Здравей Гост

Липсата и подчертаването на елементите в наталната карта

• 259 Отговора
  • 40120 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Интуицията е емоционална. Интуитивно предусещаме емоциите на другите.Емпатични, попиваме чуждите настроения, съпреживяваме. Бързо забелязваме разликата между думи и жестове. Царе сме в невербалното общуване, което може да бъде много натоварващо, понеже веднага усещаме и най-малкия фалш, позиране или манипулация.

За водата и интуицията може  много да се пише - най-вече за Нептун
и 12-дом, за връзката ни с невидимото, необятното, необясномото,
за предчуствията, телепатията, за връзката ни с хора и събития от
минало и бъдеще - въобще информация, която не е ясно по какъв
начин и как достига до нас.
Току що започна новата поредица от " Ясновидци " по БТВ, ако го
гледате - наистина  някой хора притежават  невероятни способности  ::) :-\

Естествени минерали и амулети

Да. Тази година е по-интересно заснето. Още в пилотния епизод си пролича. Ако не сте го гледали, има го в zamunda.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Jd_K

• *
  • 435
Марая си е 100% скорпион асц в 29 градус :), нали и аз съм там.... и 2 висши и 3 брака (аз също можех вече да имам 2 ...) две висши ще имам.

ето моя снимка, според мен си приличаме....повече от "случайното", ако някой ме види на улицата, да не ме спре, аз съм късогледа, много ще с стресна.... :) сериозно.

ето и очите ми - нещото, по което винагои можеш да познаеш Скорпиона асц. със гъсти, сключени вежди, изскубани тук... естествено снимало ме е момче :)

« Последна редакция: Април 07, 2009, 04:48:47 pm от Jd_K »

*

Lillie

• 30532
Според мен тук и Сатурн на АС си е казал думата, не става въпрос за очите и погледа. Но за възрастта си изглеждаш доста зряла. И още нещо, което забелязах при изгряващите Скорпиони, че често имат много изящно извити вежди.  :)

Мен обаче ако ме видите на снимка или на живо, трудно ще повярвате, че съм плутонов типаж. От изгряващия близо до АС Уран често ме мислят за АС Водолей, Нептун също си казва тежката дума...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Според мен тук и Сатурн на АС си е казал думата, не става въпрос за очите и погледа. Но за възрастта си изглеждаш доста зряла. И още нещо, което забелязах при изгряващите Скорпиони, че често имат много изящно извити вежди.  :)

Мен обаче ако ме видите на снимка или на живо, трудно ще повярвате, че съм плутонов типаж. От изгряващия близо до АС Уран често ме мислят за АС Водолей, Нептун също си казва тежката дума...  :-[
Синът ми е с асц. Скорпион и има от бебе доста дълбок и леко втренчен поглед (но и аз имам такъв, ако и само един Марс в скорпион да имам).
Гледа хората право в очите, с което леко ги притеснява.

*

Kaya

• 2893
Мен обаче ако ме видите на снимка или на живо, трудно ще повярвате, че съм плутонов типаж. От изгряващия близо до АС Уран
подобно е за моята визия, Lillie доколкото съм забелязал по картинките, които харесваш е доста изразен марса в риби (мое мнение)
Jd_K  на мен ми правиш впечатление на стрелец, независимо от плутоновите влияниея- много  "огън" има в с нимката ти:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

хич не!тук грешиш ,след 12години изследване,учене и астрология,прати го по дяволите юпито....,управителя е плутон!не марс , а плутон ;) и юпито е аспектирано ,амааа  ;D абе ти си зле с математиката лунна лейди ,разчиташ на компа,а той смята каквото му е зададено,виж аспекта юпи -сатурн,юпи-уран ;D
[/quote]

