Здравей Гост

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 261 Отговора
  • 50066 Прегледи
*

Todr

• *
  • 65
Re:ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #20 -: Септември 10, 2009, 06:45:35 pm »
aз затова си намалих картата с 64%  :P
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Helo

« Отговор #21 -: Септември 10, 2009, 07:12:23 pm »
А пък аз съм на Брад Пит брат му , ха познайте дали съм хубав  ;D

Асц Скорпион! Мхмхм

Зодия Дева!!!  :o Мрънкащите Деви! Мрън, мрън, мрън...

Майка ми няма нищо в Дева, този знак и заема 5-ти дом и дори не е не върха на никой дом, ама мърмори и опява като същинска Дева. УжасТ! Тя е Телец, асцендент Телец с Венера в Телец на асцендента. То и аз имам Слънце, Венера и Меркурий в този знак, ама не мрънкам като нея.

Тодоре, я си пусни снимката да те видим дали си хубав. Ама, ако си като брат на Брад Пит едва ли ще те харесам, защото аз него въобще не го харесвам.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #22 -: Септември 10, 2009, 07:19:33 pm »
аааа, не искам да се показвам , все пак асц-Скорпион съм, обичам да съм потаен :), просто ви пуснах карта да видите дал имам аспекти за убавец :)
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Mia21

• 2502
« Отговор #23 -: Септември 10, 2009, 07:26:22 pm »
То има ли жив човек,който да мисли,че не е убавец...
Аз като чета,според моите планети и положения,какво страшилище грозно трябва да съм,ама досега виждайки ме,никой не е избягал с викове... ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #24 -: Септември 10, 2009, 07:29:29 pm »
аааа, не искам да се показвам , все пак асц-Скорпион съм, обичам да съм потаен :), просто ви пуснах карта да видите дал имам аспекти за убавец :)

Тюххххххх значиииии! Изпуснахме много! Не можахме да оплакнем очите с някой хубавец!  >:(  ;D

С тази квардатура между Уран и Венера не може да се разчита на теб в любовта.

Я кажи дали се влюбваш често от пръв поглед. Или просто често.  ;D

*

Helo

« Отговор #25 -: Септември 10, 2009, 07:32:23 pm »
то се счита че Везните са едни от първенците по показател красота.

За мъж предпочитам да не е точно Везни, а от по-страстните и мъжкарски знаци.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #26 -: Септември 10, 2009, 07:36:47 pm »
Не вярвам да има аспекти и положения,които да показват кой е красив и кой не,по простата причина,че красотата е нещо съвсем относително.Аз може да харесвам някого,а други пет въобще да не го харесват.А колкото до световно известните красавци,те са хванати отнякъде и създадени до това ниво.Просто добър шанс и късмет.Има мъже и жени по улиците,които за мен,а и за други хора са далеч по-красиви,но са нямали тази възможност.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #27 -: Септември 10, 2009, 07:45:05 pm »
така е и аз мисля че тва е относително дали си хубавец,зависи и от това как се поддържаш, дори една прическа може да променя,но пък разбрах че и аз съм стар дух плутон ми е на 3 гр от с.възел
Иначе квадрата ми уран-венера дето го видяхте е на 96,1 градуса и аз него не го броя за квадрат,а и не отговаря за мен

*

Helo

« Отговор #28 -: Септември 10, 2009, 07:56:29 pm »
така е и аз мисля че тва е относително дали си хубавец,зависи и от това как се поддържаш, дори една прическа може да променя,но пък разбрах че и аз съм стар дух плутон ми е на 3 гр от с.възел
Иначе квадрата ми уран-венера дето го видяхте е на 96,1 градуса и аз него не го броя за квадрат,а и не отговаря за мен

Квадратурите на Нептун към Слънцето и Меркурий не са от най-добрите аспекти. Дават доста илюзии, самозаблуди.

Опозицията на Луната и Меркурий може понякога да замъглява разума ти и да се поддаваш на чувствата. С тази опозиция и като добавим това, че си зодия Дева сигурно много държиш на чистотата вкъщи и много се грижиш за здравето си. Това така ли е?

С Венера в 9-ти може да срещнеш любовта в чужбина или момичето да бъде чужденка. Пътувал ли си в чужбина?

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #29 -: Септември 10, 2009, 08:02:38 pm »
Засега не съм почувствал такова замъгление, да държа на чистотата,но не обичам да чистя, обичам да подреждам само, гледам да се грижа за здравето на всички около мен , примерно като ги хокам да ходят на зъболекар, или на преглед, не ги оставям да се занимарят, но хаиде по темата да не занмимавам аудиторията с моя хороскоп
Само в Австралия и Антарктида не съм ходил още -все пак и слънцето ми е в 9 дом, жена ми е нашенка  обаче :)
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 08:06:39 pm от Todr »

*

Helo

« Отговор #30 -: Септември 10, 2009, 08:08:47 pm »
А за висшето си образование много ли си учил? Или пък работата ти свързана ли е с чужденци, чужбина като си със Сатурн в 9-ти?

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #31 -: Септември 10, 2009, 08:11:45 pm »
да, на кораб работя ,а ние все учим изпити - бол

« Отговор #32 -: Септември 10, 2009, 08:27:47 pm »
Е дай една снимка да те видим де  ;D ЗА какво ти е тая Венера в Лъв, ако не ни се покажеш да ти се порадваме :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #33 -: Септември 10, 2009, 08:45:53 pm »
е аз се показах в темата за снимката и коментара потърси ме в последните коментари ако искаш

« Отговор #34 -: Септември 10, 2009, 08:50:28 pm »
Ааа, мерси. Намерих те. Хитричка моцунка  :P  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #35 -: Септември 11, 2009, 12:21:36 am »
Ей,ама Тошко,аман от тоя ретро Меркурий!Чак сега в 1.10 успях да ти видя снимката!Евала,готино момче си,вече мога да заспя усмихната.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2010, 01:26:41 am »

Kак да остана монахиня? :03: :25:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Ноември 02, 2010, 03:31:15 am »
Не знам за вас, но.......като става дума за хубави мъже ........
Ето ви един пред който онемявам !!!

Това е Джейсън Момоа и неговите метарморфози
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 03:41:57 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Ноември 02, 2010, 03:38:03 am »
Марайски този жълтурчо дето си го сложила, не ми е хич по вкуса. Много нежен нещо ми идва....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #39 -: Ноември 02, 2010, 03:43:49 am »
Аз като видях снимка на Хю Джакман по бански, онемях просто (обаче точно тая снимка не мога вече да я намера в нета). И след последната серия на X-men направо... дни наред не ми излизаше от главата... Такива "радини вълнения" не бяха ме спохождали от ученическата скамейка. Той е Везни, обаче точния час на раждане е неизвестен.