Здравей Гост

транзитите на уран и сатурн и щастието

• 143 Отговора
  • 27387 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: транзитите на уран и сатурн и щастието
« Отговор #40 -: Март 31, 2009, 05:45:06 pm »
и какъв е извода от това?

Изводът е, че ако не се беше съмнявала, нямаше да задаваш тия въпроси тук.
При все това, че от години се занимаваш с астрология и твърдиш, че всичко ти е ясно, защо се допитваш до всички ни тогава?
когато става дума за лични неща ,човек е емоционално ангажиран и никога не би могъл да бъде обективен.поне при мен е така.това е причината за допитването . звучи и като споделяне на мнение ,ако щеш.това е мнението ми.не съм професионален астролог ,но и не смятам , че ако съм пак не бих чула и друго мнение..... :)

коментирах връзката ,заради друг пост .в тази тема не коментираме развода , а как изглежда годината.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Март 31, 2009, 05:47:04 pm »
това е вечната борба м/у слънцето и луната ,никога не се срещат ,а вечно се гонят. :)

Вечно се гонят в съвпад, а?  ::)

Всъщност, от гледна точка на инидйската астрология Слънцето и Луната попадат в различни знаци, но въпреки това Луната е в лъчите на Слънцето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 31, 2009, 05:55:24 pm »
това е вечната борба м/у слънцето и луната ,никога не се срещат ,а вечно се гонят. :)

Вечно се гонят в съвпад, а?  ::)

Всъщност, от гледна точка на инидйската астрология Слънцето и Луната попадат в различни знаци, но въпреки това Луната е в лъчите на Слънцето.
метафорично казано , вечно се гонят и е така...мъжкото и женското начало.в лъчите на слънцето или казими , не смятам ,че двете светила могат да изразят най-доброто от енергийте си.
имаш впредвид ,че по индийската система ,двете светила в тази карта са в различни знаци?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Март 31, 2009, 05:58:01 pm »
Виж ти го познаваш и си имала време да му гледаш хороскопа сума ти време и да знаеш как какво проявява,но все пак да не забравяме,че като има емоции и може да не сме много обективни във всичко ;)

Не мисля ,че не жъне карма.Няма такъв момент при никой ! :o Особено пък с тази позиция на Марс- виж ми по предния пост ,там съм писал малко за една от възможностите на тази позиция.Иначе нямаше да се замесва в съмнителни и мътни положения и то с опасности за живота или сигурността му-ако беше само Нептуновото влияние добре- заблудки,тайни и загадки  ;D, но с този Скорпион натоварен и силния Плутон-просто там са други филмите  ;)
а аз пък си мислех ,че натоварените 7/8-ми носят информация за това ,че индивида сее карма , а не жъне.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #44 -: Март 31, 2009, 06:03:13 pm »

а аз пък си мислех ,че натоварените 7/8-ми носят информация за това ,че индивида сее карма , а не жъне.

Това че може да получава повече внимание от другите и да им предава влияние е едно.Това деление на хороскопа ми е известно,но няма как да отговаря изцяло на истината.Кармата е действие-всеки сее и жъне,тук и сега, преди и после.Само трансцендитирането в дхармичен път спира този процес.

При него както казах Марса е много натоварен.А я ми кажи коя е планетата,която обича най-много да действа (да създава карма или да я разсича)?  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Март 31, 2009, 06:04:58 pm »
Тогава да питаме Небесна как се изразяват енергиите на светилата в съвпад, имаме и други съфорумци с подобна констелация. Да кажат кой кого гони, метафорично...  :)
А според Сидералния зодиак Слънцето е в 26*56 Водолей, Луната е в 1*31 Риби, но са в една накшатра.
Луната обаче е в съвпад със Сатурн в 8 дом в Rasi, което по принцип е трудно положение, ако не беше и Венера там, в същия знак... В Navamsa Слънце в 7 дом също не е лесно положение за брачния живот, както и Венера в един знак с Кету.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #46 -: Март 31, 2009, 06:09:36 pm »
Тогава да питаме Небесна как се изразяват енергиите на светилата в съвпад, имаме и други съфорумци с подобна констелация. Да кажат кой кого гони, метафорично...  :)

