Здравей Гост

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 261 Отговора
  • 50005 Прегледи
*

veshti4ka

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« -: Март 10, 2009, 12:24:04 am »
ето и картите на трима хубавци /поне според мен/  ;D   ако искате някой друг - свирнете и ще проверя дали имам данните  :P

ДЖОНИ ДЕП

КИАНУ РИЙВС

БРАД ПИТ

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #1 -: Март 10, 2009, 12:34:14 am »
гледам брат пит ,щоот много съм му навита:
слънце в 1-ви дом -стрелец
венера в козирог
все показатели за красота! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Март 10, 2009, 12:35:11 am »
интересно е, че и при тримата има силно натоварени земни и водни домове  ???   и то във водните все кармични  показатели  ::)   интересно и ретроградните им планети са показатели за стари души  ;D  - виж тиииии дъртите парчета се преродили като красиви кино звезди  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Март 10, 2009, 12:39:44 am от veshti4ka »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 10, 2009, 12:46:06 am »
интересно е, че и при тримата има силно натоварени земни и водни домове  ???   и то във водните все кармични  показатели  ::)   интересно и ретроградните им планети са показатели за стари души  ;D  - виж тиииии дъртите парчета се преродили като красиви кино звезди  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
всичките имат аспекти с плутон ,без изключение ,един от факторите ,аз там търся сексуалност и магнетизъм ,на второ място асц.везна ,асц.стрелец като тук имаме и слънце в стрелец в първи дом.венера в козирог според изследването на руската астроложка също носи красота.... ;D ;D ;D
дърти ли?дърти са на бащати воловете,кат им пращаш картите ,прати им и мейлите ,пък аз ще си намеря телефоните ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Март 10, 2009, 12:48:36 am »
под "дърти" имах в предвид старостта на душата, а не годините им в момента  ;D   стари са като души и брой прераждания - не много но все пак достатъчно  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 10, 2009, 01:12:12 am »
под "дърти" имах в предвид старостта на душата, а не годините им в момента  ;D   стари са като души и брой прераждания - не много но все пак достатъчно  :P
двусмислено е ,това с дъртите парчета ;D ,от къде черпиш тази информация ,че са стари духове?аз мисля ,че за стар дух се гледа 8-ми дом.. 8) ???

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Март 10, 2009, 10:55:15 pm »
В книгата на Джеф Грийн "Плутон-еволюционно пътуване на душата" се разглежда този въпрос. Според автора възрастта на духа се определя от разстоянието между Плутон и СЛВ. Ако СЛВ се доближава до Плутон или е в съвпад с него- това е един стар дух.

Квадратурата между възлите и Плутон е сигнификатор за много тежки кармични уроци, а съвпадът с ЮЛВ е един от показателите за насилствена смърт, животът е бил преждевременно прекъснат и кармичните уроци се преповтарят в този живот.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #7 -: Март 11, 2009, 12:35:05 am »
За старите духове, това, което съм чела и мисля, че е вярно Въздушни - най-млади, най-добра връзка с астрала, Огън - следващи - свят идеи, Вода - психичен свят, Земя - най-стари души, най-свикнали със Земята и света на формите, затова и Вода и Земя - най-добра интуиция, много натрупана в душата информация от предишни прераждания. Говоря за Слънчева зодия, Луната за мен е по - силна в родово-общностния строй, в съвременното пост-индустриално/цифрово общество Слънцето доминира :)
Обаче хич не ни е лесно на земните зодии,толкова много карма имаме....и всичко е едно тежко, тежко...но пък и с магиите и енергиите сме вещи :) особено като се съберат Вода + Земя, просто е класика в жанра.

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Март 11, 2009, 12:51:11 am »
За старите духове, това, което съм чела и мисля, че е вярно Въздушни - най-млади, най-добра връзка с астрала, Огън - следващи - свят идеи, Вода - психичен свят, Земя - най-стари души, най-свикнали със Земята и света на формите, затова и Вода и Земя - най-добра интуиция, много натрупана в душата информация от предишни прераждания. Говоря за Слънчева зодия, Луната за мен е по - силна в родово-общностния строй, в съвременното пост-индустриално/цифрово общество Слънцето доминира :)
Обаче хич не ни е лесно на земните зодии,толкова много карма имаме....и всичко е едно тежко, тежко...но пък и с магиите и енергиите сме вещи :) особено като се съберат Вода + Земя, просто е класика в жанра.

Не можем да съдим само по позицията на Слънцето. Слънцето показва каква е нашата "пътеводна светлина" в този живот. Няма нищо общо с миналото на душата.

Всички имаме карма, не само земно-водните.

*

veshti4ka

« Отговор #9 -: Март 11, 2009, 08:40:03 am »
а, тука съм забравила да погледна.  ;D
лично за мен няма точно определение за стар дух. всъщност ретроградност на планета в натален хороскоп е единият показател за това - имам в предвид за ретро Меркурий, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон, позициите на възлите също, аспектите към ретроградните планети и аспектите към транссатурнови планети и възлите... но бога ми, не ме карайте да обяснявам защо  :( - интуицията ми подсказва че е така, но явно още знанията ми не стигат за да се обоснова като хората...  :'(   отделно аспектите ги свързвам с нумерологията /хабер си нямам от нея но до 4 горе долу ги знам/ и там също има някои индикации, въпреки, че и това не мога да обясня защото го правя - просто го правя  ;D  ... и накрая последният фактор - въздуха - наличието на много въздух в една карта + останалите горни показатели, го смятам за стар дух, поради простата причина че той като дух вече е отработил земният елемент /там където е бил прераждан стотици пъти/ и вече ума му е свикнал да се пренася в менталният свят, а оттам и в другите...
водата също я свързвам с мистиката, но нея по-скоро с дух някъде по пътя, а тези с въздуха вече са се освободили от "оковите"...

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #10 -: Март 11, 2009, 04:36:54 pm »

Не можем да съдим само по позицията на Слънцето. Слънцето показва каква е нашата "пътеводна светлина" в този живот. Няма нищо общо с миналото на душата.

Всички имаме карма, не само земно-водните.

Taka, е естествено всеки си носи кармата, но съм забелязала, че Водните и Земните просто преживяват по-тежко нещата. И най-тежки обективни събития около мен са се случвали на скорпионите и раците. Отделен въпрос е, че някой с по-развинтена фантазия и без събития може да си внуши такива неща...., но тук пак водните зодии водят моята класация. Не знам имате ли наистина близки приятели Скорпиони, Раци, аз съм се УДИВЛЯВАЛА каква психика имат.....Рибите не ги коментирам, те са извън класациите.

*

veshti4ka

« Отговор #11 -: Март 11, 2009, 04:57:42 pm »
що бе маце, какво им има на рибите  ;D 
че ние сме си убавци откъдето и да ни погледнеш - дори и мъжете, въпреки, че са егати мързелите и мошениците  ;D ;D ;D  - само Брус Уилис прави изключение /ама тука всички негови фенки ще се съгласят  ;D ;D ;D /...

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 11, 2009, 05:06:35 pm »
що бе маце, какво им има на рибите  ;D 
че ние сме си убавци откъдето и да ни погледнеш - дори и мъжете, въпреки, че са егати мързелите и мошениците  ;D ;D ;D  - само Брус Уилис прави изключение /ама тука всички негови фенки ще се съгласят  ;D ;D ;D /...
рибите имат интуиция , но не винаги я използват.и поради развихреното въображение в повечето случай не могат да я оползотворянват правилно.за жените риби не съм наясно , защото познамвам само една риба.знам , че са меки и добри-като цяло.color] но принципно в натала е отразена интуицията. :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #13 -: Март 11, 2009, 08:18:30 pm »
аз от Рибите съм много доволна, :) но при мен Рибешкото е силно заложено в натала :) Аз имам нужда от Риби около мен, иначе се депресирам, Рибите винаги ме ободряват с въображението и вярата си.МНОГо си ги обичам:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 11, 2009, 11:23:12 pm »
Не знам имате ли наистина близки приятели Скорпиони, Раци, аз съм се УДИВЛЯВАЛА каква психика имат.....Рибите не ги коментирам, те са извън класациите.

;D И двамата ми родители са водни - татко Рак, мама Рибка. На тях вероятно "дължа" и големия си воден тригон... А що се отнася до Рибите, наистина - извън всякакви класации са. Защо? Защото дотук не съм срещнала две Рибки, които да си приличат. Нали зодиакалният им символ е представен от две риби, плуващи в различни посоки...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Март 12, 2009, 10:31:18 am »
с тоя дсц.Риби - около мен е пълно с рибки, Слънца в 12 , ако някой се опита да ги класифицира ей богусигурно ще получи Нобелова награда, аз съм убедена, че и те самите не се познават на 100% и постоянно се изненадват, та кво остава за хората около тях, вода можеш ли да я задържиш в шепа, винаги ще намери пътя и начина да ти се изплъзне ::)

« Последна редакция: Март 12, 2009, 10:44:11 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Инти

• 2068
Re:ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #16 -: Септември 10, 2009, 11:38:51 am »
ЛЮБИМОТО МИ КИТАЙЧЕ - НИКОЛАС ДЗЕ

Natal Chart, Planets, Astrological Chart, Horoscope
Nicholas TSE,
born August 29, 1980 at 12:00 PM* (unknown) in Hong Kong (Chine)
Sun in 6°36 Virgo, Moon in 27°45 Aries
Chinese Astrology: Metal Monkey
Numerology: Birthpath 1

*

mamma_mia

« Отговор #17 -: Септември 10, 2009, 01:28:49 pm »
С чичо Брус Уилис сме на една дата 19.03  ;D Аз и без това си го харесвам.
Навремето майка ми ходила при гледачка и казала,че все съм уморена.Жената казала,че е така защото съм стар дух. Аз не само съм уморена,но и доста отегчена.Например в компания хората обсъждат разни теми ,а на мен все не са ми интересни.Друго е ако се заговори естествено за езотерика или астрология.Това са теми които ме привличат.Обичам изкуството също(музика,изобразително).
Тази нощ сънувах жена която не съм виждала отдавна, и днес я срещнах,даже и казах :)
В моята карта има равновесие имам огън,вода,въздух ,но най-вече земя.
Пък съм и аз хубаво парче ;D луна,венера телец и АС лъв.

Джони Деп ми е любимец,както Кевин Костнър и Ал Пачино.
Но най-голямата ми любов е Дон Джонсън.Завиждам на жените с които е бил.Данни:December 15, 1949 at 10:30 PM in Flat Creek, MO (USA)

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #18 -: Септември 10, 2009, 06:16:34 pm »
А пък аз съм на Брад Пит брат му , ха познайте дали съм хубав  ;D
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Mia21

• 2502
« Отговор #19 -: Септември 10, 2009, 06:36:43 pm »
Не та знам дал си хубав-требва да те видим,ама къде се удари па ти при тея Великани?!Ще ме умориш направо! ;D ;D ;D

Внимавай с тоя Нептун отпред,че ти размътва мозъка... ;D