Здравей Гост

МАГОВЕ, ПРОРОЦИ, ФЕНОМЕНИ, ЯСНОВИДЦИ, ИЛЮЗИОНИСТИ

• 191 Отговора
  • 37124 Прегледи
*

Lillie

• 30532

Ау взехме да ставаме лоши  ;D Внимавай в картинката!  :P

Sinyhe, миличък, онази с окървавената откъсната глава между краката (да ме прощвате  :-[) ще ми докара нощни кошмари направо...  :D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

Sinyhe, миличък, онази с окървавената откъсната глава между краката (да ме прощвате  :-[) ще ми докара нощни кошмари направо...  :D

Ми аз тази вещица я сложих да покажа какво става с вещичките,които стават лоши  ;D Не съм искал да плаша Вещичка,освен ако тя не се плаши от собственото си въплъщение във формата на Кали  ;) :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Ми аз тази вещица я сложих да покажа какво става с вещичките,които стават лоши  ;D Не съм искал да плаша Вещичка,освен ако тя не се плаши от собственото си въплъщение във формата на Кали  ;) :P
правите забележки ,а виж какво направихте хубавата тема :P :-[ , окоза се ,тук има много хора с подходящи аспекти за магьосници ,вещици ,пророци ,сега остава и някой илизионис да извадите и да отваряме врати цирка е пълен! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

окоза се ,тук има много хора с подходящи аспекти за магьосници ,вещици ,пророци

ами нали точно тези аспекти са ни накарали да ровим на дълбоко и да изучаваме и астрологията, и езотериката  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Що реши, че е цирк, мила?Да го кажем така - алкохолици можем да бъдем, магьосници не. Така ли излиза?  :-[ :-\

Впрочем преди време някъде бях чела, че алкохолизмът в тоя живот нерядко е наказание за практикуване на магьостничество в минал.

*

Nebesna

Преместено в това тема
« Последна редакция: Март 14, 2009, 01:57:38 pm от Nebesna »

*

Nebesna

Преместено в нова тема: "МИСТИЦИ, ПРОПОВЕДНИЦИ, ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ, ГУРУ"
« Последна редакция: Март 14, 2009, 02:00:39 pm от Nebesna »

*

Инти

• 2068
Браво Небесна, четеш ми мислите ;D

Миислех да сложа картата на Петър Дънов, но с тези магьоснически истории ..... Даже преди време, бях започнала една интерпретация на хороскопа, като се върна вкъщи ще изровя архивите.

*

Инти

• 2068
Можем да впишем Шарис в категория феномени без проблем ;D

Ако сте чували за децата индиго , това 16-годишно момиченце е едно от тях. Представям Ви уникалната

CHARISE PEMPENGCO

10.05.1992 - Филипините. ( Огъня й личи веднага, Марс и Меркурий в Овен, Слънце и Венера в Телец, вероятно е с Луна в Лъв )

CELIN DION AND CHARISE PEMPENGCO DUET- BECAUSE YOU LOVED ME
http://www.youtube.com/watch?v=R_R_3xa5hoQ&feature=related

*

veshti4ka

преместих мнението в другата тема ;)
« Последна редакция: Март 14, 2009, 02:49:40 pm от veshti4ka »

*

veshti4ka

преместих мнението  ;)
« Последна редакция: Март 14, 2009, 02:50:13 pm от veshti4ka »

*

Марая

• 28287

окоза се ,тук има много хора с подходящи аспекти за магьосници ,вещици ,пророци

ами нали точно тези аспекти са ни накарали да ровим на дълбоко и да изучаваме и астрологията, и езотериката  :P
що ми се струва ,че астрологията не коренспондира с магьосничеството , вещерството ,пророчествата.
тези аспекти,които обсъждаме са аспектите ,които дават пророчеството заложено в натала.кога и как се отключват тези процеси не сме разисквали...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
Астролигията е лицето на вселената, в частност на нашата слънчева система, и след като човек е миниатюрно нейно олицетворение и кореспондира с нея, това означава , че астрологията работи на всички нива.  ;)

*

Марая

• 28287
в нито една от трите карти не видях аспект м/у меркурий и уран.
но в картата на РАМАКРИШНА има съвпад на слънце с нептун ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

А този аспект за какво го търсиш?Ако е за ясновидство или друго,първо си отбележи че последните карти са на духовни водачи,на личности предали се на божественото,мисля че дори не спадат в графа пророци,за това си заслужават отделна тема .

На Шарис мястото и също не е тук-талантливи деца винаги е имало,както и гении които са били такива от малки (като Моцарт),но и те не са за тази тема.

*

Nebesna

Поставих отново картите на Индийците, но със Слънце в 1 дом, както са дадени в Астротема. Там пише, че асцендентите им са в Козирог, но аз предполагам, че просто са поставили Слънцата им в 1-ви дом. Иначе съвпадението е твърде голямо. Все още  не съм сигурна за часа на раждане, но можем да разсъждаваме върху картите от астротема.

*

Марая

• 28287
Астролигията е лицето на вселената, в частност на нашата слънчева система, и след като човек е миниатюрно нейно олицетворение и кореспондира с нея, това означава , че астрологията работи на всички нива.  ;)
астрологията е инструмент ,с чиято помощ можем да открием и определим качеството на живота в даден момент или период от време.
астрологията  няма корелация с гадателството ,вещерството , магьосничеството последните нямат ама нищо общо с нея.прогностичната астрология може да ни покаже ,кога и поради какви причини ще бъдем поставени пред изпитания.тя работи с тенденций , никога не е била категорична и винаги има право на избор.

*

Инти

• 2068
Преместих поста си в новата тема.
« Последна редакция: Март 14, 2009, 02:02:40 pm от Asaia »

*

Инти

• 2068
На Шарис мястото и също не е тук-талантливи деца винаги е имало,както и гении които са били такива от малки (като Моцарт),но и те не са за тази тема.

Да така е, прав си. Само Петър Дънов можем да го сложим в графа пророци,защото е правил предсказания за бъдещето, аз имам книга в която са описани.

*

Марая

• 28287

А този аспект за какво го търсиш?Ако е за ясновидство или друго,първо си отбележи че последните карти са на духовни водачи,на личности предали се на божественото,мисля че дори не спадат в графа пророци,за това си заслужават отделна тема .

аспекта м/у меркурий и уран без значение какъв е следва да го има не само в картите на астролози ,пророци ,философи и други учени.меркурий предава знанията в достъпна за ума форма.той е посредника м/у висшия и конкретния ум.уран е небесното съзнание,връзката с космоса , разрушаването на всякакви граници във всичките им форми.не случайно според мен и двете планети управляват въздушните водолей и близнаци /девата я приемам като масите,народа/.как ще бъдеш духовен водач ,ако не можеш да влияеш на масите?как ще предадеш посланието на космоса ,ако не можеш да го прочетеш?