Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101352 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Символични дирекции
« Отговор #140 -: Януари 24, 2010, 07:30:08 pm »

ТИ СЕ смеей ,ама това е още по-страшно :( ,щото ти действат на психиката и те правят див и щастлив.онова поне знаеш ,че е доктор и може да ти даде витамин с и да ти каже ,че е животоспасяващо.
схващаш ли ми мисълта? :blink:
а тея ти се правят на мистични и духовни ,а са алчни и като ти зацикли на едно изречение и ти го развива с часове и дъвка на едно и също място ,ееее малко да му ебеш мамата /при това без извинение/ :angry:

права си! ;D
Е, не така Марая, че ще вземат да се размножат ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Януари 24, 2010, 07:32:47 pm »
Мнозина от тях просто се възползват и печелят от факта, че духовността я търсим някъде отвън, а тя е вътре в самите нас.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Януари 24, 2010, 07:38:10 pm »
Мнозина от тях просто се възползват и печелят от факта, че духовността я търсим някъде отвън, а тя е вътре в самите нас.

да бе , вервай си!
аз търся астролог за конкретни неща ,при това практични.
малко са хората ,които биха отишли да търсят духовност при астролог.
стига бе ,лили ,че ми е смешно.....
помниш ли ги онези лятото ,какви въпроси задаваха?! :o ;D
пари,секс,коли.......

а ,аз съм голяма гадюга :-[ :-[ :-[ ,като видя някой сатурн транзитиращ през 8-ми и в кофги аспект с плутон или марс директно си казвам:
братооо ,нещо или не ти става или си на принципа направи си сам :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
шега ,разбира се ,че не съм толкова вулгарна/не,че не ми се е случвало/ ,но съм го казвала и това.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Януари 24, 2010, 07:42:29 pm »
Кои се онези от лятото, че не се сещам? Както и да е.
Вярно е, повечето хора отиват на консултация с астролог за практични неща и в повечето случаи въпросите им са лесно предвидими.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #144 -: Януари 24, 2010, 07:51:59 pm »
Сега не се майтапя... :P

Дали сте наблюдавали прогресии през мидпойнти? Щом транзитите през мидпойнтите работят, би трябвало да работят и прогресиите  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Януари 24, 2010, 07:53:33 pm »
Кои се онези от лятото, че не се сещам? Както и да е.
Вярно е, повечето хора отиват на консултация с астролог за практични неща и в повечето случаи въпросите им са лесно предвидими.

ще се сетиш! ;D ;D
народа търси хляб и зрелища.
все практични неща.
а такива групи ,като нашата се обръщат към духовните търсения......
това е факт.
хората тръгват да търсят астролог ,когато другите не са си свършили работата.
асстролога е след доктора,адвоката,банкера,преподавателя.....,за съжаление!

*

Nebesna

« Отговор #146 -: Януари 24, 2010, 07:55:28 pm »

Дали сте наблюдавали прогресии през мидпойнти? Щом транзитите през мидпойнтите работят, би трябвало да работят и прогресиите  :rolleyes:

А, стига бе! Аман! Мира нямам от транзити и прогресии през разни точки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Януари 24, 2010, 07:59:04 pm »

да и съвсем отговорно казвам ,че това са най-събитийните моменти.
фокуса на две планети транзитиранн от прогресивна планета носи сериозни събития.
от тук се вадят наистина категорични събития. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Януари 24, 2010, 08:09:57 pm »
При съвпад на дирекционно Слънце с натален Уран в 7 дом, моя приятелка се омъжи. Уран и управлява 12 дом, Слънце- 5 дом. :blink: :blink: :blink:

и за да бъде по пълна картинката ,коя планета транзитираше в/у съвпада или аспектираше същия плюс/минус 1гр?
би ли проверила? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Януари 24, 2010, 08:14:13 pm »
При мен транзитният Сатурн преминаваше в съвпад с дир. Меркурий и правеше квадрат към наталната си позиция, а когато прогресивната Луна го "настъпа", направих първата си натална карта и това положи началото на заниманията ми с астрология. Иначе астрологията ме влече от 14-годишна възраст, но тогава просто четях - слънчеви знаци, китайски зодиак, келтски зодиак и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Януари 24, 2010, 08:38:45 pm »
При съвпад на дирекционно Слънце с натален Уран в 7 дом, моя приятелка се омъжи. Уран и управлява 12 дом, Слънце- 5 дом. :blink: :blink: :blink:

и за да бъде по пълна картинката ,коя планета транзитираше в/у съвпада или аспектираше същия плюс/минус 1гр?
би ли проверила? :blink:
Тр.Венера в съвпад с нат Уран;D, която иначе управлява 2 дом и е втори управител на интерсептирания 7 дом. ;D Това е в деня на свтбата.
Иначе кога е взето решението....незнам. :blink: ;)

а ,сега ,ако ми кажеш за мъжа това е бил втори опит ,ще падна! :o

*

Uran

• 6041
« Отговор #151 -: Януари 24, 2010, 08:41:47 pm »
 Първи брак и за двамата и според моите виждания- ранен.
Това се случи отдавна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Януари 24, 2010, 08:45:34 pm »
Първи брак и за двамата и според моите виждания- ранен.
Това се случи отдавна.

втори опит за брак ,не за поправителен.
имам впредвид ,че е било фикс идея да се ожени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Януари 25, 2010, 12:05:44 pm »
уран , а кога е било това?

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Януари 25, 2010, 12:30:44 pm »

още ли са заедно? :-[ :-\
12/5 са освен забранените връзки и духовната ,кармична и трудня любов....

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Януари 25, 2010, 01:16:03 pm »
има и такива жена , и понякога ме е ад на мене си ,че не съм от тази категория.....
карамм по стрелчешки и не се правя на слаба.....
язък за асц-то ми.

*

Uran

• 6041
« Отговор #156 -: Януари 25, 2010, 01:21:17 pm »
има и такива жена , и понякога ме е ад на мене си ,че не съм от тази категория.....
карамм по стрелчешки и не се правя на слаба.....
язък за асц-то ми.
Затова при някои хора, транзитите не проработват както очакваме. Има Ура-Тута при задействането на някоя констелация я от прогресия, я от транзит, но очевдино при притежателите на съответния радикс бързо сработват инстинктите им за самосъхранение. Не се поддават на пъровначалния "зов" на планетите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Януари 25, 2010, 01:24:39 pm »
оооо ,уран ,НЯКОЙ РАБОТЯТ САМО НА НИВО СЛЪНЧЕВ ЗНАК. ;D ;D ;D
ТОВА МИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. докато стигнат до планети ,домове,аспекти .........
може и още 50 инкарнаций да имат. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #158 -: Март 17, 2010, 04:17:06 pm »
Символична дирекция ли казвате на солар арка в астро-то ? Защото в Зет-а има зодиакална, а пак тази от астро-то отговаря на зодиакална дирекция на слънчевата дъга. Освен това има и екваториална от двата вида.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Март 17, 2010, 04:31:57 pm »
СД е на принципа "градус-година".
При соларната арка стъпката е 59 минути и нещо си, това е т.нар. зодиакална и екваториална дирекция на слънчевата дъга в зетката.
Използвам зодиакалната, тя напълно съпада със Солар арк дирекшън в астро.кома. Пробвах да експериментирам с екваториалната, но при нея събитията в моята карта като че ли не излизат. Навремето си ректифицирах картата сама със зодиакалната дирекция на сл. дъга и излезе същия час, който ми изкараха трима различни астролози наскоро по примарни дирекции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.