Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101517 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Re:Символични дирекции
« Отговор #280 -: Март 10, 2011, 04:45:30 am »
Много интересна тема, смятам да се поровя точно в нея ... да видим до къде ще стигна. Засега мисля, че успях да си намеря точния час на раждане - 23:12:38.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #281 -: Март 17, 2011, 03:28:44 pm »
Може ли да се каже,че като имам прогресивни марс и венера в близнаци и дирекционна венера в близнаци ,всичко това в 11 дом,ще се разбирам с въздушни слънца? :rolleyes:

Всички те са в съвпад с точката антивертекс.

Друг въпрос:
Може ли да се очакват събития в любовта при дирекционен нептун тригон натална венера?(дир нептун в 6ти,нат венера 10ти).

*

123

• *
  • 230
« Отговор #282 -: Март 17, 2011, 03:55:32 pm »
А точката антивертекс от натала ли ти е? Какво означава тя ... и от там .. по какъв начин биха й подействали тези прогресивни и дирекционни планети ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #283 -: Март 17, 2011, 05:15:35 pm »
Една приятелка има колебания какво да прави,художничка е и иска да записва магистратура,вероятно другата година ще да е.
Но много иска в чужбина.

Има ли такива изгледи за девойчето ?

* транзитите са следните- северен възел сега е при Асц-а,другата година ще мине през 12 дом,където има натални Уран,Венера и Сатурн.
-транзитен Сатурн ще мине през МЦ
*3-ти соларен дом е натоварен,
« Последна редакция: Март 17, 2011, 05:46:43 pm от жълтолилава »

« Отговор #284 -: Март 17, 2011, 06:24:51 pm »
Мисля, че има шанс за успешни действия в тази посока, когато транзитен Юпитер мине през натален Марс и директен Юпитер. Може би ретроградието на Сатурн около МС я спъва в момента, или връщането му в 9-ти дом я човърка още повече за учене зад граница. Когато Сатурн премине отново през МС, ще има шанс да осъществи плановете си. Положението на сол. АС в 10-ти натален дом също сочи в тази посока.

*

holanda

« Отговор #285 -: Март 17, 2011, 06:46:40 pm »
Мисля, че има шанс за успешни действия в тази посока, когато транзитен Юпитер мине през натален Марс и директен Юпитер. Може би ретроградието на Сатурн около МС я спъва в момента, или връщането му в 9-ти дом я човърка още повече за учене зад граница. Когато Сатурн премине отново през МС, ще има шанс да осъществи плановете си. Положението на сол. АС в 10-ти натален дом също сочи в тази посока.

мерси ,Мирабела ,и аз така го виждам  :wub:

момичето сега си рисува само,с това се прехранва,но за момента кара езиков курс и чак от другата година много й се иска да запише магистратура,нещо с медии..но незнае дали има шансове да следва извън страната.

А нещо друго,в личен план набива ли се ? Има приятел...кара депресии... :-\

« Отговор #286 -: Март 17, 2011, 07:01:08 pm »
Меркурий (У9) попада във 2-ри дом и има само хубави аспекти. Може би е показател, че в чужбина ще печели по-добре, или че ще има доходи от придобито висше образование, контакти с чужденци... Меркурий има секстил със съвпада Венера (У5)-Уран (У2). Мисля, че е доста талантлива и умна. Дано хубавият аспект да показва доходи от изкувство (в чужбина, например). Още, Уран (диспозиторът на Меркурий и Слънцето) смени знака - оттук може също да излезе раздвижване в сферите по 9-ти дом. Транзитен Юпитер в тригон с Уран казват, че носи късмет. Аспектът ще свърже 3-ти и 12-ти дом, което също може да се тълкува като пътуване до чужбина или по-скоро емиграция.
В личен план - транзитни Юпитер и Сатурн ще направят положителни аспекти към Венера. Меркурий е и У7 при нея, предполагам смяната на знака на диспозитора по транзит ще донесе новости и във връзките й. Меркурий също ще получи хармоничен аспект от Юпитер по транзит. Успех й пожелавам! Дано Юпитер й донесе хубави неща!

*

holanda

« Отговор #287 -: Март 17, 2011, 07:10:44 pm »
Благодаря ти много  :88: :58:

*

Divna

• 2478
« Отговор #288 -: Март 17, 2011, 07:19:34 pm »
Може ли да се каже,че като имам прогресивни марс и венера в близнаци и дирекционна венера в близнаци ,всичко това в 11 дом,ще се разбирам с въздушни слънца? :rolleyes:

Друг въпрос:
Може ли да се очакват събития в любовта при дирекционен нептун тригон натална венера?(дир нептун в 6ти,нат венера 10ти).

