дали мисля правилно ще кажеш ти!слушай ме.....
принципно , той има луна на куспидата на 8-ми , тук е венера ,тук е сатурн ,има бол ретро планети.добре,че светилата нямат такава фаза,иначе и те сигурно щяха да са ретро.той има ужасно силна интуиция ,но за съжаление не я отправи в правилната посока.той сее карма в този живот ,досега не е жънал.силното его от лъва ,както и позицията на уран и плутон го конфронтират с това слънце и луна в риби по най-лошия начин.ако той беше потъпкал егото ,и беше започнал работа по слв в 9-ти и телец ,може би нещата щяха да са други.
връзката му с тази жена е друга.там не ми се коментира ,защото смятам ,че тя му дава точно това от което той се нуждае.все пак в неговата карта няма грам въздух , при нея липсва земя.тази връзка е към своя край. в това съм сигурна.аз съм тази ,която я е поддържала и подхранвала.
уран в съвпад с плутон в първи дом ,като единия е почти на к2 в опозиция на светилата при настоящия транзит ще донесат такава промяна ,при това очаквам това да се случи през декември 2009.всичкото това ,ще бъде осъзнато на по-късен етап ,едва след опозицията на сатурн към собствената му позиция.
за прогностика аз винаги използвам уран ,не знам ,може и да не споделяте мойто мнение,но мисля ,че уран дава отчетливи и конкретни събития при транзитите си.дори си мисля за здравето му.
връзката е изкривена и към съзнанието и към социума и към вселената.