Здравей Гост

ще има ли трета световна война?

• 8 Отговора
  • 2524 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ще има ли трета световна война?
« -: Март 15, 2009, 05:30:39 am »
пускам нова тема,която касае пророчество ,което съм чула от ванга.то е доста страшно ,но много ми се иска да поразискаме темата и построим карта.през ноември 2010година ще започне третата световна война-според пророчеството.китай,индия и русия ще се обединят и ще бъдат новата световна сила.ако имате сили и ви се мисли да потърсим астрологическо обяснение на тези две предсказания.какви са звездните тенденций и има ли предпоставка за подобни притиснения? >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
Re: ще има ли трета световна война?
« Отговор #1 -: Март 15, 2009, 08:53:54 am »
Не е сигурно дали Ванга е предсказала подобно нещо. Предполагам, че много от "предсказанията" и са измислени от нейните роднини с цел издаване на книжки и бърза печалба.

Още по-преди, по времето на комунизма, много от "предсказанията" и бяха измислени от тогавашната власт и включваха вечна дружба с руския народ против империалистите и разни подобни глупости. Така че няма нищо сигурно относно нейните предсказания и колко от тях са истина и колко измислени от разни "доброжелателни" манипулатори.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2 -: Март 15, 2009, 11:49:05 am »
Според мен третата световна е почнала вече и е човечество срещу природа, Бог, бъдеще и всичко останало.

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Март 15, 2009, 11:53:25 am »
Според мен третата световна е почнала вече и е човечество срещу природа, Бог, бъдеще и всичко останало.

напълно съм съгласна с теб по този въпрос  ::)

*

kaily

• 5145
« Отговор #4 -: Март 15, 2009, 12:37:17 pm »
Откъде се знае, Хело?
Тая фраза знае се, че... много я харесвам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Март 15, 2009, 01:35:04 pm »
Откъде се знае, Хело?
Тая фраза знае се, че... много я харесвам.

Тогава - говори се, че илюминати са планирали да правят общо три световни войни.

А моето лично мнение е, че третата ще стане докато ние, тук пишещите сме живи. Ама и това ще отмине. Те предните две са отминали, но държавите са се възстановили. Само психиката на някои хора не се е възстановила, както и тялото де.  :-\ :-\ :-\
Какво да се прави, съдба.
Това с илюминатите и наследниците на "старите" пари, малко като от "Теория на конспирацията " ми завучи. Истината е, че има "излишни" 2 милиарда (към днешна дата може и повече да са станали) човека. Знам, че звучи "политически некоректно", но планетата няма как да "понесе" толкова консумиращи човеци. Това може да бъде и стимул за развитие на биотехнологии, генетика, създаване на нови хибридни растения, които НЕ веднъж в годината да дават плод, а поне 3 пъти, евгеника на расите, контролирана раждаемост.

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Март 15, 2009, 01:49:38 pm »
То знае се, че и говори се, че е едно и също.
Никой не знае кой е пуснал тоя лаф, откъде е тръгнал и доколко е верен. Ама много хора го приемат на доверие без изобщо да мислят. Тук мисля сме се събрали интелигентни хора все пак...

*

kaily

• 5145
« Отговор #7 -: Март 15, 2009, 02:58:33 pm »
А иначе съм пускала няколко пъти разни работи за настъпването на тия времена.
Още началото на века почнах да усещам нещо и да имам едно на ум. Даже една две години изкарах в абсолютен стрес от бъдещето на света и мене си. После некак си Нептун ми полази Венерата и аз се успокоих и живнах. 2004 се бях бая разтърсила за астро фактори какво го чака светът, та разбрах, че имало и симпозиуми на именити астролози по света на тия теми.
Особено рецепцията на Уран и Нептун и после влизането на Плутон в козирог.
Явно много са надушили края на света във вида, в който го познаваме, от много отдавна.
Някъде 2000 година четох една интересна идея, че според маите старата епоха свършвала 1987, новата почвала 2012 и между двете имало период на безвремие от 25 години.
В подкрепа мнение по повод финансовата криза, току що го прочетох във в. Пари:
„Нашият свят е разрушен и аз наистина не зная какво може да го замести. Компасът, по който се ориентирахме като американци вече го няма", казва Бърни Сачър - шеф на поделението на инвестиционната банка Merrill Lynch в Москва.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Март 15, 2009, 03:41:11 pm »
Не е сигурно дали Ванга е предсказала подобно нещо. Предполагам, че много от "предсказанията" и са измислени от нейните роднини с цел издаване на книжки и бърза печалба.

Още по-преди, по времето на комунизма, много от "предсказанията" и бяха измислени от тогавашната власт и включваха вечна дружба с руския народ против империалистите и разни подобни глупости. Така че няма нищо сигурно относно нейните предсказания и колко от тях са истина и колко измислени от разни "доброжелателни" манипулатори.
привет админ и много се радвам ,че се включваш в темата!познавам племенниците й , както и покойната й сестра ,доведената  дъщеря и цялото "кралско войнство" около нея.ако питаш мен ,може да е говорила и за тяхната война ;D ,защото доста дълго те воюваха за имоти и наследство.в крайна сметка всичко остана на народа.те не взеха нищо. трета световна война не знам може и по друг начин да го тълкуваме,защото тя говореше някога с притчи, но няма да забравя войната в близка бивша югославия.месеци преди да започне ,тя го каза и точно така се случи ,беше ядосана на сърбин ,който беше отишъл да му гледа....."оти си псуете бога?"-бегай човече.когато онзи си тръгна ,тя дълго мълча ,никой не смееше да я пита за нищо.после сама изрече "присъдата"-война!нас нема да ни пипнат високо каза тя!
иска ми се да погледнем звездното войнство и да потърсим има ли такава индикация в този период?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците