Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101778 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Символични дирекции
« Отговор #60 -: Януари 24, 2010, 03:55:44 pm »
обяснението беше ,повече от смешно от нейна страна. но аз се радвам и на трошичките ;D,няма кой да спре луна тригон уран на мц по пътя към знанито и прозренията в астрологията.
не на всеки му е писано да стига далече ,звездите определят посоката и периметъра .....
но вчера беше по-дашна ;D ;D ;D
тя е ммного силен водолей.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Януари 24, 2010, 04:01:49 pm »
няма кой да спре луна тригон уран на мц по пътя към знанито и прозренията в астрологията.

Същото важи и за моята Луна в тригон с изгряващ откъм 12 дом Уран. Всъщност знанията, които дотук имам, никой не ми ги е дал наготово или след платен курс, до всичките си астрологични прозрения съм стигала сама. Но авангардна астрологична техника не съм измислила все още и не смятам да патентовам  ;D, засега експериментирам, съчетавайки познатите дотук техники - някои повече, други по-малко...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Януари 24, 2010, 04:02:40 pm »
Да де, МисКаприз, напълно си права. Влага се много, всеки влага в каквото обича или трябва.
Но по същата логика аз примерно или който и да е в професията си въобще не трябва да помага на начинаещите - а всеки започва от някъде, та и се учи цял живот. Пък астрологията въобще няма да я сравнявам, защото там идеята е още по-всеобхватна.  
 Просто няма логика, ако няма последователи всичко отива по дяволите .... Разбира се, както посочих по-рано тук не става дума да дадеш на някой даром или без да оцениш и най-вече видиш желанието, труда, старанието на ученика.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Януари 24, 2010, 04:05:48 pm »
няма кой да спре луна тригон уран на мц по пътя към знанито и прозренията в астрологията.

Същото важи и за моята Луна в тригон с изгряващ откъм 12 дом Уран. Всъщност знанията, които дотук имам, никой не ми ги е дал наготово или след платен курс, до всичките си астрологични прозрения съм стигала сама. Но авангардна астрологична техника не съм измислила все още и не смятам да патентовам  ;D, засега експериментирам, съчетавайки познатите дотук техники - някои повече, други по-малко...

6-ти дом е работата -нали така , а уран в 12-ти освен емиграцията и отворената врата към скритото,прикритото ,към кошчето на хороскопа е показател за работата на духовно ниво и аз продължавам да ти се чудя защо не практикуваш астрология?! :blink:

докато при мен нещата са по-различни -уран е в 10-ти на мц. 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #64 -: Януари 24, 2010, 04:15:12 pm »
Криенето на информация има много аспекти, наистина е възможно този, когото питаме, умишлено да не ни казва всичко, но може и да не знае отговора. Не всеки може да си позволи да каже, че не знае, но може да замълчи.
Усилията от страна на питащия са много важни, за да бъде усвоен добре всеки извод.
Скоро имах много показателен случай. Трябваше да обясня на моя колежка как да направи нещо. Говорих, говорих, но за нея материята е много чужда и по едно време й дадох да прегледа едно ръководство, за да свикне да борави с термините и да научи значението им. Просто виждах как се напряга докато й обяснявам и главата все повече я заболява. Е, после чух, че нищо не съм й обяснила, само съм й показала някакви таблици и съм я пратила да чете.
Та знанието не може да се налее като с фуния.
Има и друг вариант, когато този когото питаме не разбира какъв е въпроса ни (или го разбира по негов начин) и започва да обяснява и отговаря по друга тема, много изчерпателно. Пак оставаме с впечатлението, че истината се крие.
Тези, които крият знанието си, често са хора, които трудно или рядко обсъждат, това което знаят. Това е много ограничаващо за самия човек, всъщност не позволява дори на самия него да се развива.  
Може и ние да не чуваме отговора, дори да е изречен на глас.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Януари 24, 2010, 04:16:13 pm »
а уран в 12-ти освен емиграцията и отворената врата към скритото,прикритото ,към кошчето на хороскопа е показател за работата на духовно ниво и аз продължавам да ти се чудя защо не практикуваш астрология?! :blink: 

Засега наблягам на общуването с разни астрални посетители  ;D, по-нататък ще видим на какъв хал съм с астрологията... Истината е, че астрологията, ако си решил да практикуваш сериозно, е голям ангажимент, все още не мога да си позволя да отделя толкова много от времето си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Януари 24, 2010, 04:18:43 pm »
Тези, които крият знанието си, често са хора, които трудно или рядко обсъждат, това което знаят.

