Здравей Гост

МАГОВЕ, ПРОРОЦИ, ФЕНОМЕНИ, ЯСНОВИДЦИ, ИЛЮЗИОНИСТИ

• 191 Отговора
  • 37120 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Sinyhe ,надявам се да ми дадеш обяснение за магия ,чрез формула ,която да доказва точно магия ,а иначе може да продължим с темата за изявените качества на някой хороскоп и липсата на такива в друг. ;D

Ако имаш предвид онази астроложка-няма как да знам  ::)  Не винаги практикуващ астролог се води само от логиката си,може и да е имала интуиция ,която на базата на картата да и е казала това.Консултациите зависят много както от клиента,така и от този който ги дава,дори всяка консултация е нещо индивидуално.С това не казвам,че жената е била права или грешна,а че е възможно.Не всички астролози са само такива,може да имат и други способности- няма сега да се обясняват 2 часа дадена информация как са я извлекли.Не мисля,че съответната е имала някаква полза от това да и каже това,така че или е била сигурна в това по нейни си причини или просто си е "оцветила" консултацията,което е малко вероятно,има и възможност по този начин да е предоставила "вината" за нещо в живота на клиентката върху плоскост която е по-лесна за нея (което не оправдавам).

А сега ти ми кажи точна формула за 6ца от тотото,която работи винаги и на 100% !  ;D

*

Инти

• 2068
Toва го знам, обяснявах го на Док.

Ако сте запознати как работят торсионните полета ще схаванете на какъв принцип работи магията. Те са енергийно-информационни носители  и имат способността да пазят дълго време информацията, при лявовъртене имаме нарушаване, при дясно въртене има създавене , изграждане.Всяка насочена мисъл, силно енергийно захранена може веднагически да даде проявление. Вселаната е устроена най-вече на енергийно и ментално ниво, затова не е толкова трудно да си представим, че можем да усетим върху себе си закодирани мисъл форми, и тяхната физическа проекция.

ОК ,спецове на магии ,млъквам . Обещавам да запазя гробовно мълчание във форума за известно време ,че иначе вероятно ще се обърна на невероятен грубиян. :-X

Колкото до оная "астроложка " за мен лично е стопроцентова шарлатанка ,не ми се ще да си хабя думите.

За шестицата от тотото обмислям формулата от дълго време ,но още удрям на камък ;D

*

Синухе

• 4978

ако изходя от моята карта - който ми е видял картата ми е казвал, че съм податлива на такива влияния както и на родови проклятия. Имам много натоварен 12 дом, някои от вас сигурно знаят. Изпитах ударите на ''магията'' в тийнейджърска възраст, на 17 години като бях.

Така-твоята карта може да вземем за начало,за да видим наталния потенциал.Ако разбира се не е проблем,ще те помоля да дадеш точни данни или да си постнеш направо картата+периода на събитието  ;)

*

aiia

събитието се отключи март 1998
карта не мога да качвам  :-[
« Последна редакция: Март 13, 2009, 08:11:59 pm от aiia »

*

Синухе

• 4978

Ето картата,мерси  ;)    Оказва се,че има някои класически показатели,които показват податливост  :o

Натоварен 12 дом,Меркурий съвпад ЛИЛИТ ,като Меркурий е ключова планета тъй като Упр АСЦ и Слънце.
Нептун квадрат Сатурн (!),Слънце.    (Нептун сваля границите,защитата на Сатурн,изсмуква Слънцето)
Марс квадрат Плутон (това са хора които по принцип привличат агресия , отрицателна енергия в различни форми и от различни източници)
Луна тригон Плутон (може да усвоява енергия чрез емоционален резонанс),Луна квадрат Уран

За съжаление излизам и не мога да разгледам картата като хората.Набързо само видях,че транзитния Сатурн се мотае около К8 и е в тригон със Нептун! Транзитния Нептун има по-слаб аспект към наталния Сатурн- сескиквадрат,но това че са едновременно и двамата със взаимен аспект го засилва.

Юпитера ти е бил на Южния възел-възможно е да си активирала кармична болест (в 6 дом в Риби) или това да е начина на кармата да те накаже  ??? Плутон квадратира възлите ,Лилит е била в 1 дом.

За сега това е достатъчно като хляб за размисъл  ;)

Ако сте запознати как работят торсионните полета ще схаванете на какъв принцип работи магията. Те са енергийно-информационни носители  и имат способността да пазят дълго време информацията, при лявовъртене имаме нарушаване, при дясно въртене има създавене , изграждане.Всяка насочена мисъл, силно енергийно захранена може веднагически да даде проявление. Вселаната е устроена най-вече на енергийно и ментално ниво, затова не е толкова трудно да си представим, че можем да усетим върху себе си закодирани мисъл форми, и тяхната физическа проекция.

Абсолютно точно!Сигурно знаете ,че дори по снимка и чрез концентрирано насочване на мисълта може да се влияе на въпросната личност.Визуализираш,че влизаш в съзнанието през точно определена точка(умишлено няма да я спомена).Чрез мисъл-форма по-опитни магове дори могат да създадат паралелно на твоето ментално "тяло",разбирай полева материя.Квантовата физика се занимава с това.Мисля,че един Плутон,поставен на нужното място,вече може да бъде не формула,но ярък сигнификатор за способности.И аз като Док не вярвам в силата на конците , перцатата и нокътчетата,но в силния енергийно мисловен поток,атакуващ подсъзнанието ти,ВЯРВАМ.

*

Jd_K

• *
  • 435
Ето успях да си убедя приятелката за картата :):):) и то на Петък 13, днес ходих да ми гледа :):):)

Инфо: вчера без да я питам се опитах да кача картата и 5 пъти и не стана, поредното доказателство, колко и е мощна енергията....днес вече имам разрешение и всичко стана от 1-ви път.

силна е като енергия много и може да прави "заклинания", има няколко фрапиращи случая в живота и, когато буквално е променяла събития. И като си реши нещо....просто няма спиране, пример - хареса си известен певец (в чужбина, на изток, мега звезда, концерти от по 40,000) и реши, че иска да направи нещо свързано с изкуството за него, да стигне нейна лична творба до него и успя, през официалния му сайт, спечели конкурс... изключително целеустремена и концентрирана, няма да казвам, :) че се занимава с изкуство, и че има невероятна способност да "материализира" ментални дейности, пророчески сънища...

Тя - двоен Телец, Упр 2 дом на асц, явно 2 дом е силно замесен, Меркурий - Луна секстил - връзка на подсърнанието с рационалното съзнание, осъзнава си усещанията и може да ги анализира. Марс в 8 дом, Срелец, силна енергия по посока - искам и ще получавам от другите, силен 12 дом.

Луна, Лилит в рак, пак силно проявени. Слънце 12 дом

Дайте мнения за картата, моля, защото замен тя си е чиста "магесница":) и тя е с тъмна, до черно коса (до синьо, не от боя, естествено) и мн бяла кожа и светло-кафяви към зелено очи.

*

elfidka

• 3129

Абсолютно точно!Сигурно знаете ,че дори по снимка и чрез концентрирано насочване на мисълта може да се влияе на въпросната личност.Визуализираш,че влизаш в съзнанието през точно определена точка(умишлено няма да я спомена).Чрез мисъл-форма по-опитни магове дори могат да създадат паралелно на твоето ментално "тяло",разбирай полева материя.Квантовата физика се занимава с това.Мисля,че един Плутон,поставен на нужното място,вече може да бъде не формула,но ярък сигнификатор за способности.И аз като Док не вярвам в силата на конците , перцатата и нокътчетата,но в силния енергийно мисловен поток,атакуващ подсъзнанието ти,ВЯРВАМ.

Каде по-точно трчбва да е въпроснич Плутон ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Jd_K

• *
  • 435
В 1 дом, примерно :) или да е упр асц,на трон в 12 дом, :) пак звучи добре, или да аспектира Луна.

*

Синухе

• 4978
Ето успях да си убедя приятелката за картата :):):) и то на Петък 13, днес ходих да ми гледа :):):)

Инфо: вчера без да я питам се опитах да кача картата и 5 пъти и не стана, поредното доказателство, колко и е мощна енергията....днес вече имам разрешение и всичко стана от 1-ви път.

