Здравей Гост

МАГОВЕ, ПРОРОЦИ, ФЕНОМЕНИ, ЯСНОВИДЦИ, ИЛЮЗИОНИСТИ

• 191 Отговора
  • 37144 Прегледи
*

aiia

затова ми беше любопитно.и най-вече заради думите,че имам направена магия. :( >:(
[/quote]

Ами 600 лв са това. Естествено е да ти каже, че имаш магия. В ада ще горят тия хора. А ти отиди на черква и се прочисти, пости, вземи си светена вода. Мий си челото всяка вечер, преспи на кръстова гора или в някой манастир няма значение. Стига с тия магии.. ???

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
не мога да мръдна от болки в ставите , идея нямаш какъв грип ме тръшна след посещението ми при нея.иначе,всичко ,което ми казваш го знам и много ти благодаря ,но когато ти се събере много ,дори в повечко ,когато току-що ти е преминала предпоследната уранова опозиция ,когато и сатурн ти върви ретро ,в повечко ти идва... >:(,та затова и допускаме грешки.не съм тръгнала да и плащам ,на тая кукла барби цялата е силиконка ,но имаше точни попадения.това е истината.м/у другото и тя се обърна към мен с едно име ,този човек само аз го наричам така...абе откъде да я знам енергиен вампир ли е или светица ,но със сигурност знам , че за тези неща тарифи няма и не би следвало да има! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

каза ми ,че от май нататък нещата дори и финансово при мен ще тръгнат в позитивна и възходяща посока.

Това и аз ти го казах. Е, дано, дай Боже!
точно това беше и една от причините да се замисля в/у думите й.защото ти ми го каза и въобще каквото си ми казала е било точно.проблема е в това ,че ти имаш обясненията за всичко,което казваш , а тя не!затова ми беше любопитно.и най-вече заради думите,че имам направена магия. :( >:(

Аз ти казах, че финансовото ти положение ще се стабилизира след май месец. Но не съм ти казала, че имаш направена магия. Не си прави аналогии. А тези 600 лв. по-добре ги дай за децата. И...отидете заедно на църква да ви прочетат молитва за здраве.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Давам ви 2 точни карти на ясновидци-магове (важи и за двамата).

Първата карта е на жена.Тя е предимно ясновидка,но също така и може и успешно премахва отрицателна енергия.

За ясновидски качества в картата говорят 1во ретро Юпитер във 1 дом /Юпитер се свързва по принцип с широкото и далечно виждане,това може да се разглежда и като ясновидство-в случая е пренесена от минал живот способност).Слънцето,Юпитер и Уран са във голям въздушен тригон,тук е по-важно че Юпитер се свързва директно с нейния вътрешен потенциал и същност (Слънце),Уран засилва прозрението и достъпа до висшите нива,чрез ментално озарение (не вижда картини,а направо получава информация в чист вид за събития,имена и т.н.).

2ро ретро Нептун в квадрат с Луната показва особена психическа чувствителност.Според онази статистика знак Дева и особено разположението на Слънце/Луна/АСЦ е често срещано при екстрасенси,ясновидци и т.н.-тук е в Дева.

За магьосничество,материализация на мисъл и т.н. основно се гледа Меркурий+аспекти към висши планети,както и като цяло управителите на водни знаци:Луна,Нептун и Плутон.

Меркурий в картата е в съвпад с Южен възел-принципа на планетата е част от кармичното и минало през много животи.Меркурий е в секстил с Луната ,квадрат с Плутон ,в точен куинконс с Нептун.

Плутон и Уран са ретро в 8 дом.

Марс в Риби допълнително допълва картинката,тъй като обикновено показва с каква енергия се работи.Във 2 дом може и да я материализира.

И тъй като това и е професия и съществена част от пътя и може да погледнем кое говори за това:

Нептун в 10 дом,МЦ в Скорпион,Упр на МЦ в 8 дом.Земни домове във водни знаци и особено Марс в Риби във 2 дом е показателен,че може да печели от това.

Също така за високо ниво на сериозност и професионализъм по принцип в картата говорят АСЦ Козирог, съвпада на УПР му Сатурн със Слънцето.Северния възел в 12 дом Козирог показва пътя на душата в битието което си е избрала в тази инкарнация и това добре приляга на пътя и в който поема големи отговорности в ролята си на наставник и други.Възлите са в домовете на служенето.

Сатурн и земните знаци на АСЦ и Луна и дават стабилност,Хирон в картата е в секстил със Сатурн и опозиция с Уран-това явно и позволява да намери баланса между крайностите на материалното и духовно битие.

2та карта е на мъж.Ако говоря за силата му  на ясновидство,този е нещо уникално.Също е голям лечител-екстрасенс ,има и силни "магически" способности.

Оставям картата на вас,не че и по първата не може да се каже доста-просто само подчертах някои ключови позиции,мисля че и двете астрологически са добър пример.Дори имат общи неща:

-Луна в Дева
-аспект на Луна и Нептун
-аспект на Меркурий и Луна
-аспект на Меркурий и Плутон
-аспект на Меркурий и Нептун
-аспект на Слънце /Сатурн
-тригон Сатурн/Уран   

Не помня кой каза,но и аз заставам зад мнението,че по принцип 2 дом и планети които дават материализация са необходими за "магически" потенциал ( в смисъл по-изявен)  ;)

*

Марая

• 28287
каза ми ,че от май нататък нещата дори и финансово при мен ще тръгнат в позитивна и възходяща посока.

Това и аз ти го казах. Е, дано, дай Боже!
точно това беше и една от причините да се замисля в/у думите й.защото ти ми го каза и въобще каквото си ми казала е било точно.проблема е в това ,че ти имаш обясненията за всичко,което казваш , а тя не!затова ми беше любопитно.и най-вече заради думите,че имам направена магия. :( >:(

Аз ти казах, че финансовото ти положение ще се стабилизира след май месец. Но не съм ти казала, че имаш направена магия. Не си прави аналогии. А тези 600 лв. по-добре ги дай за децата. И...отидете заедно на църква да ви прочетат молитва за здраве.
няма да и дам пари ,та каквото ще да става. >:(,споделих го ,защото единственият човек на който вярвах беше ванга.,а тая имаше точни попадения.ще те послушам,много ти благодаря,май си ми ядосана.
ВЯРВАМ САМО В АСТРОЛОГИЯТА. И СЪМ ПРОВОКИРАНА ОТ ПИСАНЕТО ОТ ДОК ЗА ПРИЯТЕЛКАТА МУ ,НА КОЯТО АСТРОЛОЖКА ,И БЕШЕ КАЗАЛА ,ЧЕ ИМАЛА МАГИЯ. а ти не си ми го казвала никога това за магията.моя приятелка ми каза ,че вероятно имам магия-не ти.та аз затова отидох......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

няма да и дам пари ,та каквото ще да става. >:(,споделих го ,защото единственият човек на който вярвах беше ванга.,а тая имаше точни попадения.ще те послушам,много ти благодаря,май си ми ядосана.
ВЯРВАМ САМО В АСТРОЛОГИЯТА. И СЪМ ПРОВОКИРАНА ОТ ПИСАНЕТО ОТ ДОК ЗА ПРИЯТЕЛКАТА МУ ,НА КОЯТО АСТРОЛОЖКА ,И БЕШЕ КАЗАЛА ,ЧЕ ИМАЛА МАГИЯ. а ти не си ми го казвала никога това за магията.моя приятелка ми каза ,че вероятно имам магия-не ти.та аз затова отидох......

Не съм ти ядосана, Марая! Ни най-малко.

*

Марая

• 28287
благодаря небесна!аз май съм си за бой с тея щуротии , ама какво да се прави -това сугестиране и автосугестиране идва май от мерка ми в стрелец????!!!
магиите според мен са по 12-ти дом. а онова което засягат следва да го търсим както следва:пари оста2-ри 8-ми , любов 5-ти 11-ти и така нататък.разсъждавам така ,ама дали е вярно??

Магия за мен няма как да изскочи в астрологична карта ,но както и да е.Честно да си призная за мен това е пълна щуротия .Лично аз мога да видя период ,когато някой е по-податлив на чуждо влияние и човек ,който може да го манипулира в определена посока ,но това за мен няма нищо общо с магията . Ако някой може да ми покаже магията в действие ще се съглася ,но само тогава когато видя някой да предизвика буря ,да променя материя и т.н. Друг вид бабини щуротии като конци ,косми и там подобни не ги приемам като нещо ,което да може да влияе на някой ,без той самия да си е повлиял сам.

« Последна редакция: Март 13, 2009, 06:07:28 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

благодаря небесна!аз май съм си за бой с тея щуротии , ама какво да се прави -това сугестиране и автосугестиране идва май от мерка ми в стрелец????!!!
магиите според мен са по 12-ти дом. а онова което засягат следва да го търсим както следва:пари оста2-ри 8-ми , любов 5-ти 11-ти и така нататък.разсъждавам така ,ама дали е вярно??

Сега забелязвам, че две мои познати, които ходят на врачки и са лесновнушаеми, когато споменеш "магия" - и двете имат Меркурий в Стрелец. Ама аз досега не съм го отдавала на тази позиция. :P :P :P
Хайде, горе главата и на нашата улица ще изгрее Слънце.

*

Инти

• 2068
Sinyhe, благодаря за ключовите позиции , ще са ми много полезни като справочник за сверяване с други карти.Като се прибера вкъщи ще ги погледна по-обстойно.

И на мен ми направи ми впечатление в 1вата карта точната опозиция на Хирон и Уран, дали е възможно да се проявява като изчистване на ментални, емоционални и физически блокажи заради оста 2/8 дом?

*

Nebesna

Sinyhe, благодаря за ключовите позиции , ще са ми много полезни като справочник за сверяване с други карти.Като се прибера вкъщи ще ги погледна по-обстойно.

И на мен ми направи ми впечатление в 1вата карта точната опозиция на Хирон и Уран, дали е възможно да се проявява като изчистване на ментални, емоционални и физически блокажи заради оста 2/8 дом?

Тази опозиция на Хирон с Уран е характерна за едно поколение, така, че не може да бъде сама по себе си показателна за персонални способности. Но за тази опозиция съм чела, че има отношение към лечителството, биоенерготерапията и съвременните методи на лечение, основно с електромагнитни вълни (Уран).

ПП. И в моя хороскоп има точна опозиция на Уран с Хирон.

*

Синухе

• 4978
Магия за мен няма как да изскочи в астрологична карта ,но както и да е.Честно да си призная за мен това е пълна щуротия .Лично аз мога да видя период ,когато някой е по-податлив на чуждо влияние и човек ,който може да го манипулира в определена посока ,но това за мен няма нищо общо с магията . Ако някой може да ми покаже магията в действие ще се съглася ,но само тогава когато видя някой да предизвика буря ,да променя материя и т.н. Друг вид бабини щуротии като конци ,косми и там подобни не ги приемам като нещо ,което да може да влияе на някой ,без той самия да си е повлиял сам.

Има  :) Разбира се не е така ясно и недвусмислено показано,но някои позиции могат да покажат негативни енергийни намеси,отвореност към тях -ранени вътрешни от Нептун,Плутон,силна Лилит,слаб Сатурн,възможно е и наранена Луна;някои ретроградни планети в определени положения.

Сега ще кажа нещо което знам от практиката си (която не е била само астрологична) и което са ми казвали и други колеги астролози-при твърд транзит на Сатурн спрямо светилата (или ключов фактор в картата),защитата пада и човек може да приеме чужди влияния (ако има кой да ги насочва естествено,говоря именно за "магия")-някои истински случаи на хора претърпели намеса,наистина бяха в период на такъв Сатурнов транзит-не пазя картите,но съм го наблюдавал и не твърдя,че това е единствената възможност и не бъркам частта по Сатурн и кармата и страданията,говоря за реални намеси (пък дали една такава осъществена намеса не е начин на кармата да се реализира е отделен въпрос). За мен опасни за същото са също транзитите на Сатурн към Нептун и на Нептун към Сатурн.

Тези позиции са основни,може и вероятно има и други които спадат към основните.Учудващото е,че в тези двамата които познавам добре и мога да дам пример има толкова сходства!  :)

За въпроса ти по Хирон може и това да означава;също може да показва при енергийна работа с другите (2/8 дом) какъв процес се извършва-Хироново/Уранов !  ;)

*

veshti4ka

аааа и в моя я има тая опозиция - Уран/Хирон по оста 2/8, пък като гледам и на другите опции сякаш ми отговаря хороскопа - само дето в земя имам само Лилит - друго няма  ;D ;D ;D

Напиши ми астрологична формула ,която да определи магия ,но точно .

*

Синухе

• 4978
Разбира се тази опозиция Хирон/Уран за развито съзнание може да допринесе за доразвиване на заложения потенциал в картата от основните компоненти  ;) ,особено в областта на лечителството и озарението.Зависи и каква е задачата на душата,аспектите към възлите и тяхната позиция,дали и до колко потенциала за ясновидство и други по някакъв начин резонират с тях и с картата като цяло- защото много хора може да имат потенциал и някои качества,но практиката е тази която ги развива и разгръща. ;)

Аз за това дадох карти на доказани личности,за които това е основна професия и път,не само заради силно изявените им качества ,които ако бяха блокирани от някой друг фактор можеше и да не се развият толкова и/или ако пътят им беше друг.Вероятно заради стелиума в Дева където Меркурий е в съвпад с Луната и Плутон (имам предвид,че съвпада е най-силния аспект,после Меркурий е на трон и УПР Слънце,МЦ и АСЦ) и секстил към Юпитер,Нептун,мъжа е нещо изключително,говоря за ясновидец и лечител от много високо ниво.

Sinyhe ,надявам се да ми дадеш обяснение за магия ,чрез формула ,която да доказва точно магия ,а иначе може да продължим с темата за изявените качества на някой хороскоп и липсата на такива в друг. ;D

*

aiia

Не знам за формули, но ако изходя от моята карта - който ми е видял картата ми е казвал, че съм податлива на такива влияния както и на родови проклятия. Имам много натоварен 12 дом, някои от вас сигурно знаят. Изпитах ударите на ''магията'' в тийнейджърска възраст, на 17 години като бях.

« Последна редакция: Март 15, 2009, 11:51:34 am от aiia »

*

Инти

• 2068
Sinyhe ,надявам се да ми дадеш обяснение за магия ,чрез формула ,която да доказва точно магия ,а иначе може да продължим с темата за изявените качества на някой хороскоп и липсата на такива в друг. ;D

Док, чела съм книга написана от автор занимаващ с магии и от неговата практика, а и принципно, беше описал много случаи на повлияни от магии хора, някои от тях те са със стабилна психика, просто нечие зловредно влиние намира проявление защото негативния поток е изключително силен.

Беше описан случай на направена магия от хиляди мили разстояние чрез писмо, щом има носител е напълно възможно, той съдържа твоя енергиен отпечатък,т.е. това е  етерното ти тяло, към което се стреми да направи пробив злосторника.

*

Синухе

• 4978

Формула няма или поне не може да се изхожда толкова просто (аз и за по-прости теми в хороскопа не използвам формули,а акценти) в този случай.Защото колкото са видовете магия,толкова могат и да бъдат комбинациите.
Важното е да мислим на основно ниво какво е магия,какво е намеса отделно (в негативен план),кое в картата може да го даде като потенциал -за правене или податливост,кой е по-лесно и кой по-трудно податлив .

Различни магии може да се съотнесат към различни знаци(управители)-

Рак-родови проклятия,прехвърляне на намеса между близки  роднини,за разделяне на семейства
Скорпион-сексуална магия за обсебване на партньор,за смърт ,присвояване на бизнес и т.н.
Риби- за умопомрачение,психически болести,загуба на смисъл за живот,самоубийство
/за пример давам водните знаци/

За мен способности(неутрални като даденост) в тази посока следва да се търсят по Луна,Нептун и Плутон(както и Лилит)-да прехвърляш своята енергия или да усвояваш чужда.Когато става въпрос за менталния аспект на магията да предизвикваш събития ,тогава основно се гледа Меркурий/Уран.

Док ти вече имаш лично отношение по темата и не мисля,че можеш поне докато не го разкараш  ;) да си обективен по нея.Второ е необходим и опит с точно такива случаи.Тъй като аз го имам не отричам,че това не може да се проследи и в картата-така както може да се проследи потенциала за "правене" на магия,така може и същото за приемането и  8)  Като потенциала не е равен на събитие,а на възможност.

*

veshti4ka

Асая, след като при рейки 2ро ниво може да се лекува от разстояние със символи - значи е възможно.  аз взех само 1во ниво, защото паричките ми не стигнаха за второто. надявам се някой ден да мина всички нива...