училище. Има 3 дечица (2 момичета и 1 момче). Силно вярващ в Бог. Купува къщи на всички членове от двете фамилии в един квартал, за да са близко...

Учудващо на фона на другите футболисти, досега за него не се е написало нищо лошо...
Хубавото е, че всяко правило си има и изключение :)
« Последна редакция: Април 07, 2011, 07:06:31 am от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Април 07, 2011, 07:09:00 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Април 07, 2011, 07:11:18 am »
Реших да добавя и тук астр. карта + малко снимки на един известен мъж - футболист Майкъл Оуен (Michael Owen), когото още от ученичка харесвам :-[ :blink:

Малко инфо:
Женен е за ученическата си любов, с която се запознава в началното училище. Има 3 дечица (2 момичета и 1 момче). Силно вярващ в Бог. Купува къщи на всички членове от двете фамилии в един квартал, за да са близко...

Учудващо на фона на другите футболисти, досега за него не се е написало нищо лошо...
Хубавото е, че всяко правило си има и изключение :)

Ужас...,отвратително звучи.... :57:

:cry3: :cry3:
оффф...,остарях , но не съм по-мъдра! ;D

« Отговор #154 -: Април 07, 2011, 07:18:35 am »
Да, странно и рядко се случва :blink: Но защо не ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Април 07, 2011, 07:20:14 am »
Да, странно и рядко се случва :blink: Но защо не ;)

От ЕГОИЗЪМ.... ;D , нямам ли право да го искам?! :rolleyes:
Погледни го...красив , сексапил.....млад...Божеее , нищо не му липсва.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #156 -: Май 10, 2011, 04:38:00 pm »
Един мъж, който може и да не е много красив по общоприетите норми напоследък, но пък има ужасно силно излъчване, харизма, много енергия, и - освен всичко друго - многоо мирише на страст, секс и непосредственост :-[

Michael Hutchence
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Hutchence

А за картата - какво да кажа - Много Козирог, екзалтирал Марс, Saturn w obitel, и Венера съвпад Юпитер в Стрелец, за капак Нептунясала Луна в Скорпион и Плутон в 8ми дом :mellow:
И - разбира се Водолейско слънце в начални градуси съвпаднало с Козирожки АЦ в 1ви дом :rolleyes:

ахаааа затова ми потекоха лигите като го видях - Венерата ми е там  :yahoo: :rolf: :confuse3:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #157 -: Май 10, 2011, 04:43:18 pm »
Мммм... И на мен, Вещи, и на мен :P За лигите казвам, не за градусите ;)

Добавих пропуснатата карта, вече е видима :rolleyes:

тцъ тцъ тцъ, че съвпъдъци има между неговата и моята карта  ;D  ако не беше лееекинко поумрял можех да си го направя таен любовник  :rolf: 

Венерата и Юпитера му са ми в съвпад със СЛВ, Слънцето и АС му са ми в съвпад с Венерата в 12 дом  :57:  ама много ще ме вбесява като ми говори, че Мерка му е в съвпад с Лилитката ми  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #158 -: Май 10, 2011, 06:49:30 pm »
Един мъж, който може и да не е много красив по общоприетите норми напоследък, но пък има ужасно силно излъчване, харизма, много енергия, и - освен всичко друго - многоо мирише на страст, секс и непосредственост :-[

Michael Hutchence
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Hutchence

А за картата - какво да кажа - Много Козирог, екзалтирал Марс, Saturn w obitel, и Венера съвпад Юпитер в Стрелец, за капак Нептунясала Луна в Скорпион и Плутон в 8ми дом :mellow:
И - разбира се Водолейско слънце в начални градуси съвпаднало с Козирожки АЦ в 1ви дом :rolleyes:

Малко като Роби Уилямс - Слънце във Водолей в квадрат със скорпионска Луна. Bad boy. Но Луната на Майкъл е много по-нежна. Бунтар отвътре, сладур отвън. :wub:... Съвпад на Венера с Юпитер в повечето карти, които съм гледала, съответства на много щедър човек.

« Отговор #159 -: Май 29, 2011, 06:13:44 pm »
Гледах състезанието на Имола, когато кастрофира. :'( :'( :'( Вечерта по новините казаха, че е починал. Беше ми толково тъжно... Той казваше нещо от сорта на: "Умри млад, за да бъдеш красив труп". :(