Здравей Гост

кокошкарник на смеха

• 42 Отговора
  • 11277 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
кокошкарник на смеха
« -: Март 14, 2009, 04:35:58 am »
добро утро!кукуригу-кук-кук ,кукуригу!
четох ,четох ,гледах картинки ,шива ,буда кали ,мацки ,пичове и установих едно....,май не се намирам в астрофорум , а някъде в един кокошкарник в който всеки като снесе яйце вика по-силно от другия ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,ами кви са яицата господ знае.нямам нищо против това ,че тук нахлу по-смешно течение. :P ,но...все си мисля ,че от уважение към админа ,следва да отворим нова тема ,и като има нещо такова ,вместо да се отделяме от конкретиката ,да вземем и да отидем в кокошкарника ,пък там да си квакаме ,да си мътим ;D , да си скубем перушината ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.пърдон на всички ,които не са съгласни ,но ми се струва ,че основния тон на този форум е в небитието... ;D ;D ;D
и най-вече разчитам на вещичка ,заради нейния съвпад на меркурий с юпитер и асц във водолей да подхване хорото , поне там където може , че много се поуклепахме.тъжно е от сериозни теми да правим говорилня ,щото ще ни обявят за съботьори или дезертьори с поръчка от конкурент на сайта. ;D ;D ;D то ретро венерата си показва рогцата ,ясно е ,ама май и прогресивните и дирекционните пък и наталните ни планети са тръгнали към етара или към някой бог на шегата btw ,има ли такъв? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: кокошкарник на смеха
« Отговор #1 -: Март 14, 2009, 09:57:04 am »
О, мили Боже!
Когато преди месец или малко повече съвсем шеговито казах, че тук кокошарник няма да става, то взе че стана бе. Мисля, че в нета има достатъчно такива, стига да потърси човек...
Е, какво да кажем, нали сме преобладаващо женски колектив.  :-[

BTW, Maraj, не очаквах точно от теб тази тема. Но ти благодаря за подкрепата.
Идеята за развитето на този форум не бе това, което сега се случва с него.
Но както и да е, махалото се разлюля и сега сме на другия полюс. Невъзможното стана възможно. 
Пожелавам ви повече ползотворни астрологични дискусии.  :)
Временно спирам да пиша тук поради обективни причини.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Март 14, 2009, 10:57:15 am »
аууу Марая, аз ли съм анархиста бе  :o :-[ ;D ;D ;D  миииии, като ме дърпате за езика - така ще е или понякога просто трябва да изплюя камъчето - не мога да си го държа зад зъбите  ;D ;D ;D  за доказателство привеждам един откъс от вторият ми роман /всъщност ми е много любим/, докъде може да ми достигне въображението  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

"След две седмици се наложи да присъствам на погребението на дедовата сестра. Тази женица съм я виждала само един път през целият си съзнателен живот и за това не изпитвах никакви угризения от факта, че не скърбях за нея. Отидох там от уважение към деденцето. Винаги съм мразила този род мероприятия, включващи задължителното реване, опяване, подсмърчане и виене, но май в този случай трябваше да се примиря.
Всички присъстващи се бяха наредили около гроба, а свещеникът отпред си припяваше нещо. Погледите на опечалените бяха насочени към него и само аз се възползвах от ситуацията да позяпам сбирщината. Там имаше едно малко диване с ангелски руса косица на къдрички и огромни сини очи, в които сякаш горяха хиляди дяволски огньове. Та представете си, малкият калпазанин много усърдно ровеше в отверстието на носа си и си правеше топченца от находящата се вътре гадост, с които после се опитваше да уцели белите рози поставени върху ковчега. И при това идиотчето го правеше толкова бавно и методично, като стар майстор на спорта, без изобщо да се притеснява от ситуацията.
Бях на ръба да прихна в див кикот и ме възпря само факта, че и без туй родата ме смяташе за позора на фамилията откъм умствен багаж.
-   Пссст! Псссст! – изсъсках аз на диването. То ме погледна, оплези ми се най-нагло и продължи с належащото си занимание. Аз продължавах със свистенето през зъби, белким го накарам да престане с тази простотия, но малкия мизерник се правеше, че не ме забелязва. Накрая явно съм извикала доста силно, та чак дядо поп ме изгледа свирепо. В този момент малкия гамен има наглостта да заяви на майка си:
-   Мамо! Мамо! Мамо, пък тази кака ми се плези!
При това чак ушите ми изчервиха от срам. Да не ви казвам как ме изгледаха всички присъстващи. Явно отново мнението на родата се потвърди. К’во да правя, сигурно ще си остарея в някоя лудница според тях. Аз само му се заканих с поглед и скришничко му показах шамара си..."  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 14, 2009, 12:57:58 pm »
О, мили Боже!
Когато преди месец или малко повече съвсем шеговито казах, че тук кокошарник няма да става, то взе че стана бе. Мисля, че в нета има достатъчно такива, стига да потърси човек...
Е, какво да кажем, нали сме преобладаващо женски колектив.  :-[

