Здравей Гост

майка ме захвърля с камъни

• 5 Отговора
  • 2461 Прегледи
*

holanda

майка ме захвърля с камъни
« -: Март 12, 2009, 07:33:01 pm »
69
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 12:47:27 am от жълтолилава »

*

Uran

• 6041
Re: майка ме захвърля с камъни
« Отговор #1 -: Март 13, 2009, 11:08:10 am »
от пънолунието се пръснах да сънувам,чак ме досрaмява да искам помощ при тълкуването. :-[ :-[Този път сънувах,че майка ми ме гони и ме захвърля с камъчета,а аз не мога да намеря къщата си,за да се скрия.Времето беше мн топло,с един такъв-пустинен пясък,а аз се чувствах безсилна и изтощена от гонитбата.Понякога успяваше да ме улучи,понякога-не,но успя да ми направи малка раничка на единия пръст от хвърлено камъче.За майката знам,че е добър знак,но нищо не намерих за гонитба и малки камъчета и не мога да си помогна сама. ???Не знам дали съня е в положителна насока,но факта,че не успявах да намеря къщата си сигурно показва,че не се чувствам ''на място''

Да не сте гледала някой документален филм за жените в арабските страни? ;)
.....и ако... вършите неща, които в тези страни се наказва "с камъни"...ето ти и съня ;)
Камъни-ще се наредите добре в живота.
Камъни-болести, голямо имущество, препятствия ....

*

holanda

« Отговор #2 -: Март 13, 2009, 11:26:52 am »
 :blink:
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 12:47:52 am от жълтолилава »

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Март 13, 2009, 12:16:25 pm »
еееи,голяма прелюбодейка ме изкарахте, ;D :Pизлиза,че сънищата ми са проекция на мръснишко-поставената ми Венера ::) 8) :-*

Неее, просто понякога сънищата ни нямат това символно значение, а отразяват видяно, прочетено, преживяно- особено за по-впечатлителни и чувствителни личности. :)

*

holanda

« Отговор #4 -: Март 13, 2009, 12:37:16 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 12:48:15 am от жълтолилава »

Re:майка ме захвърля с камъни
« Отговор #5 -: Май 03, 2009, 12:00:56 am »
от пънолунието се пръснах да сънувам,чак ме досрaмява да искам помощ при тълкуването. :-[ :-[Този път сънувах,че майка ми ме гони и ме захвърля с камъчета,а аз не мога да намеря къщата си,за да се скрия.Времето беше мн топло,с един такъв-пустинен пясък,а аз се чувствах безсилна и изтощена от гонитбата.Понякога успяваше да ме улучи,понякога-не,но успя да ми направи малка раничка на единия пръст от хвърлено камъче.За майката знам,че е добър знак,но нищо не намерих за гонитба и малки камъчета и не мога да си помогна сама. ???Не знам дали съня е в положителна насока,но факта,че не успявах да намеря къщата си сигурно показва,че не се чувствам ''на място''

Може да си била с майка си в миналите си животи заедно и то по пустините в Египет или някъде другаде и да не си имала хубав живот заедно с нея. Ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова.
Само информирам на тези,които искат да узнаят и които вярват в преражданията.