Здравей Гост

Самотата и страха да живеем сами

• 74 Отговора
  • 12238 Прегледи
Re: Самотата и страха да живеем сами
« Отговор #40 -: Март 31, 2009, 10:19:56 pm »
Но картинките на мъже в подписа, мъничко можеш да ги понамалиш, че някой ще получи удар от емоция :)

Днес цял ден това си мисля и се чудех дали и как да му го кажа по-тактично  :-[

А, не, не! По-добре първата да е някак си по в анфас  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #41 -: Март 31, 2009, 10:28:03 pm »
:)
лошите момчета...интересна тема, кои мъже считаме за такива :) при Марс в квадрат с Уран може и да се появи такова влечене :)

обаче Елфидка е права за тръпката, не е тя важното във връзката....тръпка има и в градския транспорт в София... в БГ има тръпка като цяло, аз пък винаги съм искала спокойна връзка и спокоен,зрял партньор...истерия вътре в мен си имам достатъчно.

Не е лошо да се правят компромиси, но не загубвай себе си, никога, Венера в Риби го има този проблем наистина, но се преодолява....помни, че хората обичат заради това което дават (ценят си енергията), а не заради това, което получават :). На обратното е :) Обичаш този, на който си дал най-много, не този,който ти е дал най-много.

Кой са лошите момчета ли?За мен са непокорните,трудните,непредсказуемите.Знам,че моята работа е малко хем ме боли,хем ме сърби,но факт е,че всичките мъже в живота ми са били такива.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #42 -: Март 31, 2009, 11:25:55 pm »
Но картинките на мъже в подписа, мъничко можеш да ги понамалиш, че някой ще получи удар от емоция :)

Днес цял ден това си мисля и се чудех дали и как да му го кажа по-тактично  :-[

Нещо му се случва на Sinyhe, явно хубаво, обаче не искам да си мисля, някой "съпруг" ако мерне жена си да пише във форум с такъв подпис какво ще реши :) .

За Касиопея направо ти завиждам, аз непредвидим мъж не познавам. Има такива, на които мога да разчитам и такива, които са си диванета :), но и те са предвидими, че все нещо ще оплескат :) лесно се предвижда. Я си пусни картата да видим защо имаш интерес към такъв тип мъже.

« Отговор #43 -: Март 31, 2009, 11:58:25 pm »
Ами понеже съм индианец,досега се мъчих да я кача тази карта,ама не ми се отдаде :-[.Затова ще ти дам данните си-22.04.1979 Русе 15.20ч

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #44 -: Април 01, 2009, 12:13:43 am »
Утре ще я видя по - подробно, но забелязвам за цялото поколение, което има Плутон във Везни, че все връзките са Ви проблемни - все там изживявате кризи, трансформации и тежки моменти, които водят до дълбок размисъл. Но Плутон разрушава колибката, за да построи дворец (цитирам Аройо, с който в случая съм много съгласна) :)
Имаш Марс в Овенче :) може от там да е интереса към буйната мъжка аудитория :)

« Отговор #45 -: Април 01, 2009, 12:19:57 am »
Ами,много вероятно е да е от Марса.

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Април 01, 2009, 12:37:43 am »

Дъщеря ми има Марс в Овен-все по "лоши" момчета се увличаше. Дано, че Слънцето в Дева да си каже тежката дума, та с годините да и дойде акъла.

*

Helo

« Отговор #47 -: Април 01, 2009, 12:47:07 am »

Дъщеря ми има Марс в Овен-все по "лоши" момчета се увличаше. Дано, че Слънцето в Дева да си каже тежката дума, та с годините да и дойде акъла.

А жена с Марс в Скорпион, но ретрограден Марс, по какви мъже се увлича?   :P  ::)

Май пак по лоши.  ???  ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #48 -: Април 01, 2009, 01:06:16 am »
Може да не са лоши,а да са загадъчни и недостъпни(заради ретрото) и задължително страстни и доминиращи,че да ти действат по-възбуждащо !  :P

*

Helo

« Отговор #49 -: Април 01, 2009, 01:10:42 am »
Може да не са лоши,а да са загадъчни и недостъпни(заради ретрото) и задължително страстни и доминиращи,че да ти действат по-възбуждащо !  :P

Правлино!  ;D  :)  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Април 01, 2009, 02:14:57 am »

Правлино!  ;D  :)  ;D
а какво значи "лоши момчета"? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Април 01, 2009, 09:41:15 am »

А жена с Марс в Скорпион, но ретрограден Марс, по какви мъже се увлича?   :P  ::)

Май пак по лоши.  ???  ::)
По умни и...сексуални ;), но с акцент в/у УМНИ.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #52 -: Април 01, 2009, 11:16:24 am »
eee :) само лошите момчета ли са умни?

