Здравей Гост

Хороскоп на началото на връзка

• 77 Отговора
  • 14968 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хороскоп на началото на връзка
« Отговор #60 -: Март 22, 2009, 06:20:33 pm »
Ми виж сега, нали за СЛВ се казва че показва насоката на развитие или къде се намира връзката, в случая в 5 дом, това означава, че не зависимо от привличането, обещанията, годежа......нещата ще останат в 5 дом- по-скоро афера, отколкото семейство. Което всъщност е станало в случая. Освен това и Уран е в 5 дом,  той дава тласъка в тази насока допълнително.
« Последна редакция: Март 22, 2009, 06:44:31 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #61 -: Март 23, 2009, 10:04:14 am »
Благодаря ти за уточнението.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Март 23, 2009, 02:01:27 pm »
Демек планети в пети дом стоят толко зле, че по-добре тойда е празен, така излиза... :-X :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Март 23, 2009, 02:57:12 pm »
Аз не мисля, че е точно така все пак. Случаи всякакви.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #64 -: Март 23, 2009, 03:15:51 pm »
Демек планети в пети дом стоят толко зле, че по-добре тойда е празен, така излиза... :-X :-[

Нямах това в предвид, зависи какво е попаднало там, но СЛВ ? Пък и нали търсим причината за нереализирания асц. във Везни + Юпитер в 1 дом – главните показатели за брак.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #65 -: Март 23, 2009, 03:29:57 pm »
Скарлет, може ли да чуем твоето мнение, дали тълкуванията ни са правилни ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #66 -: Март 23, 2009, 06:04:59 pm »
Моя отговор, защо именно се е стеклатака ситуацията
1. скорпион в 1 дом + Юпитер там - експанзия на сексуални отношения, и като включим Марс в 8 дом...
2. MC - като цел на връзката, тук е в Лъв, романтика.. игра на любов
3. 7 дом празен, управител в 8 дом, в падение в телец
4. Слънце в съвпад с Нептун - или ще е светец или ще е лъжец/манипулатор мъжът....и като се има предвид, че Уран е в 5 дом.... и планетите отговарящи за мъжа са в 4 и в 8 дом (психични домове, ако мъжът не е много чист духовно,ще е голям лъжец)
5. и при мен Луна в съвпад със Сатур, когато Луна и Венера са в тежък аспект показваше наличие и на любовница и на съпруга. Тук венера- луна - куинконс, явно Луната и Сатурн показват чувство на отговорност че се изпитва спрямо "съпругата".
Обаче Слънцето и Луната са в опозиция и са в квадрат с Юпитер, аз бих очакваларано или късно да се разведат.
6. Венера и марс са в тригон - в сексуално/романтично отношение връзката е била доре...но Венера не аспектира Слънце, не се знае дали би се оженил за нея. И Козирог не е многодобра позиция за Венера...не отключва качествата на планетата....нито Водолей за Слънце....не са силни планетите, за да очаквам добра развръзка и Марс в падение и Слънце в падение - за мен това показва, че нещо не е наред с мъжа, или е много слаб характер или не е на място цялата ситуация в неговия живот....освен, че не е мн. честен...

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #67 -: Март 23, 2009, 06:16:39 pm »
и гледайте цялата карта как е... не само отделни планети :)
и надира показва тайните, истинските причини, "бутащата сила" а зенита - целите, които се стремят да постигнат
и тук на надир - Хирон - явно мъжът е бил наранен от жената си и е търсил начин да и отмъсти....но всичко е във Водолей...и уран в 5 дом - пак само любовни отношения, не брак...и лъв на зенит....

