Моя отговор, защо именно се е стеклатака ситуацията
1. скорпион в 1 дом + Юпитер там - експанзия на сексуални отношения, и като включим Марс в 8 дом...
2. MC - като цел на връзката, тук е в Лъв, романтика.. игра на любов
3. 7 дом празен, управител в 8 дом, в падение в телец
4. Слънце в съвпад с Нептун - или ще е светец или ще е лъжец/манипулатор мъжът....и като се има предвид, че Уран е в 5 дом.... и планетите отговарящи за мъжа са в 4 и в 8 дом (психични домове, ако мъжът не е много чист духовно,ще е голям лъжец)
5. и при мен Луна в съвпад със Сатур, когато Луна и Венера са в тежък аспект показваше наличие и на любовница и на съпруга. Тук венера- луна - куинконс, явно Луната и Сатурн показват чувство на отговорност че се изпитва спрямо "съпругата".
Обаче Слънцето и Луната са в опозиция и са в квадрат с Юпитер, аз бих очакваларано или късно да се разведат.
6. Венера и марс са в тригон - в сексуално/романтично отношение връзката е била доре...но Венера не аспектира Слънце, не се знае дали би се оженил за нея. И Козирог не е многодобра позиция за Венера...не отключва качествата на планетата....нито Водолей за Слънце....не са силни планетите, за да очаквам добра развръзка и Марс в падение и Слънце в падение - за мен това показва, че нещо не е наред с мъжа, или е много слаб характер или не е на място цялата ситуация в неговия живот....освен, че не е мн. честен...