Този аспект показва, че ще срешнеш мечтаната от теб любов, но дали ще има някаква реализация това зависи и от други фактори. Аспектът е пасивен и трябва да се задейства от активна планета или планета, идваща от активен дом.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #289 -: Март 18, 2011, 03:11:54 am »

Друг въпрос:

Този аспект показва, че ще срешнеш мечтаната от теб любов, но дали ще има някаква реализация това зависи и от други фактори. Аспектът е пасивен и трябва да се задейства от активна планета или планета, идваща от активен дом.
Мерси Дивна,ще се задейства от транзитен плутон,когато стигне 13 градуса.
Коя друга планета може да го задейства?
Само бавните или може и бързите?

*

Divna

• 2478
« Отговор #290 -: Март 18, 2011, 05:00:13 am »
Милки, нат. Нептун и Венера в кои натални домове са?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #291 -: Март 18, 2011, 05:09:15 am »
Милки, нат. Нептун и Венера в кои натални домове са?
Нат нептун в 5ти ,а венера в 10ти.

*

Divna

• 2478
« Отговор #292 -: Март 18, 2011, 05:12:49 am »
ОК, Милки, току-що проверих. Аспектът е действащ, тъй като Нептун идва от действащ дом /5ти/. Така че реализация си мисля, че ще има. Много вероятно транзитно Слънце като сключи съвпад с нат. Венера да отключи аспекта. Слънце е действаща планета и е управител на АЦ, както отговаря и за мъжа в женска карта. Другата вероятност е когато тр. Марс направи съвпад с нат. Венера да отключи той дирекционния аспект Нептун/Венера.
За тр. Плутон просто е абсурдно да се говори да е този, който може да отключи аспекта, тъй като едва след няколко години ще достигне 13*, а до тогава дирекционния аспект ще се разпадне.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #293 -: Март 18, 2011, 01:24:05 pm »
ОК, Милки, току-що проверих. Аспектът е действащ, тъй като Нептун идва от действащ дом /5ти/. Така че реализация си мисля, че ще има. Много вероятно транзитно Слънце като сключи съвпад с нат. Венера да отключи аспекта. Слънце е действаща планета и е управител на АЦ, както отговаря и за мъжа в женска карта. Другата вероятност е когато тр. Марс направи съвпад с нат. Венера да отключи той дирекционния аспект Нептун/Венера.
За тр. Плутон просто е абсурдно да се говори да е този, който може да отключи аспекта, тъй като едва след няколко години ще достигне 13*, а до тогава дирекционния аспект ще се разпадне.
Много ти благодаря Дивна,че така подробно ми разясни :blink:
Значи бързите планети ще го отключат.Като гледам и тр юпитер е тръгнал натам-към венера.Той сигурно също ще въздейства по някакъв начин на този аспект.
Еми добре,ако все пак има някаква случка....ще разказвам :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #294 -: Април 08, 2011, 03:44:15 am »
Ще погледнете ли в тази карта,какво най-много се набива на очи като промяна при този човек? :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #295 -: Април 09, 2011, 02:08:32 am »
Кариера, изява, известни промени в дома.. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #296 -: Април 09, 2011, 03:43:58 am »
Кариера, изява, известни промени в дома.. :blink:
Мерси,че погледна :blink:
А можете ли да ми кажете,дирекционна и прогресивна венера,управител на 5ти , в съвпад с МС какво може да значи? :-\

« Отговор #297 -: Април 09, 2011, 06:27:05 pm »
След две години /всъщоност апликиращия аспект става активен още следващата година/ имам много интересна дирекция и прогресия едновременно към натално IC в Скорпион: Прогресивен Меркурий съвпад с нат IC и директен Плутон съвпад с нат IC  :blink:
« Последна редакция: Април 09, 2011, 06:43:34 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #298 -: Април 21, 2011, 05:15:52 am »
Знаете ли как се тълкува,дирекционен северен възел съвпад нат луна в 6ти дом?
Както и дирекционен сатурн в 5ти дом.

*

Divna

• 2478
« Отговор #299 -: Април 21, 2011, 05:22:20 am »
Знаете ли как се тълкува,дирекционен северен възел съвпад нат луна в 6ти дом?
Както и дирекционен сатурн в 5ти дом.

СЛВ идва от 4ти дом, което ще рече, че среща жена, която е подходяща, за да създаде семейство ако вече не е създал такова.  :blink: