Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101481 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Символични дирекции
« Отговор #300 -: Април 21, 2011, 05:28:12 am »
Знаете ли как се тълкува,дирекционен северен възел съвпад нат луна в 6ти дом?
Както и дирекционен сатурн в 5ти дом.

СЛВ идва от 4ти дом, което ще рече, че среща жена, която е подходяща, за да създаде семейство ако вече не е създал такова.  :blink:
А ако има семейство? ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #301 -: Април 21, 2011, 06:16:04 am »
А ако има семейство? ;D

Ако има семейство значи, че ще си има и любовница. :P  Ще срещне някоя сродна душа на работното място (дир. СЛВ в съвпад с нат. Луна в 6ти дом), с която ще заформи страхотна любовна авантюра (пр. Венера над нат. Слънце). Ще изживее много вълнуващи сексуални моменти (пр. Венера в секстил с нат. Марс). Венера му управлява 5 дом и ще е силно аспектирана още няколко години. На човека му предстоят все хубавинки в тази сфера.

*

Uran

• 6041
« Отговор #302 -: Април 21, 2011, 06:57:46 pm »
Кариера, изява, известни промени в дома.. :blink:
Мерси,че погледна :blink:
А можете ли да ми кажете,дирекционна и прогресивна венера,управител на 5ти , в съвпад с МС какво може да значи? :-\
Ако се занимава с творчество това е доста подкрепящ фактор.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #303 -: Април 21, 2011, 07:49:54 pm »
Момичета обърнали ли сте внимане на транзитите към символичните дирекции ?
Какво ще кажете, имат ли проявление при вас ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #304 -: Април 22, 2011, 04:54:32 am »
А ако има семейство? ;D

Ако има семейство значи, че ще си има и любовница. :P  Ще срещне някоя сродна душа на работното място (дир. СЛВ в съвпад с нат. Луна в 6ти дом), с която ще заформи страхотна любовна авантюра (пр. Венера над нат. Слънце). Ще изживее много вълнуващи сексуални моменти (пр. Венера в секстил с нат. Марс). Венера му управлява 5 дом и ще е силно аспектирана още няколко години. На човека му предстоят все хубавинки в тази сфера.
Мерси Дивна,чак сега видях,че си отговорила на този мой въпрос :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #305 -: Април 26, 2011, 04:45:58 am »
Ще ми помогнете ли да рзтълкувам следният аспект по дирекции,в моята карта?
Дирекционен уран У7,опозиция натална луна и марс в 10ти. Луна У12,марс У10.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Април 27, 2011, 11:32:56 pm »
Някой от работещите с програмата Зет може ли да сподели впечатленията си за разликата между зодиакална и екваториална дирекция на слънчевата дъга?
Да ви кажа, откакто работя с дирекции, предпочитам зодиакалната. Впоследствие установих, че отговаря на Солар Арк Дирекшън в астро.кома.
Пробвах да си проследя събитията в ретроспекция по екваториална дъга, няма съвпадения. Същите дирекционни аспекти се изместват с по няколко години по-късно, след като събитията вече са се случили.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #307 -: Април 28, 2011, 12:23:51 am »
дир. плутон опозиция нат. марс ос 1-7
дир. хирон квадрат натален плутон ос 9-12

преди малко прочетох за "нехармоничните аспекти на дир. плутон" и пишеше, че дават тежки смъртоносни заболявания 

някой да е преживял такива аспекти?

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #308 -: Април 28, 2011, 12:50:12 am »

При теб ли има такъв аспект в момента?
Може да означава и раздяла, ако имаш връзка.
При някои жени може да показва и предстоящо раждане при определени обстоятелства, особено ако раждането е тежко или с операция.
Наскоро си преживяла загуба на близък приятел, и ако събитието те е разтърсило силно, трябва да има указания за това и по дирекции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #309 -: Април 28, 2011, 01:04:59 am »

При теб ли има такъв аспект в момента?
Може да означава и раздяла, ако имаш връзка.
При някои жени може да показва и предстоящо раждане при определени обстоятелства, особено ако раждането е тежко или с операция.
Наскоро си преживяла загуба на близък приятел, и ако събитието те е разтърсило силно, трябва да има указания за това и по дирекции.