Ми то е ясно  ;D  Луната лети пред Слънцето,то и скоро няма да я догони с тази нейна скорост-ако някога нещо е имало между тях...Луната вече си е вдигнала полата и се е забързала да си сготви манджата  ;D :P

Сори за шегичката,ама ми стана много смешно с туй гонене... ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 31, 2009, 06:14:56 pm »
А според Сидералния зодиак Слънцето е в 26*56 Водолей, Луната е в 1*31 Риби, но са в една накшатра.
Луната обаче е в съвпад със Сатурн в 8 дом в Rasi, което по принцип е трудно положение, ако не беше и Венера там, в същия знак... В Navamsa Слънце в 7 дом също не е лесно положение за брачния живот, както и Венера в един знак с Кету.

ами не им е лесно , съдя и от една от дъщерите си!

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Март 31, 2009, 06:18:03 pm »

Ми то е ясно  ;D  Луната лети пред Слънцето,то и скоро няма да я догони с тази нейна скорост-ако някога нещо е имало между тях...Луната вече си е вдигнала полата и се е забързала да си сготви манджата  ;D :P

като се има впредвид ,че е в близнаци днес по-скоро се е приготвила за празни приказки.....,горката. ;D ;D ;D
е ,по поетичното изразяване не е присъщо за всеки , важното е , че е предизвикало нечий смях.а смеха е здраве. :)

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Март 31, 2009, 07:06:58 pm »
Здравейте! Сори, ама сега се връщам от работа. Цял ден ходих по приемателни комисии на минерални водоизточници...направо съм каталясала и музата ме е напуснала.

Луна в съвпад със Слънце - единство на воля и психология, на емоции и намерения. Нищо не можете да ни накарате да направим, ако то не ни е "по вкуса" и нямаме психологическата нагласа за това или т.нар. "мотивация".

Светилата са центъра на индивида, чиито енергии определят неговия темперамент, воля, емоционалност, жизнените сили и способността за адаптация. От опит зная, че транзитите към този съвпад се преживяват много СИЛНО. Много по-силно, отколкото ако светилата бяха в различни знаци. (изключвам квадрата и опозицията, при които се засягат различни домове, тогава става по-сложно).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Март 31, 2009, 07:30:36 pm »

И на мен, иначе нямаше и да питам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 31, 2009, 07:53:02 pm »

И на мен, иначе нямаше и да питам.
;D много сте сладки , когато сте весели ;D ;D ;D , дори и когато се опитвате да хапете.....сте готини!показва ,че сте живи :) как ще коментирате липсата на дадена стихия в картата.в този случай въздух? :)

« Отговор #52 -: Март 31, 2009, 09:26:33 pm »
Това мнение няма нужда да остава в архивите на форума :)

« Последна редакция: Април 01, 2009, 10:48:57 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

« Отговор #53 -: Март 31, 2009, 09:33:46 pm »
Ясно! Разбрахме! Объркал си картата.

« Отговор #54 -: Март 31, 2009, 09:34:15 pm »
Разбъркал съм местата на бележките но часовете ги има ,а и съм пуснал една под индиго  ,но няма да правя редакция за да не се изтълкува ,че съм решил да променя нещо .

:)
« Последна редакция: Април 01, 2009, 10:51:45 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Март 31, 2009, 09:44:13 pm »
Разбъркал съм местата на бележките но часовете ги има ,а и сам пуснал една под индиго  ,но няма да правя редакция за да не се изтълкува ,че съм решил да променя нещо .

Хубаво де, разбрахме. Аз доста се изумих от тези твои интерпретации, понеже имах предварителна представа от картата на човека, макар да си я спомнях бегло. Сега разбирам, станала е грешка. Това обяснява нещата.

« Отговор #56 -: Март 31, 2009, 09:51:46 pm »
Разбъркал съм местата на бележките но часовете ги има ,а и сам пуснал една под индиго  ,но няма да правя редакция за да не се изтълкува ,че съм решил да променя нещо .

