Здравей Гост

Астрологичен Празник и Астро Театър

• 142 Отговора
  • 22201 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Честит Астрологичен Празник и Пролетно Равноденствие ! :)

Нека астрологията продължава да бъде нашата изкусителка и ни отвежда до корените на Живота и възраждащата се Природа!

« Последна редакция: Март 20, 2009, 05:16:03 pm от Sinyhe »

*

Синухе

• 4978
Re: Астрологичен Празник и Астро Театър
« Отговор #1 -: Март 20, 2009, 05:04:01 pm »

Главно действащи лица ще сме ние в ролята на Планетите  ;D

« Последна редакция: Март 21, 2009, 12:33:15 pm от Sinyhe »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2 -: Март 20, 2009, 05:12:16 pm »
В тази тема всеки участник,изцяло ще играе ролята на планетата,която му се е паднала отразявайки нейния начин на мислене и действие,желателно е с чувство за хумор за да стане по-забавно,разбира се запазвайки основните и характеристики.

Намислете си едно число от 1 до 10.  Изтеглете файла и разберете коя планета ви се е паднала. Разчитам на всеки да бъде честен със себе си . Следете кои числа са теглени до сега (всеки трябва да съобщи резултата си)-те отпадат от възможностите ви за избор.

http://4storing.com/r2bcv/c76668f978595115576f9b0024f50794.html

Ако има повече от 10 участници,ще включим Хирон,Лилит и астероидите.

След като сте установили коя планета сте,във всеки пост сложете символа на планетата преди текста (за улеснение съм сложил символите по-горе,само копирате картинката).

Задавам първите 3 части от празнуване на астрологичния празник.Може да добавите и свои собствени.Включването по всички зададени предложения за участие са желателни, но не и задължителни.

Интервю     ::)

1)Как се възприемате по принцип и напоследък (отчетете  и знака през който в момента преминава планетата и нейната фаза-ретро или директна)?

2)Кои са вашите най-силни желания?

3)Кое беше последното хубаво нещо в живота ви на което се зарадвахте?

4)Кое е последното нещо в живота ви което не бихте искали отново да ви се случва?

5)С коя планета/божество бихте искали да имате по-близки взаимоотношения и защо ?

6)Коя планета/божество според вас ви действа най-отблъскващо и защо?

7)Какво мислите за хората ?

8Според вас има ли полза от астрологията и каква е тя?

9)От какво има най-голяма  нужда човечеството според вас?

10)Ако можехте с една мисъл да промените света каква е тя и как той ще изглежда?

Планетите по време на секс

Как си представяте идеалния секс?   -Описание

Практическа задача

Виртуален секс-изберете си партньорче чрез късметче (по същия начин с числата) и на живо бъдете активната страна по неговото  съблазняване довеждайки нещата до желания резултат.Вие сте активния принцип,другия е реагентния.

За целта се изисква другата страна да е също тук на живо в момента,а ако ви се е паднала планета,която не е изтеглена от някой,избирате наново.В тази игра всеки който има желание да участва ще бъде както съблазнител,така и обект на съблазняване.  :-[  :P

Астро-драма театър   
(Театъра ще отвори врати вечерта на 21.3. или когато се съберат повече участници)

Всеки се включва и започва да общува с останалите, да се създават въображаеми ситуации,като всички се адаптират към нишката зададена от първите участници с възможността постепенно да я видоизменят като случка.Пълна свобода  :)

« Отговор #3 -: Март 20, 2009, 05:12:22 pm »
РАЗКОШНО, как си се сетил, Браво! ;D
Как да разбера коя планета ми се е паднала, като те и десетте са изписани на слайта, който свалих?
« Последна редакция: Март 20, 2009, 05:18:21 pm от Rosinda »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Март 20, 2009, 05:14:58 pm »

Чрез жребий с листчета изтеглих числото 6, а то отговаря на Нептун.    :)

Утре аз ще съм него.

Вие сте наред-можете да избирате без това число.

От 00:00 часа на 21ви може да започнете с участието си в темата по предложените игри  ;)

Изтеглих и число за партньора ми за секс утре,обаче ще го кажа по-късно да не ви объркам  ::)
« Последна редакция: Март 20, 2009, 05:20:14 pm от Sinyhe »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #5 -: Март 20, 2009, 05:21:40 pm »
РАЗКОШНО, как си се сетил, Браво! ;D
Как да разбера коя планета ми се е паднала, като те и десетте са изписани на слайта, който свалих?

Написах го ясно и просто.Първо си намисляш число и след това виждаш коя планета ти се е паднала. Сега след като вече си видяла числата,ще трябва като мен да си напишеш 10 числа на листчета и да си изтеглиш така късмета. Като ако е числото 6, ще теглиш отново  ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #6 -: Март 20, 2009, 05:44:26 pm »
Аз си избрах номер 3 и ще бъда Уран :P

Поздравления на Синухе за положените усилия и красивото творчество!
« Последна редакция: Март 20, 2009, 05:56:46 pm от Asaia »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #7 -: Март 20, 2009, 05:49:11 pm »

От тук нататък в тази тема задължително трябва да се поства картинката със символа на планетата,която се е паднала!