С тази тема май ще докажем, че жените са мазохистки, търсят си мъже, които да ги разиграват.:) и колкото повече боли :)  толкова повече го искат :)

Мен никой не може да ме убеди, че един зрял, умен мъж, ще се държи като капризно малко дете и ще измъчва друго живо същество, с глупавите си недомислени постъпки.

Аз ценя харизматични, добри хора (вкл мъже. :) ), които си имат вътрешната сила/излъчване, а не се правят на надути пуяци и демонстрират качества, които нямат.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Април 01, 2009, 11:26:43 am »

С тази тема май ще докажем, че жените са мазохистки, търсят си мъже, които да ги разиграват.:) и колкото повече боли :)  толкова повече го искат :)

Мен никой не може да ме убеди, че един зрял, умен мъж, ще се държи като капризно малко дете и ще измъчва друго живо същество, с глупавите си недомислени постъпки.

Аз ценя харизматични, добри хора (вкл мъже. :) ), които си имат вътрешната сила/излъчване, а не се правят на надути пуяци и демонстрират качества, които нямат.

Не говорим за мазохизъм. За мен разговорите могат да бъдат доста стимулиращи (сексуално, като нямам впредвид "неприлични" раздумки) ;).
Умът е това, което привлича и дори първоначално да бъдеш отблъснат от визията..нещата мгат да се обърнат .

*

elfidka

• 3129
« Отговор #54 -: Април 01, 2009, 11:40:56 am »

ОООО нямаш си и на идея колко много хора проявяват незрялост точно по врме на зрялата възраст.
« Последна редакция: Април 01, 2009, 11:45:04 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #55 -: Април 01, 2009, 11:45:31 am »
Jd_K, съгласна съм с теб.
Не мисля, че мъж, който незнае какво иска и все те държи в напрежение, докато се лута из света, върши безумия и си противоречи в делата, може да бъде наречен умен.
Така наречените лоши момчета си имат някои екстри /за някои жени/ или по принцип за забавление. Далеч по-ценен е обаче контакта с истинското мъжество, където има ценности и достойнство, а не надувки и преструвки колко сме велики.  :)     

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #56 -: Април 01, 2009, 12:27:02 pm »

С тази тема май ще докажем, че жените са мазохистки, търсят си мъже, които да ги разиграват.:) и колкото повече боли :)  толкова повече го искат

Аз понякога наистина си мисля,че съм мазохистка.Но не харесвам "лоши момчета",които са надути и се правят на велики.Харесвам тези,непредсказуемите,както вече казах,които винаги могат да те изненадат с нещо ново и неочаквано,с цел да задържат вниманието ти,да са ти интересни,да има огън.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #57 -: Април 01, 2009, 02:15:31 pm »

Харесвам тези,непредсказуемите,както вече казах,които винаги могат да те изненадат с нещо ново и неочаквано,с цел да задържат вниманието ти,да са ти интересни,да има огън.

Да ви кажа и аз се чудих кои са "лошите момчета" и това определение ми пасва на виждането (както и "лошите момичета" би следвало да са огнени).В смисъл то "лоши" си е условно понятие и както казахте няма се предвид комплексари,незрели или злобички/агресори.Определено "лоши" считам че са всички тези които не могат да се контролират (от другия) ,които са самостоятелни в мислене и действия,наистина са донякъде непредсказуеми и живи, не правят компромиси дори и с вас и се борят винаги за това което искат ,дори и това да не ви харесва-в крайна сметка и това става привлекателна черта,защото показва твърдя воля и принципи  :P Това са хора които като постигнат определена фаза във взаимоотношенията,не се облягат на нея,а постоянно я доразвиват и не се отпускат,при това усещането им за лична свобода въпреки връзката ги кара да ги възприемате като нещо за което и вие все още се борите-и така до безкрайност без сигурност,освен това че в моментите в които е с вас-мисли и желае само вас  и гледате зашеметено ;D  ;D   Вече като на филм го изкарах  ;D

Една от водещите разлики между "добрите" и "лошите" момчета е,че първите са стабилни и донякъде скучни ,а с другите не знаете какво ще следва !(освен ако по цял ден не въртите хороскопи и Таро  ;D ) И както казах- "лошите момчета" си живеят по свои си правила  ;)

« Отговор #58 -: Април 01, 2009, 02:25:15 pm »
Синухе, защо смени онова симпатично създание с веещ се перчем с тази дразнеща очите блещуканица? :( Хайде, странно еротичния подпис ще го понеса, поне не мига и не светка.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #59 -: Април 01, 2009, 02:54:27 pm »
Росинда това са чакрите-аз си ги харесвам,на мен ми дават енергия  :) Божествените вибрации отделно са бързи и така пак допълват нуждата ми от "жив" аватар.А онова човече беше герой от анимето Наруто- Саске  ;D  След време може и да го върна,нищо не се знае  ;) Или да ме осени друго вдъхновение...