Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101847 Прегледи
Re:Символични дирекции
« Отговор #200 -: Септември 28, 2010, 04:22:41 am »
http://dox.bg/files/dw?a=c3b4c97ade
Виж дали не е това,което търсиш?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Септември 28, 2010, 06:25:18 pm »
http://dox.bg/files/dw?a=c3b4c97ade
Виж дали не е това,което търсиш?

Благодаря много , но не е! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #202 -: Октомври 05, 2010, 01:14:24 pm »
Попаднах на един линк за символичните дирекции и реших да го споделя с вас.Информацията която може да се прочете е доста изчерпателна и добре обяснена.Мисля,че ще е доста полезен за всички,които искат да научат повече за този прогностичен метод и как точно да го използват.А тези от вас,които са запознати с дирекциите и ги използват,могат да споделят нещо от личният си опит :) ;)http://www.beinsadouno.com/downloads/astro_symbol_directions.doc

зачетох се в тази книга..много добре е обяснено всичко- последователно, без насилване..
и ми хрумна нещо за възрастта 40 години /която ми предстои скоро/..че като стане на 40 години човек, всичките точки /промисори/ от наталната карта  ще са му на разстояние нонагон /40 градуса/ от наталните /по символични дирекции/ и може би заради това се очаква човек да е смирен на тази възраст, с тези кармични аспекти.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #203 -: Октомври 06, 2010, 05:55:02 am »
Сега погледнах и установих, че СЛВ в радикса ми е мидпойнт между Уран и Меркурий.  ;D
След 15 години дирекционния Уран ще бъде върху наталния ми СЛВ, а дирекционния СЛВ върху наталния Меркурий.
Някой да има предположения какво да имам 1 на ум? Или да го е преживявал поне един от двата аспекта?

след 15 години ще започнеш наистина да я разбираш астрологията /ако продължаваш да четеш със същото темпо/ и може да стане човек от теб- уран+мерк..ще дойда да ми гледаш на натална карта.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Октомври 06, 2010, 06:52:01 pm »
Символичните дирекции определят времето точно по тези причини....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #205 -: Октомври 12, 2010, 03:13:57 am »
Нещо съществено ли е според вас, дирекционен уран(У7) съвпад с К5?

« Отговор #206 -: Октомври 12, 2010, 03:16:54 am »

Не бих се сетила, ако не беше споделила, но това може да отразява даването на детето на градина - един вид дистанция.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #207 -: Октомври 12, 2010, 03:24:40 am »
хаха,Милки ,мерси за улеснението  ;D.Гледах си дирекциите и през цялото време си мислех 'ужасТ,сега трябва да търся темата с дирекциите''..и ето..пак извадих късметя  ;D

дирекционен Асц е в съвпад с нат.Плутон,dir.Лилит съвпад с нат.Венера ..прогресивно Слънце в съвпад с нат.Лилит..отключват ми сА кaрмИтИ  ;D

« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 03:59:23 am от жълтолилава »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #208 -: Октомври 12, 2010, 03:56:45 am »
хаха,Милки ,мерси за улеснението  ;D.Гледах си дирекциите и през цялото време си мислех 'ужасТ,сега трябва да търся темата с дирекциите''..и ето..пак извадих късметя  ;D

дирекционен Асц е в съвпад с нат.Плутон,dir.Лилит съвпад с нат.Венера ..прогресивнивно Слънце в съвпад с нат.Лилит..отключват ми сА кaрмИтИ  ;D

Е това ме развесели ;D
Аурора ,не,това ще се случи някъде след 2 години ;)
Просто досега не ми бяха ясни тези червени и сини планети и оси в астро кома и благодарение на твоя подарък се замислих и преоткрих,че това били прословутите дирекции ;D
Та ,зарових и аз главица в моята си карта,да видя какво що по дирекции. :rolleyes:
И ми се наби тоз дир.уран който след 2 години ще застане на к5.
Иначе те моля,ако можеш да споделиш какво ти е донесло ако си спомняш дир сатурн и луна през 12ти дом.
Защото и аз го имам същото  в момента,но съвсем в началото на 12ти дом :-[

« Отговор #209 -: Октомври 12, 2010, 04:12:23 am »

Няма значение. Аспекта е апликиращ, а и е необхоима много точна ректификация, за да установиш куспидата точно в кой градус е. Може да се каже, че вече действа. Можеш да си корегираш сама часа на раждане като наблюдаваш влиянието на новите градуси на куспидите  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #210 -: Октомври 12, 2010, 04:17:14 am »

Няма значение. Аспекта е апликиращ, а и е необхоима много точна ректификация, за да установиш куспидата точно в кой градус е. Може да се каже, че вече действа. Можеш да си корегираш сама часа на раждане като наблюдаваш влиянието на новите градуси на куспидите  ;)
Аха,благодаря ти.
А по другия въпрос: ако можеш да споделиш какво ти е донесло ,ако си спомняш дир сатурн и луна през 12ти дом.
Защото и аз го имам същото  в момента,но съвсем в началото на 12ти дом  :mellow:

« Отговор #211 -: Октомври 12, 2010, 04:27:02 am »
А по другия въпрос: ако можеш да споделиш какво ти е донесло ,ако си спомняш дир сатурн и луна през 12ти дом.