BTW, Maraj, не очаквах точно от теб тази тема. Но ти благодаря за подкрепата.
Идеята за развитето на този форум не бе това, което сега се случва с него.
Но както и да е, махалото се разлюля и сега сме на другия полюс. Невъзможното стана възможно. 
Пожелавам ви повече ползотворни астрологични дискусии.  :)
Временно спирам да пиша тук поради обективни причини.

лили,нямам нищо против веселбата , само ,че някак си в последно време , всяка тема се размива много бързо и ми се струва ,че форума се губи наистина....
 :( :( :( , а това ,че спираш да пишеш ,както го сподели преди време ще е доста :( ,за нас -съветвам те да поразмислиш все пак! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 14, 2009, 01:03:21 pm »
вещичка,съвпада на меркурий и юпитер дава съветници,философи .тук повече от всякъде присъства социален и умствен елемент на мислене....та разчитам на водолейското все пак.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Март 16, 2009, 11:35:07 pm »
Молла Настрадин имал подрастваща дъщеря. Тя била необикновено хубава сама по себе си и, той старшно се гордеел с нея, но се безпокоил за това, тя да не стане жертва на посегателство на особа от мъжки пол. И веднъж той и казал: “Ти знаеш ли как става това? Към теб по улицата ще дойде младеж, ще бъде невероятно красив сам по себе си, ще бъде много хубав. Той ще те заинтригува, ще ти хареса. Ще започне да разговаря за нещо интересно с теб. Ще те разведе из града, ще те заведе в кафене, ще пиете кафе, ще ядете сладки баклави. След това ще тръгнете да се разхождате из града и някак случайно ще се окажете  в дома му. И той ще ти каже: "Извини ме, трябва да вляза да си взема своя плащ". И вие заедно ще се качите при него. И вместо да вземе своя плащ, той ще те покани у дома, при себе си. Ще ти направи вкусен чай, ще те нагости с бонбони, ще ти стане хубаво. И когато ти съвсем се изпълниш с доверие към него, той изведнъж ще се хвърли към теб и ще опозори и тебе, и твоите родители, и цялото наше добро име!”

И ето веднъж при Моллата дошла дъщерята със сияещи очи и възкликнала: “Татенце, татенце! Оказва се, че ти си пророк! Аз даже не знам какво бих правила без твоити ценни съвети!” Бащата страшно се обезпокоил: “А какво се е случило? “Представяш ли си, всичко започна точно така, както ми каза! Вървях по улицата, срещнах младеж. Той беше забележителен, красив и толкова много ми хареса, че ние тръгнахме да се разхождаме, влязохме в кафене и той ме почерпи с банички. А след това тръгнахме по-нататък и около неговия дом, където ние се оказахме съвсем случайно, той ми каза: ”Е, дай да се качим до горе, на мен ми трябва моя плащ!” И ние се качихме. Там у дома му беше толкова интересно и той ме почерпи с толкова вкусен чай. И когато почувствах, че ето сега, току-току ще стане онова, за което ти ми говори, аз сама се нахвърлих на него и опозорих и него, и неговите родители, и цялото му честно име!”

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 16, 2009, 11:41:42 pm »
 ;D ;D , небесна много ми хареса!верно позор  ;D

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Март 17, 2009, 12:09:07 am »
За Махатма Ганди разказват такава история. Дошла при него жена с дете, което ядяло твърде много сладки неща и помолила Ганди да го отучи от това. Ганди казал: “Елате при мен след седмица!”. След седмица те дошли отново и Ганди казал на детето: “Знаеш ли, аз мисля, че ти можеш да се откажеш от сладкото. Можеш прекрасно да си живееш и без него!” Поразената жена го попитала: “Е, какво, вие седмица преди това не можахте ли да ни го кажете?” Ганди отговорил: “Да, аз не можех да кажа това седмица по-рано, защото цялата седмица не съм ял сладко!”

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 17, 2009, 12:12:37 am »
 ;D ;D ,просто хитрец! ей! ;D

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Март 17, 2009, 01:28:15 am »
В двореца на китайския император назрявал крупен скандал. Синът на императора заявил, че иска да се обучава на войнско изкуство, владеене на меч, което съвсем не се вписвало в рамките на етикета. От друга страна, пряко да му се откаже също не можело, понеже е син на императора. Императорът извикал своя главен мъдрец. Мъдрецът помислил и казал: "Твоят син порасна. Време е да започне неговото обучение. Кажи му, че аз ще го обучавам на войнското изкуство" и назначил среща в кабинета на двореца.

Когато синът на императора отишъл там, първата му работа била да огледа стаята, но не открил никакви войнски доспехи и с изумление попитал мъдреца: "А как ще ме учиш? Къде е твоят меч?" На което мъдрецът отвърнал: "Мечът, за който говориш, е оръжие на простия войн. Ние с теб ще изучаваме висш вид меч: този, който отсича зимата от пролетта, а пролетта от лятото". И тук принцът се пречупил и започнал да учи философия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 17, 2009, 11:49:45 pm »
небесна,това последното ОШО ли е? :D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:кокошкарник на смеха
« Отговор #11 -: Ноември 24, 2010, 01:17:36 am »
Ето ви малко смях,преди Луната да е станала Рачешка и форума да стане кокошарник на плача  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Ноември 24, 2010, 01:25:06 am »
Ето ви малко смях,преди Луната да е станала Рачешка и форума да стане кокошарник на плача  ;)

Право казваш!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2010, 01:27:47 am »
Оооох! ПорИвах си от смях. :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #14 -: Ноември 24, 2010, 01:33:30 am »
БАААММ  ;D

смятай  ;D,и аз много се смях,особено на пингвините.. ;D

« Отговор #15 -: Ноември 24, 2010, 02:30:18 am »
Котката от първия клип не може да повярва, че пада по гръб!  :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #16 -: Ноември 24, 2010, 02:47:45 am »
Котката от първия клип не може да повярва, че пада по гръб!   :rolf:

Сега видях, че котката прескача накаква дъска  :o и като пада едва не си удря главичката в дъската?!?!?  :o :o :o Тоя нормален ни е така да тормози горкото животно?!  :angry: :angry: :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #17 -: Ноември 24, 2010, 03:16:27 am »
Не знам какъв е стопанина,но физиономията на котката е покъртителна,нещо от сорта на WTF  :unsure:   
 ;D

Още фън :

И котка кечистка имало  ;D

На това се вика да ти пресече черна котка път  :(

Безкрайност

Сляпо отмъщение

Истинска любов

Нашите любимци

Грубо но факт

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #18 -: Ноември 24, 2010, 03:18:37 am »
хахахаххааааа,тоя номер с кучето съм го пробвала и аз-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #19 -: Ноември 24, 2010, 03:19:55 am »
хахахахаааа,Синухе,това с казачока ще го пробвам с моя мъж ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека