Някой, ако иска да разсъждава върху рожд. дата на сайта. Тя е 18-Apr-2002. Тогава е регистрирано името и смятам, че оттогава почва началото си, а иначе форума беше на по-късен етап.
Аз като един любопитен потребител с малко познания, но май тези не са крайно достатъчни, за да направим карта. Час? Място?

В графата birth town няма опция "Виртуално пространство".

Ако погледнем последен ъпгрейд за ново раждане на форума, ще имаме по-точни данни, само мястото липсва.

Иначе ще е интересно пренасочване на енергиите от спор в нещо градивно, поне да има смисъл от този спор, че така малко висящо е значението му, поне за мен.
Дреме му на Х или У кой какво мисли за него.

Аз се опитвам да открия различното във всеки и присъствието на всеки ми е приятно, без значение дали имаме сблъсък на идеи и мнение.

Едва ли ще приема чужд светоглед, ако не ми допада, но нямам против другия човек да си следва пътя по този начин.

Всички сме грешни и безгрешни. Аз поне не познавам хора, които са изтъкани само от съвършенство, а да липсва безгрешност.

Ето, Скарлет е един прекрасен Рак, въпреки всичко написано за раците, а аз с огромно удоволствие и усмивка бих приела да ме щипне с щипчиците си, без значение дали ще е очаквано, неочаквано, мудно или бързо.

И само с нея си позволявам закачка, защото ми се струва, че би го приела с усмивка и без да търси несъществуващи негативни емоции.

Нали, Скарлет? Нали, О'Хара?