Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101821 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Символични дирекции
« Отговор #420 -: Април 08, 2013, 04:47:03 pm »
Фиксираните точки като Локус Фортуна също ли се придвижват по дирекции?

Да! Всичко се движи...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #421 -: Април 08, 2013, 05:26:04 pm »
Благодаря!  :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

abroad

• 2187
« Отговор #422 -: Април 08, 2013, 09:18:20 pm »
Lot of Fortune/Part of Fortune е чувствителна точка на хороскопа, производна от Луна, Слънце и АС, в този смисъл не е фиксирана точка - считана е за изключително важна в интерпретациите на цялостната картина, заедно с Part of the Spirit. Първата се свърза с отстоянието на Луната от Слънцето и отражението и, втората с отстоянието на Слънцето от Луната, съответно неговото отражение. Производни на Part of Fortune и Part of the Spirit са Part of Love и Part of Poverty

не се движи, а се преизчислява заедно с преместването (директирането) на Луна, Слънце и АС, за да се проследи разгръщането на потенциала заложен в картата във времето

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #423 -: Април 09, 2013, 12:28:10 am »
Директиране...-в-х , планета, точки...всичко.
Програмите в астроком го правят перфектно.
Преизчисляване става при прогресиране...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #424 -: Април 09, 2013, 10:23:53 am »
В момента дирекционна Локус Фортуна ми е в точен съвпад със соларния асцендент,който тази година попада в 7-ми радикален дом,дано ми донесе нещо хубаво...А дали съвпада на дирекционна с прогресивна планета оказва някакво влияние?

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #425 -: Април 09, 2013, 12:31:31 pm »

Как се тълкува съвпад на дирекционно Слънце с натален Юпитер в 5-ти дом?  /като Юпитер в натала е У7/
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #426 -: Април 09, 2013, 01:24:35 pm »
На мен ми мирише на сватба :)

« Отговор #427 -: Април 12, 2013, 08:32:58 pm »
Дирекционен Уран на К5,Дирекционен Нептун управител на 7-ми съвпад натално Слънце И Прогресивно Слънце секстил натален Нептун.Мнения? :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #428 -: Април 14, 2013, 08:35:22 am »
Дирекционна Луна в точен съвпад с Хирон. Това как би се тълкувало. Съвпада попада в 10 натален и дирекционен дом и Луната е управител на асц. Ативира се секстил Хирон/Венера и квадрат Хирон/Слънце, Меркурий.

« Отговор #429 -: Април 21, 2013, 09:52:19 pm »
И аз не съм много наясно,но според мен всяка смяна на дадена планета по дом или знак дава отражение.Луната управлява чувствата,емоциите и вътрешния свят и вероятно смяната на дома ще донесе промени във вътрешния свят на натива.Разгледай аспектите които сключва.

*

satin_

« Отговор #430 -: Май 06, 2013, 05:24:12 pm »
Дир. Меркурий У6 опозиция нат.Плутон У8- какво събитие може да даде според вас?  :-X

*

Veselin

• 2737
« Отговор #431 -: Юни 02, 2013, 01:27:04 pm »
Я кажете, какви дирекции да търся за смяна на дома? Както и за излизане в чужбина?

*

Grace

• 2257
« Отговор #432 -: Юни 02, 2013, 01:40:06 pm »
Я кажете, какви дирекции да търся за смяна на дома? Както и за излизане в чужбина?

към Луната, Асц-та, 4/9 дом и управителите им; Плутон и Слънце също може да са активни при коренна промяна в живота. Въобще ъглите на картата, задължително ! Но все пак има разлика между това да идеш от Пловдив в София или да емигрираш от София в Канада.
Общо взето, при дирекциите е същото като с транзитите.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #433 -: Юни 02, 2013, 01:43:26 pm »
Благодаря ти, Grace! Дирекционни аспекти към наталната Луна,асцендент и управители ли да търся или към дирекционните?

*

Grace

• 2257
« Отговор #434 -: Юни 02, 2013, 01:47:19 pm »
Благодаря ти, Grace! Дирекционни аспекти към наталната Луна,асцендент и управители ли да търся или към дирекционните?

към наталните  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #435 -: Юни 02, 2013, 01:50:13 pm »
Благодаря!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #436 -: Юни 02, 2013, 01:53:16 pm »

луната за смяна на дома.. дирекции към планети в 4ти, към ИЦ
за чужбината 9, 12ти домове, движение по тези домове... юпитер, нептун, плутон...

един приятел имаше дир. нептун квадрат натална луна , дир. юпитер квадрат натален марс и дир. венера на к12 - работа в близка чужбина за няколко месеца

в картата на приятелка - дир. уран на ИЦ тригон натален мерк, дир. луна върху натален мерк, дир. венера на к12, дир. сатурн квадрат натално слънце в 12ти - повече от половин година в близка чужбина, без да работи

друга приятелка, далечна чужбина - дир. нептун върху натална венера в 12ти дом, там срещна любовта - чужденец, други точни аспекти няма, има много прогресивни и дирекционни планети в 12ти дом

и в трите карти има показатели за живот извън родината
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #437 -: Юни 02, 2013, 02:14:37 pm »
И на мен много ми се е доходило в чужбина.По възможност европейска ;D
Имам дир луна и марс на к12.Луна е у12,а марс у10.
Иначе прогр луна е в 4ти,но след 2-3 месеца ще влезе в 5ти и ще съвпадне с нептун у9ти :-\
« Последна редакция: Юни 02, 2013, 09:36:41 pm от Milkyway »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #438 -: Юни 02, 2013, 07:24:04 pm »
И на мен ми се ходи, искам да се махна от тука. Знам, че преди казвах друго, ама сега си промених мнението.
След 2-3 години някъде дир. Юпитер ще бъде точно на К12, дано наистина да имам шанс.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #439 -: Юни 04, 2013, 08:29:43 pm »
здравеите това са дирекциите ми за период след една година , ако забелязвате едновременно се активирани Плутон тригон Натална Венера, Венера опозиция натален тригон , Сатурн е по4ти съвпад натален Десцедент ... искам да попитам какво може да зна4ат вси4ките тези дирекции едновременно при това .... Притесняваме Дирекционниа Сатурн управител 8 савпад десцедента , не сам женен за да има смьрт на партниор ...