Като че ли предпочиташ повече свободата

Остта АСЦ/ДСЦ в мутабелни знаци, Луната във Водолей, Слънце в Козирог, Венера в 6-дом/ в Скорпи съвпад с Марс и 5-дом с Плутон и Уран вътре - май наблягаш на кариерата...
[/quote]
Мога да кажа, много неща свързани с житейския ми опит, но къде и как се интерпретират в наталната карта не се наемам да тълкувам. Но всеки, който има подобни аспекти или конфигурации може да се опита да направи сравнение.
Значи за 38 годишната си възраст, реално имам около 6 години стаж, от които 3 са майчинство, 10 години ми се губят. Не съм се спирала да работя, освен за кратко време. На пръв поглед върху наталната ми карта човек би помислил, че може и да има издигане в кариерата, но уви. Освен честа смяна на професии, съвсем различни една от друга. За кратко време лаборантка - по стечение на обстоятелствата, на полето - да бера чушки, домати, тютюн, секретарка, стенографка, преводачка, бродировачка, шивачка, рецепционистка в СПА-център, масажистка, управителка в СПА-център, чистачка и накрая пак секретарка. Но по принцип си оставам вечната секретарка. Кариера не съм направила и нямам подобни амбиции, а иначе заложби съм имала много, бих могла да бъда много добър хирург, химик, биолог.../в някой следващ живот може би/

.