По моите стандарти е хубав мъж, но все пак имам Уран в 7 в Скорпи и харесвам не класическата красота.Нещо характерно, например странен поглед голям нос.... Ето картата на Ейдриян Броуди-http://www.astro.com/astro-databank/Brody,_Adrien
Чета една книга за бг мафията и се сетих, че за мен хубав мъж е Жоро Илиев. Знам какво ще последва, защото не коментирам живота му, а само външния вид. Има Венера съвпад Марс в рак, Слънце в анаретен градус на рак.
Една дружка тука, нали темата е за мъже и е написана с главни букви, та я видя и каза да ви покажа що е то мъж и приказност. Акъл нямат тези огнени стихии, ей.... )))))))))))
Оставям снимката/карта да говори... Щото аз нямам думи.
Цитат на: Crabby в Август 08, 2013, 01:15:03 pmЦитат на: Нова в Август 08, 2013, 01:14:21 pmЕдна дружка тука, нали темата е за мъже и е написана с главни букви, та я видя и каза да ви покажа що е то мъж и приказност. Акъл нямат тези огнени стихии, ей.... )))))))))))Твърдо НЕ.И аз така.
Цитат на: Нова в Август 08, 2013, 01:14:21 pmЕдна дружка тука, нали темата е за мъже и е написана с главни букви, та я видя и каза да ви покажа що е то мъж и приказност. Акъл нямат тези огнени стихии, ей.... )))))))))))Твърдо НЕ.
Цитат на: Dragon Lady в Август 08, 2013, 01:21:07 pmОставям снимката/карта да говори... Щото аз нямам думи.Няма снимка
Цитат на: sunnily в Август 08, 2013, 01:17:29 pmЦитат на: Crabby в Август 08, 2013, 01:15:03 pmЦитат на: Нова в Август 08, 2013, 01:14:21 pmЕдна дружка тука, нали темата е за мъже и е написана с главни букви, та я видя и каза да ви покажа що е то мъж и приказност. Акъл нямат тези огнени стихии, ей.... )))))))))))Твърдо НЕ.И аз така.Абе не мислите ли, че ако му сменим главата, ще стане?
Дракон, Чудна възраст, 66-ти набор )))))Но много земя, много нещо. И въздух. Не е за мен. Ще се хвана само на съвпада във водолей и тригона към юпитер. Не е за огнени хора тази карта. И за водни не е, че не могат да преживеят ситуацията по водолей.
Ама човекът вече е на 46-7 години, ти си му сложила снимка да объркваш момите тука. Дай нещо актуално.
Цитат на: irina в Август 08, 2013, 01:22:24 pmЦитат на: sunnily в Август 08, 2013, 01:17:29 pmЦитат на: Crabby в Август 08, 2013, 01:15:03 pmЦитат на: Нова в Август 08, 2013, 01:14:21 pmЕдна дружка тука, нали темата е за мъже и е написана с главни букви, та я видя и каза да ви покажа що е то мъж и приказност. Акъл нямат тези огнени стихии, ей.... )))))))))))Твърдо НЕ.И аз така.Абе не мислите ли, че ако му сменим главата, ще стане?Той трябва да е с поне 10 глави, ако на всички тук ще угаждаме. Аз го искам по бозав, такива ми харесват, и по мъжествен, тоя беше голям льольо..