Следя развитието на темата и ми се наби в очите как всеки представител тук, със силно застъпен определен елемент,реагира, за да защити елемента си( себе си), " доказвайки " ни, че изводите не са верни, че той не е точно такъв. Реагираха въздушните, после земните. Аз като огнен знак аха да се ядосам и да реагирам на някои писаници тук, но понеже и водата ми е добре застъпена, взех, че се охладих и не реагирах.Само за водните нищо негативно не се спомена, което те да решат да не приемат. Холанда пък със своето споделяне, а и с поведението си, откакто чета форума, доказа на практика нещо, което категорично отхвърля като твърдение за липсата на огън. Стана интересно. Ясно е , че всеки гледа на себе си отвътре и не винаги съзнава, че отвън изглежда друг, че външният свят го възприема според външно видимото за него, не може да надникне в мислите и душата му. Това занимание се оказа много полезно да се погледнем през очите на другите и да видим доколко сме в състояние обективно да преценим себе си. Доколко сме готови да приемаме чуждата истина за нещо, което смятаме за свое. Огнените не са първосигнални и елементарни, земните не са хладни и безчувствени, въздушните не са незадълбочени и променливи...Водата дави всичко.