Да, това съм го забелязала при някои астролози.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #67 -: Януари 24, 2010, 04:19:24 pm »
   Ам, Лили, ако астрологията ти е призвание ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #68 -: Януари 24, 2010, 04:20:20 pm »

Тези, които крият знанието си, често са хора, които трудно или рядко обсъждат, това което знаят. Това е много ограничаващо за самия човек, всъщност не позволява дори на самия него да се развива.  

Това е много точно попадение. Забелязала съм, че в разговорите за астрология винаги идват проблясъци. Просто тя е наука по Уран, да се споделя, да има приемственост и тогава плодовете са повече.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Януари 24, 2010, 04:24:02 pm »
Това е много точно попадение. Забелязала съм, че в разговорите за астрология винаги идват проблясъци. Просто тя е наука по Уран, да се споделя, да има приемственост и тогава плодовете са повече.  

ние двете с лили ,видяхме неколкократно подобна ситуация.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 24, 2010, 04:25:00 pm »
   Ам, Лили, ако астрологията ти е призвание ?

Призвание ми е, да - Меркурий в съвпад с Юпитер във Водолей в 10 дом в навамша. Това си е направо "професия астролог", другият вариант е икономика, финанси, счетоводство - имам и завършено икономическо образование, на което все още не съм намерила практическо приложение.
Но, както се казва, всяко нещо идва с времето си...
Остана още малко да почакам, а след съвпада на Юпитер и Уран със Слънцето ми ще видим накъде ще съм...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #71 -: Януари 24, 2010, 04:27:50 pm »
Цитат
Истината е, че астрологията, ако си решил да практикуваш сериозно, е голям ангажимент, все още не мога да си позволя да отделя толкова много от времето си.
И отговорност бих добавила!Все се чудя,как се процедира в случаите,когато трябва да се съобщи нещо лошо на клента??Дали не се предопределя съдбата му,събитията,особено,ако е някой лабилен тип,внушаем...
За Уран в 12-и аз си го отглеждам там ,в съвпад с Юпитер ,заедно с Плутон и Меркурий -и в комбинация са ужасни-все недоволна,все търся скрития смисъл,искам всичко да си обясня и необяснимото,да знам,да знам....изморително е

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Януари 24, 2010, 04:28:59 pm »
никой не може да избяга от пътя си.
може да се отклони ,но да избяга е невъзможно. :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #73 -: Януари 24, 2010, 04:29:36 pm »

Призвание ми е, да - Меркурий в съвпад с Юпитер във Водолей в 10 дом в навамша. Това си е направо "професия астролог"

тцъ тцъ тцъ това и за мен ли се отнася същото  :o

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Януари 24, 2010, 04:30:04 pm »
В тази връзка се сетих за изхвърлянето на една колежка, че тия дето сме пишели по астрологичните форуми, нямаме нищо общо с реалната астрология. Всеки път, като се сетя, ме напушва див смях.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Януари 24, 2010, 04:31:39 pm »

Призвание ми е, да - Меркурий в съвпад с Юпитер във Водолей в 10 дом в навамша. Това си е направо "професия астролог"

Твоите са в първи дом, в навамша не знам къде ти попадат, а и там се иска много точен на раждане.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Януари 24, 2010, 04:32:06 pm »
Да, щото си мислят, че тия дето ги показват по телевизията са истинските астролози.  
Затуй цял ден ми отне почти да обясня на един познат, който на всички им вика врачки, че те нямат нищо общо с астрологията, че астрологията не е това, което виждат хората. И щото много ме е яд.  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #77 -: Януари 24, 2010, 04:32:41 pm »

Твоите са в първи дом, в навамша не знам къде ти попадат, а и там се иска много точен на раждане.  ;)

ми че аз съм си го приела напълно за точният ми час на раждане  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Януари 24, 2010, 04:38:05 pm »
Меркурий и Юпитер в първи дом е възможно най-добрата им позиция според Джйотиш. Разбира се, зависи и от знака, и от това дали планетите са приятели, врагове или неутрални една спрямо друга. Та за двойките Меркурий/Юпитер и Венера/Юпитер принципно пише, че не дружат особено помежду си, дори се приемат за врагове, но не може да се отрече, че горепосоченият съвпад дава силен афинитет към познание. И ако целта на Меркурий/Юпитер в първи дом е да го добива, развива и излъчва с присъствието си навсякъде, целта на Меркурий/Юпитер в 10 дом е да го раздава, дарява, преподава.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Януари 24, 2010, 04:38:32 pm »
И аз донякъде разбирам, ако астрологът е открил и тествал нова техника, тогава може ревниво да си я пази.

ревниво да пазиш новооткрита техника е повече от смешно...., защото възможностите на тези техники трябва да бъдат използвани. наред с това астрологията е колективна наука.