Да, за моята карта иде реч.. И аз си мисля, че ще е раздяла, но чета някакви неща и се стряскам.
И двата аспекта са почти точни, сигурно ще е болезнена раздяла.. И дир. марс много скоро ще смени знака си /в рак, края на 7ми дом/

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Април 28, 2011, 01:41:44 am »
След около две години ми предстои опозиция на дир. Марс с нат. Плутон, но Марс управлява 5 дом, а Плутон е управител на изгряващия знак. Горе-долу по същото време и дир. Плутон ще съвпадне с Асцендента. Шъ съ мре.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #311 -: Април 28, 2011, 01:44:22 am »
Ба..ш съ мре! Ш съ влюбваме и ш съ размножаваме. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #312 -: Април 28, 2011, 01:53:31 am »
Абе много наплутончена история.  ;D
По едно и също време дир. Плутон ще направи съвпад с АС, дир. Марс ще е в опозиция с нат. Плутон, а дир. Луна в секстил със същия. Размина се само съвпадът на дир. МС с нат. Плутон, който предстои малко по-рано (догодина), ако проработи ректифицираният час. Ако не проработи, съвпадът МС/Плутон трябва да се случи в синхрон с изброените дирекционни аспекти. Да видим каква лИбов ще е.  :blink: Дано не е някоя с фатален завършек, напълно ми бяха достатъчни фатализмите дотук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #313 -: Април 28, 2011, 01:53:41 am »
След около две години ми предстои опозиция на дир. Марс с нат. Плутон, но Марс управлява 5 дом, а Плутон е управител на изгряващия знак. Горе-долу по същото време и дир. Плутон ще съвпадне с Асцендента. Шъ съ мре.  ;D

Оо, няма да се мре ;D
и при мен марс е У5
а нат. плутон къде се намира?
опозицията може да ти вземе нещо, или просто да те направи нервна, раздразнителна, по-дръзка..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Април 28, 2011, 01:56:10 am »
В 11 дом, но по натал няма мажорен аспект с Марс. Но си е доста аспектиран, де. Само Марс не е докоснат от него, който ми е единствената планета само с хармонични (мажорни) аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #315 -: Април 28, 2011, 02:01:22 am »
Е, значи тази ос 5-11 ще бъде силно възбудена. ;D
На либоФФ са нещата хеле пък и щом Марсът ти е такъв спокоен. :blink: ;)
п.п.Само дано не се отнася размножаването за гадинките ти. ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #316 -: Април 28, 2011, 02:02:53 am »
В 11 дом, но по натал няма мажорен аспект с Марс. Но си е доста аспектиран, де. Само Марс не е докоснат от него, който ми е единствената планета само с хармонични (мажорни) аспекти.

Може между теб и някой твой приятел да пламне искрата на любовта  :P и така едно приятелство ще се трансформира в нещо повече  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #317 -: Април 28, 2011, 02:09:45 am »
п.п.Само дано не се отнася размножаването за гадинките ти. ;D

О, не!  ;D Погрижих се вече да не се размножават, но това не им пречи да са перманентно разгонени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #318 -: Април 28, 2011, 03:57:45 am »
Как тълкувате, когато има противоречиви аспекти по дирекции и прогресии? Ще дам като пример прогресивната и дирекционна луна, които при мен в момента са в противоположни домове, при това в точна опозиция. По дирекция е в трети, а по прогресия - в 9-ти дом. Точно това противоречие ме накара да се спра само на единия метод за работа и избрах прогресиите. Иначе става голяма каша.

Преди време бях чела, че прогресиите се изявявали на вътрешно ниво, а дирекциите на външно, събитийно ниво, но от личен опит се убедих, че това не е вярно. Прогресиите си действат чудесно на събитийно ниво, но трябва много тясна орбиса до 1 градус.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #319 -: Април 28, 2011, 04:13:56 am »
Мчи тя Луната по дирекция доста време има да обхожда един дом, пътечката нали е "градус=година"?  :blink:
Съвсем не си противоречат двете техники даже, но големите събития ги търся по дирекции, няма начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.