Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101458 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Символични дирекции
« Отговор #260 -: Март 03, 2011, 09:01:36 pm »
Някой да е изпитал дир. плутон опозиция нат. марс? Още някакви минутки и ще стане точна. При мен е по оста 1-7, Плутон е У12, а Марса е У5 и е ретро.
Не знам как точно действат дирекциите, но имам предположения /както винаги  ;D/
След два градуса Плутон ще направи съвпад с нат. Мерк (У7). Два градуса са две години нали?

Два градуса са=2г. при дирекциите.... ;) ;D Така е....

Високи изисквания към партньорите , под лупа ще следиш....Активен период...

Благодаря ти, поднасям ти мерси  :58:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #261 -: Март 03, 2011, 09:03:04 pm »
Някой да е изпитал дир. плутон опозиция нат. марс? Още някакви минутки и ще стане точна. При мен е по оста 1-7, Плутон е У12, а Марса е У5 и е ретро.
Не знам как точно действат дирекциите, но имам предположения /както винаги  ;D/
След два градуса Плутон ще направи съвпад с нат. Мерк (У7). Два градуса са две години нали?

Два градуса са=2г. при дирекциите.... ;) ;D Така е....

Високи изисквания към партньорите , под лупа ще следиш....Активен период...

Благодаря ти, поднасям ти мерси  :58:

За нищо! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #262 -: Март 03, 2011, 11:03:09 pm »
Какво ще кажете за дир. Сатурн опозиция на натална Венера. Гледам, че ми предстои след известно време.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #263 -: Март 04, 2011, 08:17:13 pm »
Дирекционна Луна върху нат. Венера в мъжка карта как се тълкува?
Подкрепена е от дир. Венера съвпад натално Слънце,дир. Плутон съвпад нат. Марс,дир. Мерк(упр. на 7-ми) съвпад нат. северен възел и дир. Уран съвпад нат. Юпитер,упр. на Слънцето..
Не ми се ще да лъжа човека,толкова е обезверен след транзита на Плутон върху Слънцето и на Сатурн върху Луната,ама по моите сметки му идва "сляпата неделя" и предстоят хубави дни за него..
А и такава карта за пръв път виждам-тип 'ветрило" и бъка от съвпади на прогресивни и дирекционни планети с натални.

*

Марая

• 28287
« Отговор #264 -: Март 04, 2011, 08:32:59 pm »
Дирекционна Луна върху нат. Венера в мъжка карта как се тълкува?
Подкрепена е от дир. Венера съвпад натално Слънце,дир. Плутон съвпад нат. Марс,дир. Мерк(упр. на 7-ми) съвпад нат. северен възел и дир. Уран съвпад нат. Юпитер,упр. на Слънцето..
Не ми се ще да лъжа човека,толкова е обезверен след транзита на Плутон върху Слънцето и на Сатурн върху Луната,ама по моите сметки му идва "сляпата неделя" и предстоят хубави дни за него..
А и такава карта за пръв път виждам-тип 'ветрило" и бъка от съвпади на прогресивни и дирекционни планети с натални.

Дай да я видим тази карта....Звучи интересно.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #265 -: Март 04, 2011, 09:40:30 pm »

« Отговор #266 -: Март 04, 2011, 10:05:02 pm »
Мисля, че притежателят на картата ще се влюби силно. Предстоят му приятни социални контакти, ще бъде желан гост на всяко парти (ако си пада по такива), също издигане в службата се очертава (ако работи за шеф жена, например, тя ще бъде много благосклонна към него). Ще изпъква естественият му чар (Стрелец с Луна във Везни - лелеее, ей на това се вика чаровник!!!). Ако доскоро е бил по-вглъбен в себе си от обичайното, ще се отвори след навлизането на тр. Уран в Овен. А сега докато тр. Марс е в 1-ви дом, а директен е все още на МС, е добър период на завоюва нови територии в работата/бизнеса си. Мисля, че има много силен характер, с който умее да пробива и да се бори за своето. Пожелавам му успех!!!
« Последна редакция: Март 04, 2011, 10:19:24 pm от Mirabella »