Майтап няма,за партньор ми се падна 3-Уран така че утре ще трябва да те съблазнявам  ;D В смисъл Нептун ще съблазнява Уран, голяма рецепцийка ще стане  :P

Тези които решат да участват в играта с виртуалния секс е най-добре да си изтеглят жребия като мен и могат да споделят какво им се е паднало,само след като някой вече е изтеглил тази планета!
« Последна редакция: Март 20, 2009, 05:58:53 pm от Sinyhe »

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Март 20, 2009, 06:02:34 pm »
Аз избрах 7 и ми се падна слънце.
(После какво да правим) :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #9 -: Март 20, 2009, 06:06:34 pm »

Написал съм.Прочети цялата тема.Копираш картинката със символа в поста си(както аз Нептун) и утре участваш в игрите  ;)

Естествено хора които няма да участват да не теглят планети.

И ще допълня за да стане по-ясно,ако има неразбрали: по интервюто или театъра,вие не сте вашата личност, а представяте планетата във формата и на личност и мислите и действате както тя би действала.Така на въпроса какво е най-хубавото което ви се е случило последно,примерно,не отговаряте какво на вас,а какво на планетата чрез въображението ви би било за нея хубаво,като го представяте в човешка форма,като ситуация или както ви дойде.Играете роли,а не себе си!  ;)
« Последна редакция: Март 20, 2009, 06:12:21 pm от Sinyhe »

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #10 -: Март 20, 2009, 06:17:46 pm »
Страхотна идея, за съжаление утре цял ден съм навън по задачи, иначе с удоволствие щях да се включа... ама сега май ще бъда само публика, или доколкото се познавам, ще съм конструктивен критик  :)

една картинка пздрав
« Последна редакция: Март 20, 2009, 06:25:56 pm от Jd_K »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Март 20, 2009, 06:23:22 pm »
Жалко  :(  Дано изникне някаква възможност и се включиш,то не че и аз ще съм цял ден свободен ама...

Критики в тази тема не се приемат, важното е всеки да разгърне творческата си енергия и да се забавляваме най-важното.И аз като Козирог дори и във весели ситуации мога да гледам дълбоко и сериозно,но тука не сме на професионален кастинг за актьори,така че Козирозите ги пращаме на почивка  ;D А и утре тука ще са ни на гости планетите  ;) Как да критикуваш нещо създадено от Твореца  :P ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #12 -: Март 20, 2009, 06:27:58 pm »
:) Добре обещавам, без критика по време на празника, само съвети после :)...ми ако не мога и да критикувам съвсем ще съм пасивна ... :) затова реших, че ще направя синтез и съвети ще дам - нещо което май се прави от критиците в реалния живот....:)

*

veshti4ka

« Отговор #13 -: Март 20, 2009, 06:29:40 pm »
хихи аз съм фен на числата 3, 7 и 9  ;D  но явно съм закъсняла за първите две...
Меркурий ми е на сърце затова си избрах 8

« Последна редакция: Март 20, 2009, 06:37:37 pm от veshti4ka »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 20, 2009, 06:37:27 pm »
Няма да повярвате, но реших да съм в ролята на Сатрун поради редица обстоятелства в живота ми, избрах числото "5" и се оказа... Сатурн.  :o
Сещам се как още Зъболекар, избирайки по една емотиконка за всеки от нас, ме асоциира със сляпата Темида...  Тъй че туй ще е то - лошия чичко ще съм аз. А пък и такава ми е ролята във форума - да отделям зърното от плявата...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Март 20, 2009, 06:48:57 pm »
Аз понеже съм си с 1-ца рождена пътека си избрах 1 и ми се падна Луната.   ;D  Пък си я обичам,нали ми е Овча,пък ми е диспозиторка на стелиума в Рак.  ;D 

Дано само съдбата не ми изиграе някой номер,че баща ми никак не е добре тия дни.
« Последна редакция: Март 20, 2009, 11:26:17 pm от Skarlet »

*

mamma_mia

« Отговор #16 -: Март 20, 2009, 06:50:19 pm »
E,най-накрая го направих.Аз съм слънцето :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #17 -: Март 20, 2009, 07:08:20 pm »
Аз си избрах 4, но пак е Слънце  ???

Синухе, ти нарочно ли си го сложил два пъти (4 и 7) или си се объркал?

Приемам, че ми се е паднал Юпитер, той е пропуснат във файла, и това ако не е късмет?  :)
« Последна редакция: Март 20, 2009, 07:15:44 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Март 20, 2009, 07:20:36 pm »
Аз си намислих първо 3, но понеже Уран беше зает, улучих Венерката, която е под номер "9". Не зная как ще я изиграя тази огнена Венера - хем в заточение, хем ретроградна. При това моята е в екзалтация в Риби. Задача та ми е много сложна. Ще ми са необходими сериозни усилия.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #19 -: Март 20, 2009, 07:44:57 pm »
Да,Кали 4 е Юпитер, объркал съм се в бързината . :)   Ако на някой утре му се падне 4 за партньорче да знае,че това ще е Юпитер изигран от Кали  ;)

Небесна наистина Венера сега е трудничка за изпълнение,но то това е и интересното.Имайте предвид обаче,че че някои от въпросите изискват по-общо принципно изразяване на планетите,други как са те в момента  ;)

Останаха Марс и Плутон.....уууу няма ли някой да се включи още,че да стане по-страшничко?  :o ::)