Там от Лъв са правили тригони към наталната ми Венера У3ти и 10ти. Луната е апликирала 2001ва - това беше възходящ период в професионално отношение. Сатурн преди 2 години е започнал апликацията....не го свързвам с нищо конкретно.  :rolleyes:

Давам повече значение на аспекта, който образуват, отколкото от кой дом го правят. Но така или иначе го правят от 12ти дом и е много вероятно да не осъзнавам в момента ефекта им.....по нептунски  :blink:, а след години като минат в 1ви ще си правя изводите, ако преживея дирекционен Сатурн съвпад на АС ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Октомври 12, 2010, 04:55:02 am »

Там от Лъв са правили тригони към наталната ми Венера У3ти и 10ти. Луната е апликирала 2001ва - това беше възходящ период в професионално отношение. Сатурн преди 2 години е започнал апликацията....не го свързвам с нищо конкретно.  :rolleyes:

Давам повече значение на аспекта, който образуват, отколкото от кой дом го правят. Но така или иначе го правят от 12ти дом и е много вероятно да не осъзнавам в момента ефекта им.....по нептунски  :blink:, а след години като минат в 1ви ще си правя изводите, ако преживея дирекционен Сатурн съвпад на АС ;D

И още как....Ще го преживееш и ще разказваш.... :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #213 -: Октомври 12, 2010, 03:35:16 pm »

И още как....Ще го преживееш и ще разказваш.... :wub:
Дай Боже :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #214 -: Октомври 12, 2010, 03:54:31 pm »
Да споделя и аз, дир. Сатурн е на 28 гр. в рак, 12 дом и дир. Луна е там на 4 гр. в Лъв обаче и идея си нямам от това какво да очаквам от 12 домното им  пребиваване.
К12 е на 24 и нещо в рак....сега ще врътна за събития, по времето, когато са били на куспидата му .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #215 -: Октомври 12, 2010, 03:58:26 pm »

Може да е период на по-бурен и наситен с вълнения сексуален живот, тръпки разни и любовни трепети, вдъхновяващи, динамични, не до там дълбоки и чувствени, но зависи и какво друго се случва в картата ти към този момент. По 5-ти дом има още възможности, както знаеш, така че си ги обмисли и ги свържи с Уран - внезапност, нестандартни решения и т.н.    

Повечето астролози са на мнение, че понеже няма абсолютна сигурност в часа, съответно няма и в положението на тези оси, освен АЦ/ДЦ, МЦ/ИЦ. Така че, ако забележиш промяна, наистина ще трябва да я засечеш кога е, да изключиш всички други фактори, ако е възможно, за да си сигурна, че от там идва и да си наместиш куспидата на дома, както Аурора те е посъветвала вече. Доколкото съм запозната действието е в рамките на две години или от градус преди и градус след точния аспект.

И само да ти кажа, че ако гледаш в астро.ком това не е символичната дирекция градус-година. Там е дирекция на слънчевата дъга, но и по нея може да обърнеш внимание при теб кога ще настъпи влиянието и да споделиш какво е.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #216 -: Октомври 12, 2010, 03:59:22 pm »
Всъщност  дир Сатурн на К12 - съм забременяла с малката, а за Луната тя е била на К12 преди 10 години...ми незнам...2000 година живеех в Дубай и щраках с пръсти, виж вече когато дир Луна е била в/у ЮЛВ имах спонтанен аборт.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #217 -: Октомври 12, 2010, 04:03:55 pm »
Нещо да кажете за преминаване в друг знак на дир. Сатурн, след 2 год минава в Лъв ?
А дир. Венера е сменила знак тази година, преминала е във Везни .... :-\

А след това ще чакаме дир. Венера да съвпадне с нат.Плутон.
Брей да му се невиди, колко пъти тоя съвпад ще го преживявам бе ?
Първо беше пр. Венера съвпад с нат. Плутон, после пр. Венера съвпад с пр. Плутон сега дир. Венера съвпада с нат Плутон....брей, брей........
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 04:23:08 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

nerealna

« Отговор #218 -: Ноември 11, 2010, 03:20:54 pm »
какво означва, когато дирекционния ми уран си сменя знака - влиза в стрелец, в пети дом е това и по натал - упр. 7ми и 8ми дом и се намира в 4ти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Ноември 11, 2010, 03:34:31 pm »
какво означва, когато дирекционния ми уран си сменя знака - влиза в стрелец, в пети дом е това и по натал - упр. 7ми и 8ми дом и се намира в 4ти?

В случая са важни и аспектите , а не домовете които управлява...
По принцип това е период на внезапни и нови стремления , романтика , пътувания в реалния и нереалния свят , търсене на философски обяснения ...Всички аналогии на Уран са активни и , ако не вървим с/у тях това ще бъде доста вълнуващ период...
Виж аспектите на Уран към Юпитер....