« Отговор #267 -: Март 04, 2011, 11:08:50 pm »
Какво може да се очаква при дир.Луна(У8дом,в 5дом) съвпад с Дсц ,тригон Уран,Венера(У6,11 дом в 5 дом) опозиция Марс,дир К5 ингрес съвпад с Дсц

Дир. Луна в хармоничен аспект с DC и Венера би трябвало да ти донесе нови връзки (любовни и други партньорства), да те направи по-привлекателна в очите на другите. Предполагам най-вече любовни партньорства, тъй като в натала ти Луната и Венера са елементи на 5-тия ти дом. Щом е замесен и Уран, събитията може да се развият много бързо и неочаквано. Може да се появят нови обожатели и да се омъжиш за някой от тях (ако не си). Ако имаш брак, тези аспекти би трябвало да ти позволят да се наслаждаваш на хармония и романтика в отношенията със съпруга ти. Опозицията с Марс може да те направи по-сексуална и търсеща приключения. Предполагам Марс е близо до АС в натала ти, така че би трябвало да си доста дейна и подвижна по природа. Аспектът на дир. Луна с този Марс може да те направи също така по-припряна.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #268 -: Март 05, 2011, 01:11:13 am »
Благодаря,Мирабела! :blink:
Ще зарадвам цяла тумба Юпитеровци с тая голяма любов ,дето го дебне Жорето зад ъгъла.. ;D
Иначе отскоро е стартирал някакви бизнеси по Нептун,дано и там му потръгне..

*

Divna

• 2478
« Отговор #269 -: Март 08, 2011, 05:11:13 am »
Някаква идея за дирекционна Луна в квадрат с нат. Слънце?

*

Марая

• 28287
« Отговор #270 -: Март 08, 2011, 05:14:07 am »

В каква карта? :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #271 -: Март 08, 2011, 05:32:08 am »

Мъжка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Март 08, 2011, 05:33:47 am »

Мъжка.

Аспекта в натала какъв е?

*

Asol

• 4140
« Отговор #273 -: Март 08, 2011, 05:34:54 am »
Дивна, вие сте големи оптимисти от един аспект да тълкувате ?  :P Кажи има ли някой тежък транзит към Слънцето, слънчево затъмнение, лунация към него през годината, про Луна, как са тежките транзити спрямо картата ...

*

Divna

• 2478
« Отговор #274 -: Март 08, 2011, 05:35:22 am »
М/у Луна и Слънце в натала няма аспект.

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Март 08, 2011, 05:37:21 am »

Вътрешни противоречия....не е задължително външно събитие...Ако е в процес на развод...край!

*

Divna

• 2478
« Отговор #276 -: Март 08, 2011, 05:37:53 am »
Дивна, вие сте големи оптимисти от един аспект да тълкувате ?  :P Кажи има ли някой тежък транзит към Слънцето, слънчево затъмнение, лунация към него през годината, про Луна, как са тежките транзити спрямо картата ...

Асол, ще му дам направо данните. Ще ви бъда благодарна наистина да ми кажете няколко думи.

ПП:Ще му изтрия после данните.
« Последна редакция: Март 08, 2011, 06:05:30 am от Divna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Март 08, 2011, 05:39:16 am »

Асол, ще му дам направо данните. Ще ви бъда благодарна наистина да ми кажете няколко думи.
hhhhhhhh

ПП:Ще му изтрия после данните.

А аз по-късно ще ги затрия...,защото сега не мога да гледам картата... :P ;D
« Последна редакция: Март 08, 2011, 01:40:03 pm от Марая »

*

Divna

• 2478
« Отговор #278 -: Март 08, 2011, 05:42:26 am »
А аз по-късно ще ги затрия...,защото сега не мога да гледам картата... :P ;D

Благодаря ти, Марая!  :kissd:
Оценявам жеста!

*

Divna

• 2478
« Отговор #279 -: Март 08, 2011, 06:06:12 am »

Вътрешни противоречия....не е задължително външно събитие...Ако е в процес на развод...край!

Разделил се е вече.