Здравей Гост

Какво означава дървото в съня?

• 3 Отговора
  • 2311 Прегледи
Какво означава дървото в съня?
« -: Март 24, 2009, 12:39:20 pm »
Здравейте!От едно известно време дървото се появява много често в сънищата ми,да не кажа постоянно.Сънувам,че се катеря по дървета,сънувам,че съм заобиколена от дървета.Понякога са без листа,понякога са доста кичести.Последното което сънувах беше тази нощ.Разхождам се с един човек (бивша любов) и покрай нас дървета,разцъфнали и не толкова и така стигам до едно дурво отрупано с мартеници,вместо цветове,на което се опитвам и аз да закача своята.Някой може ли да сподели,разни свои размисли?Благодаря,предварително! :) :) :)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Uran

• 6041
Re: Какво означава дървото в съня?
« Отговор #1 -: Март 25, 2009, 04:09:30 pm »
Дървото символизира жизнената сила на човека.
Катеренето по дърво- стремеж към постигане на целите.

Re: Какво означава дървото в съня?
« Отговор #2 -: Март 26, 2009, 10:40:52 pm »
Благодаря ти,Uran!Сега ще пробвам да си го разтълкувам сама :P
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

Re:Какво означава дървото в съня?
« Отговор #3 -: Май 02, 2009, 11:56:16 pm »
Здравейте!От едно известно време дървото се появява много често в сънищата ми,да не кажа постоянно.Сънувам,че се катеря по дървета,сънувам,че съм заобиколена от дървета.Понякога са без листа,понякога са доста кичести.Последното което сънувах беше тази нощ.Разхождам се с един човек (бивша любов) и покрай нас дървета,разцъфнали и не толкова и така стигам до едно дурво отрупано с мартеници,вместо цветове,на което се опитвам и аз да закача своята.Някой може ли да сподели,разни свои размисли?Благодаря,предварително! :) :) :)
А може да си сънувала и един от твоите минали животи и да си била заедно с бившата си любов в минал живот ,ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова, но само ако вярвате в превъплъщенията
не задължавам никого да ме пита просто само информирам.