ако карта беше по различна, наличието на планети в 5 дом, показва много романтика, интересни деца....но в случая, когато единствения показателза сериозни отношения е Венера в Козирг, не може да се направи такава интерпретация на 5 дом.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #68 -: Март 23, 2009, 09:03:46 pm »
Благодаря ти много е ученото си е учено   :-*
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #69 -: Март 23, 2009, 09:09:25 pm »
и аз благодаря за картата и темата и ентусиазма :)
дам трябва четене и гледане на карти и мислене... :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #70 -: Април 01, 2009, 05:50:07 pm »
Моля Ви,някой спешно да каже удачно ли е утре вечер за първа среща-запознанство на живо около 21.00-21.30 в София.Става дума за 2 април 2009.Благодаря предварително

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #71 -: Април 01, 2009, 07:56:33 pm »
Моля Ви,някой спешно да каже удачно ли е утре вечер за първа среща-запознанство на живо около 21.00-21.30 в София.Става дума за 2 април 2009.Благодаря предварително

До 21:15 Асц. ще е Везни, това е добре за начало на всякакъв тип отношения. Марс и Венера са 5-ти дом, на една вълна романтично настроени. Венера е ретроградна, движи се към Марс и ми е интересно ти ли инициира срещата? В същото време е точен квадрата й с Плутон, избягвай да се държиш обсебващо или да бъдеш обект на такова поведение. Картата не е лоша и от вас зависи дали ще се изяви предимно положително.  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #72 -: Април 01, 2009, 08:16:09 pm »
Благодаря Кали,ами не аз конкретно инициирах срещата,но може да се каже че подсказах за това :) Но като гледам Венера ще е в квадрат с Плутон,знам че е лошо,но не знам в какво ще се изрази,дори съм на път да отложа срещата.А момчето е приятел на едно мое старо гадже,което сега се сърди и мисля че може да създаде проблеми.А момчето с което е бъдещата среща живее в чужбина и в края на седмицата ще си заминава,но си идва често та се чудя дали да не отложа срещата за следващото му идване,че тая ретроградна Венера знам че не е хубава за такива запознанства ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #73 -: Април 01, 2009, 08:45:46 pm »
Благодаря Кали,ами не аз конкретно инициирах срещата,но може да се каже че подсказах за това :) Но като гледам Венера ще е в квадрат с Плутон,знам че е лошо,но не знам в какво ще се изрази,дори съм на път да отложа срещата.А момчето е приятел на едно мое старо гадже,което сега се сърди и мисля че може да създаде проблеми.А момчето с което е бъдещата среща живее в чужбина и в края на седмицата ще си заминава,но си идва често та се чудя дали да не отложа срещата за следващото му идване,че тая ретроградна Венера знам че не е хубава за такива запознанства ;)

Недей да отлагаш срещата, така няма да научиш астрология  :).
И още нещо - няма добри и лоши аспекти  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #74 -: Април 01, 2009, 09:12:17 pm »
Е аз не си правя срещата за да науча астрология  ;D ,а пипитах за да знам че ако това запонанство може и да и се отрази зле бих предпочела да го поотложа.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #75 -: Април 02, 2009, 08:23:47 am »
Лелеееее,срещата всъщност се случи вчера,нямаше как да откажа.Някой може ли да фвърли едно око,че като гледам -Луна квадрат Венера,Луна опозиция Плутон,Венера квадрат Плутон,Марс опозиция Сатурн.Лошо ми ставааааааа! Случи се на 2.04.2009-снощи де,в 01.10 в София  ;)

« Отговор #76 -: Април 02, 2009, 10:11:43 am »
Остави ги тези карти на първа среща, тук се написа, че дават информация за първия тласък. Все пак това не е дата на бракосъчетание, нали...По - добре му вземи данните на младежа и виж синастрията. И аз съм имала случай, при който картата на първа среща говореше за едно, а то стана друго - няма да ви утежнявам с излишни подробност. Не се стресирай от квадратурите Луна-Венера. Доколкото разбрах имаше някаква утежняваща емоционална ситуация свързана с приятелство. Ще има борба между чувство за лоялност, морален принцип ако щеш, и чувствена емоция. 
Квадратурите показват, че ще има" работа" в тези взаимоотношения. Няма да ти е скучно.  

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #77 -: Април 02, 2009, 03:07:55 pm »
Благодаря ти Росинда за успокоението,дано да е така  ::) Наистина има  утежняваща емоционална ситуация свързана с приятелство,защото момчето  еприател на мое старо гадже,което сега се сети че ме обича!И на мен ми е мако сложно,защото действително има борба между чувство за лоялност, морален принцип  и чувствена емоция.