Хаха то бива синхроничност-вчера се мъчих да намеря картата на въпросният екстрасенс (мъж) и след като не я намерих,реших да създам нова-програмата ми просто заби .Тогава и разбрах,че не е момента.Човека е с Плутон в съвпад с Луната и Меркурий  ;D Днес му се обадих да ми потвърди данните и му казах за какво и къде ще ги използвам  :)

*

Jd_K

• *
  • 435

Хаха то бива синхроничност-вчера се мъчих да намеря картата на въпросният екстрасенс (мъж) и след като не я намерих,реших да създам нова-програмата ми просто заби .Тогава и разбрах,че не е момента.Човека е с Плутон в съвпад с Луната и Меркурий  ;D Днес му се обадих да ми потвърди данните и му казах за какво и къде ще ги използвам  :)

Не, не мога да повярвам :):) Браво :) :):):)
Добре 2012 наближава,а ние се синхронизираме.... ще видим какво ще става :)

*

aiia

А какво ще кажете за съвпад на луна с лилит?  :-[ Ако е намесен и меркурий и той ако е ретро ..  ??? Същото е при съвпад на слънце с лилит... ако видите такова нещо в картата на някой, бъдете много мили с него, патом что, говорят че това са хора с ''мръсни усти'' и каквото кажат се случва.
Все пак си мисля, че всеки един от нас ако произнесе нещо в определен час, ден, месец и т.н. това нещо се сбъдва. Не напразно казват ''внимавай какво си пожелаваш, може да ти се сбъдне''. Поне при мен важи това. Понякога казвам нещо на шега, то взема че се сбъдва и си казвам, гледай какво нещо е съдбата. И друго, мисля си че при всеки един от нас в определен период се отключват някакви ''заложби'' ясновидски. Дали транзитните нептун и юпитер не ги активират през определени домове. Например тр. юпитер през 8 дом както и през 12 дом дава пророчески сънища ..  :-[ Ох аз лично се страхувам от сънища и гледам да ги забравям, изобщо не обичам да тълкувам. ???

*

Londa

• **
  • 561
Много интересна тема! :)
Тук явно сме доста 12дом заредени.Да ви кажа , доста съм скептична по въпросите с врачки и тн.Не че не съм се ползвала.Ми не е трудно те виждат и преценяват човека дали могат да му внушат определени неща.Казвали са ми ,че с 12 дом имам възможности, и изгряващ Хирон, но досега не виждам проявление.Определено вярвям в интуицията си и ми е помагало това.Случва ми се да мисля, за някого и след няколко минути да го срещна.Имало е моменти, когато знам каква новина ще ми съобщят.Понякогапросто знам,че нещо е така без да имам информация, просто усещания.Но в това не виждам нищо необичайно. ;)

*

Инти

• 2068
Вие като представители на Козирозите не може просто така да предоставяте чужди данни в пространството, първо се изисква разрешение, което е много професионално, астро данните са същността на личността.

*

Инти

• 2068
Повтаря се астро елемент с картата на Ванга, Юпитер в съвпад с южен възел в критичен градус,в съвпад с куспидата на шести дом, Нептун и Сатурн са в точен куинконс, и отново е налице точна опозиция на Уран и Хирон.

*

Синухе

• 4978
Asаia,не видях някъде аз или JD_K да споменаваме данни (като рожденни дати) или имена  ???

Преди да се разбързаш като Стрелец се поогледай  8)

Аз съм на мнение,че една карта може да се използва за пример когато не се споменават данните и името,и се работи главно върху потенциала в картата,а не върху личния живот на човека,тогава и разрешение не се изисква.Дай сега и на Киану Рийвс да му вземем разрешение !  ;D :P

*

veshti4ka

ааааааааа Синухе, на Киану ти ше трябва да искаш разрешение, на нас женурята няма да го даде  :P  нали знаеш, че пича е леко у лево  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
Вие като представители на Козирозите не може просто така да предоставяте чужди данни в пространството, първо се изисква разрешение, което е много професионално, астро данните са същността на личността.

ПРОЧЕТИ ПАК ВНИМАТЕЛНО !!!

*

Синухе

• 4978

ПРОЧЕТИ ПАК ВНИМАТЕЛНО !!!

За 1та част на изречението те разбрах ,спокойно  :)
А за втората част просто не разбирам за какво я включваш,след като личността се извежда от името и рожденната дата,а ние не ги даваме за да се разбере коя е личността  ;)