хич не!тук грешиш ,след 12години изследване,учене и астрология,прати го по дяволите юпито....,управителя е плутон!не марс , а плутон

и юпито е аспектирано ,амааа

абе ти си зле с математиката лунна лейди ,разчиташ на компа,а той смята каквото му е зададено,виж аспекта юпи -сатурн,юпи-уран

[/quote]
От скоро съм в този форум и чета с интерес. Позволих си да Ви направя натална карта в Зет8, като съм заложила някои дроби, с които обикновено си правя статистика, за да видя даден човек, какъв потенциал носи и на кое космическо ниво се намира. Имаш квиндецил 1/15=24 градуса между Лилит и Сатурн, а и Лилит ти е в съвпад със звездата Суалокин, която общо се интерпретира като "спасител". Ако се вярва на тази програма, наистина господар на хороскопа Ви е Юпитер. А и Марс, Юнона, Хирон образуват аспекта "покрив", който някъде /ако не ме лъже паметта/ се тълкува като връзка с висши духовни светове. Не съм силна в тълкуванията, но виждам, че тук се справяте доста добре.

П.П. Имам предложение - да се направят такива карти, да се види, колко от духовно издигнатите тук имат аспекти от четвърто космическо посвещение. А за децата индиго и за шестата раса, би трябвало да има аспекти от V-то космическо посвещение. Честно казано, правила съм за да направя сверка, но тези аспекти наистина рядко се срещат !!!