Здравей Гост

Змия и котка

• 1 Отговора
  • 2143 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Змия и котка
« -: Март 29, 2009, 01:32:27 pm »
Здравейте,
Сънувах, че съм при баба ми, в хола и съм скръстила кракана един фотьойл и изведнъж от бълкона влиза една кафява змия, плъзга се към мен.Аз съм удивително спокойна ,дори когато ме ухапва.Аз си седя и нищо не усещам, не умирам.След което приятели ми подаряват котка, бяла много красива, а аз бях много щастлива.започнах да и се радвам и да не спирам да я галя.Даже се похвалих ,че съм я къпала, но тя нито един път не ме е одраскала... ???
Ще се радвам на вашите идеики.Благодаря! :-*

Re:Змия и котка
« Отговор #1 -: Април 14, 2009, 08:35:33 pm »
Здравейте,
Сънувах, че съм при баба ми, в хола и съм скръстила кракана един фотьойл и изведнъж от бълкона влиза една кафява змия, плъзга се към мен.Аз съм удивително спокойна ,дори когато ме ухапва.Аз си седя и нищо не усещам, не умирам.След което приятели ми подаряват котка, бяла много красива, а аз бях много щастлива.започнах да и се радвам и да не спирам да я галя.Даже се похвалих ,че съм я къпала, но тя нито един път не ме е одраскала... ???
Ще се радвам на вашите идеики.Благодаря! :-*
Дребни случки от ежедневието свързани с личното ти доволство ,че можеш да се справиш с всякакви неприятели с удивително спокойствие и вещина.