Хубаво де, разбрахме. Аз доста се изумих от тези твои интерпретации, понеже имах предварителна представа от картата на човека, макар да си я спомнях бегло. Сега разбирам, станала е грешка. Това обяснява нещата.
Написаното в тази тема е върху неговата карта ,но е раздробено на детайли  и не е синтезирано в смислена форма , а е по-скоро проявите на аспектите .

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 31, 2009, 09:54:30 pm »
много се радвам ,че точно ТИ направи достояние на целия форум нашия разговор.да !аз имам силата да приная ,че съм много ранима и чуплива , но ....винаги има условност , точно в тези мигове аз ставам по-силна от всичко.
кое те поздразни , от чисто психологическа гледна точка те питам?
това,че някой би могъл да оспори знанията ти?
това,че някой е дръзнал да сведе до знанието на другите твоето мнение?
това,че си сгрешил?
не пич !-не те виня,споделих ,че ти си ме провокирал и ,че си решил така да се изразиш!не се страхувай ,дори и от грешките!не си заслужава!
УВАЖАВАМ ЗНАНИЯТА ТИ!ИЗБИЙ СИ ТОЗИ КОМПЛЕКС , ЧЕ СИ ПО-ЛОШ ОТ ДРУГИТЕ!ТИ СИ ТВОЯ СВЯТ,НЕПОВТОРИМ И БЕЗ ТВОЙТО МНЕНИЕ ФОРУМА ЩЕ БЪДЕ ДРУГ! НА ТВОЕ МЯСТО,ЩЯХ ДА РЕАГИРАМ ПО-ДРУГ НАЧИН ,НО.....ТОВА,ЧЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМ ОТ ТЕБ ТЕ ОБОГАТЯВА ,КАКТО И НАЧИНА ПО КОЙТО АЗ РЕАГИРАМ! за мен това е комплекс,които следва да бъде преодолян!така както и аз имам своите слаби места,така и ти!за мен това не е проблем , за теб явно е!
думите са 2-съжалявам ,бях уморен имам проблем с данните!марая,не е така!темата я бях започнала и продължих да разглеждам картата с ВАШАТА ПОМОЩ!
НЕ СЪМ ИЗСИПАЛА ГРАМ ПОМИЯ ВЪРХУ ТЕБ!И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!УВАЖАВАМ МНЕНИЕТО И ПОЗНАНИЯТА ТИ ДОК!ОСВОБОДИ СЕ ОТ ТОЗИ КОМПЛЕКС!ТИ СИ ЧАСТ ОТ ВСЕЛЕНАТА ,КОЯТО АЗ ДОКОСВАМ!ПРОСТИ МИ ,АКО СЪМ ТЕ НАРАНИЛА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ КРАСИВА И СПОКОЙНА НОЩ ПРИЯТЕЛЮ!И БЪДИ ЩАСТЛИВ! :)

П.П. НЯКЪДЕ ДА СЪМ НАПИСАЛА ,ЧЕ ТИ СИ ГО КАЗАЛ?ДНЕС СЛЕД ОБЯД!
ДОБРИЯТ АСТРОЛОГ НЯМА ПРОБЛЕМИ СЪС СЕБЕ СИ И ЕГОТО СИ!ТОЙ Е НАД НЕЩАТА!
« Последна редакция: Март 31, 2009, 09:58:50 pm от maraj »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Март 31, 2009, 09:57:32 pm »
;D много сте сладки , когато сте весели ;D ;D ;D , дори и когато се опитвате да хапете.....сте готини!показва ,че сте живи :)

Това показва, че си от истинските Стрелци.
От онези, които могат да се шегуват не само с другите, а със себе си.
Неумението да се самоиронизираме често издава голямо и лесноуязвимо его... :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Март 31, 2009, 10:04:32 pm »
С коя част от това ,което съм написал в тази тема върху картата на съпруга ти  не си съгласна и го отчиташ като грешка ?