Здравей Гост

ЕРИС

• 74 Отговора
  • 14818 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ЕРИС
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2009, 12:30:53 pm »
А как мога да изчисля къде ми е Нибуру в картата ?
До сега се дзверив в астро.ком безрезултатно    :( :( :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Ноември 26, 2009, 12:31:51 pm »
h49 Nibiru   :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Ноември 26, 2009, 12:33:13 pm »
Мерси много   :-*
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Ноември 26, 2009, 12:35:10 pm »
искам да поясня отново, за да няма неразбрали от новобранците ЕРИС НЕ Е НИБИРУ

другите си го знаете това  ;) :P ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2009, 12:41:53 pm »
Не мене  Ерис ми е в 8 дом в тригон с господаря на 8-ми в  4 дом.
И квадрат с Юпито, Г5, а бе то ........е една...
Бреййййй.....ццц
Сега си дойдоха нещата на мястото.
А има и друго, Нибуру пък  ми е в 9 дом опозе на господаря на 9 -ти и тригов с Венерата....ха.....
Да не би мъжо ми да е от ония...........
 ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Helo

« Отговор #25 -: Ноември 26, 2009, 12:46:46 pm »
Ану наки аки аки. Ноу яки анунаки.

Пък на мен Ерис ми е в 6-ти дом в Овен. Щот нали в темата това питате. И сега кво? Каква ще ми е ползата от Ериса-а като ми е в дома на работата по задължение?  ::)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #26 -: Ноември 26, 2009, 12:47:06 pm »
Е,ся...Нибируту ми е в съвпад със Сатурна...и кво прайм?Ериса ми е в 10 дом....-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #27 -: Ноември 26, 2009, 12:56:33 pm »
Та къде намерихте Ерис, че не разбрах?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Ноември 26, 2009, 12:59:20 pm »
Е,ся...Нибируту ми е в съвпад със Сатурна...и кво прайм?Ериса ми е в 10 дом....-))))

Ми к'во, такова, че ще правиш кариера в сферата на хаоса под строгия контрол на Ануките... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #29 -: Ноември 26, 2009, 01:01:27 pm »
хехехехе,вярно е, че около мен винаги е хаос-)))))...То в 10 дом ми е и Хирон, в точен съвпад с МС-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #30 -: Ноември 26, 2009, 01:03:20 pm »
Та къде намерихте Ерис, че не разбрах?

В astro.com го има, избираш си го от Additional objects - Eris.
На мен ми е в 4-ти Дом, в Овен...
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Ноември 26, 2009, 01:05:57 pm »
По всяка вероятност имаш сериозна нужда от  домашна прислужница, Къде ти е Марса ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #32 -: Ноември 26, 2009, 01:18:48 pm »
Марс в Стрелец, върху АСЦ...
Ама ако си мислиш, че вкъщи е хаос, се лъжеш :) Все пак Слънце, Мерк и Венера в Дева. От малък знам кое къде се намира, и гледам винаги да е подредено, хаоса ме дразни :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #33 -: Ноември 26, 2009, 01:21:04 pm »
Моят ЕРИС е в седми дом,в тригон със Слънцето и с Марс като образува голям огнен тригон в домовете 3 - 10 - 7
Прави опозиция с Луна,Плутон и северен възел.
Какво ще рече това? Как се проявява ЕРИС?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2009, 01:28:49 pm »
адаш ,това говедце ми е в 5-ти дом. не е истина ,уж беше празен тоя дом , а тоооо............ ::) астероидчета ,неподвижни звездички и бог знае още колко извънземни гадинки са го полазили ;D.

трябва да видя и оная работа хуя къде беше....,че сега като открият и пути ела да гледаш кво става..... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #35 -: Ноември 26, 2009, 01:41:36 pm »
Toва нещо ми е в съвпад с МЦ-овен и ми мъти водата в кариерата.

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Ноември 26, 2009, 02:04:13 pm »
адаш ,това говедце ми е в 5-ти дом. не е истина ,уж беше празен тоя дом , а тоооо............ ::) астероидчета ,неподвижни звездички и бог знае още колко извънземни гадинки са го полазили ;D.

трябва да видя и оная работа хуя къде беше....,че сега като открият и пути ела да гледаш кво става..... ;D ;D ;D

и моя 5ти е празен - има само един Сириус там, ама то и Хуя в точен съвпад на десцедента ми стига да го ям големия ...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

па Нибируту ми е в 3 дом - ша си гугукаме с тия грозните  :-X :-X :-X  хубо че Центъра на Галактиката ми се пада в 10 дом близо до СЛВ - поне имам път у тоя живот  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #37 -: Ноември 26, 2009, 02:28:31 pm »

хубо че Центъра на Галактиката ми се пада в 10 дом близо до СЛВ - поне имам път у тоя живот  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Абе ти как изчисли къде ти е центъра на Галактиката?

*

veshti4ka

« Отговор #38 -: Ноември 26, 2009, 02:40:53 pm »

ами Нухето беше пуснал тука една програма Янус и с нея, ама нещо не можах да се оправя с инсталацията и на 30я ден се бъгна  :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Ноември 26, 2009, 02:46:02 pm »

ами Нухето беше пуснал тука една програма Янус и с нея, ама нещо не можах да се оправя с инсталацията и на 30я ден се бъгна  :(

центъра на галактиката не беше ли в стрелец? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците