и ,някъде да съм сбъркала в прогнозите или да съм прекалила заради емоцийте?това гаргара ли е?
с нещо да съм сбъркала?много държа да ми отговориш.

Щом държиш да ти отговоря...
Наистина ли е толкова
важно за теб да не си сбъркала в прогнозите? Особено, когато става въпрос за човек и отношения, спрямо които не си много безпристрастна?
Не съдя никого.
И една споделена емоция, независимо дали е радост, еуфория или отчаняние, болка, за мен не е нещо нередно, забранено, чуждо и непознато. Въпросът е къде му е мястото, а и в крайна сметка е желателно да бъдем умерени в делата и словата си...
Не става въпрос за прекаляване "заради емоции", както ти се изрази. В емоционалното ти състояние няма нищо, от което би трябвало да се срамуваш, да кажем... Каква позиция си избрала да заемеш спрямо бившия съпруг или някой друг също е въпрос на избор. Твой и ничий друг избор.
Но защо, бога ми, всичко това трябва да се бълва като от поточна линия в публичен форум? Разбирам, много добре те разбирам, не съм от камък все пак.
И понеже се спомена за етика - лична и професионална.
Не оправдавам Док за решението му да постне част от личните ви бележки тук, но не го и съдя. Неговите мотиви да го направи са си негови мотиви. Така, както и твоят мотив да се прави публична прогноза за предстоящия ти развод и по-нататъшния личен, социален и професионален живот на вече бившия ти съпруг (бащата на децата ти) си е твой мотив - независимо дали искаш да получиш потвърждение, че прогнозите ти са били точни, или очакваш потвърждение на някакви други твои очаквания, които, да кажем, ти се ще да не останат само в сферата на очакваното, евентуалното... За Бога, maraj, защо очакваш да чуеш от нас потвърждение, че на съпруга ти нищо добро не му предстои оттук нататък? Разбирам колко наранена се чувстваш в цялата ситуация, но това ли е
начинът? Вижте му транзитите и кажете, моля ви, кажете ми, че Уран и Сатурн ще му натрият носа! Кажете, че няма лабаво!
Нищо лично, maraj.
Може би сега ти е трудно да ме разбереш, но искрено желая да ти помогна някак си. И прецених, че мога споделя това с теб, защото съм вън от ситуацията, а ти си вътре!