От скоро съм в този форум и чета с интерес. Позволих си да Ви направя натална карта в Зет8, като съм заложила някои дроби, с които обикновено си правя статистика, за да видя даден човек, какъв потенциал носи и на кое космическо ниво се намира. Имаш квиндецил 1/15=24 градуса между Лилит и Сатурн, а и Лилит ти е в съвпад със звездата Суалокин, която общо се интерпретира като "спасител". Ако се вярва на тази програма, наистина господар на хороскопа Ви е Юпитер. А и Марс, Юнона, Хирон образуват аспекта "покрив", който някъде /ако не ме лъже паметта/ се тълкува като връзка с висши духовни светове. Не съм силна в тълкуванията, но виждам, че тук се справяте доста добре.  :)
П.П. Имам предложение - да се направят такива карти, да се види, колко от духовно издигнатите тук имат аспекти от четвърто космическо посвещение. А за децата индиго и за шестата раса, би трябвало да има аспекти от V-то космическо посвещение. Честно казано, правила съм за да направя сверка, но тези аспекти наистина рядко се срещат !!!

Марая си е 100% скорпион асц в 29 градус :), нали и аз съм там.... и 2 висши и 3 брака (аз също можех вече да имам 2 ...) две висши ще имам.

ето моя снимка, според мен си приличаме....повече от "случайното", ако някой ме види на улицата, да не ме спре, аз съм късогледа, много ще с стресна.... :) сериозно.

ето и очите ми - нещото, по което винагои можеш да познаеш Скорпиона асц. със гъсти, сключени вежди, изскубани тук... естествено снимало ме е момче :)

Несъмнено е така, сестра ми е Скорпион с асцедент Скорпион,вярно и за очите и веждите, за харченето когато е разстроена, за оживяването на погледа когато се говори за философия и духовно извисяване....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

хич не!тук грешиш ,след 12години изследване,учене и астрология,прати го по дяволите юпито....,управителя е плутон!не марс , а плутон ;) и юпито е аспектирано ,амааа  ;D абе ти си зле с математиката лунна лейди ,разчиташ на компа,а той смята каквото му е зададено,виж аспекта юпи -сатурн,юпи-уран ;D

От скоро съм в този форум и чета с интерес. Позволих си да Ви направя натална карта в Зет8, като съм заложила някои дроби, с които обикновено си правя статистика, за да видя даден човек, какъв потенциал носи и на кое космическо ниво се намира. Имаш квиндецил 1/15=24 градуса между Лилит и Сатурн, а и Лилит ти е в съвпад със звездата Суалокин, която общо се интерпретира като "спасител". Ако се вярва на тази програма, наистина господар на хороскопа Ви е Юпитер. А и Марс, Юнона, Хирон образуват аспекта "покрив", който някъде /ако не ме лъже паметта/ се тълкува като връзка с висши духовни светове. Не съм силна в тълкуванията, но виждам, че тук се справяте доста добре.  :)
П.П. Имам предложение - да се направят такива карти, да се види, колко от духовно издигнатите тук имат аспекти от четвърто космическо посвещение. А за децата индиго и за шестата раса, би трябвало да има аспекти от V-то космическо посвещение. Честно казано, правила съм за да направя сверка, но тези аспекти наистина рядко се срещат !!!
[/quote]

добре дошла маргаритке! никак не ти е лошо предложението,пусни го в нова тема и да започваме! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Интуицията е емоционална. Интуитивно предусещаме емоциите на другите.Емпатични, попиваме чуждите настроения, съпреживяваме. Бързо забелязваме разликата между думи и жестове. Царе сме в невербалното общуване, което може да бъде много натоварващо, понеже веднага усещаме и най-малкия фалш, позиране или манипулация.

За водата и интуицията може  много да се пише - най-вече за Нептун
и 12-дом, за връзката ни с невидимото, необятното, необясномото,
за предчуствията, телепатията, за връзката ни с хора и събития от
минало и бъдеще - въобще информация, която не е ясно по какъв
начин и как достига до нас.

много си права!дори не знам откъде идва и как става ,ама е много силно.аз имам такъв нептун в 12-ти и при това в скорпион....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
Боже Aiia ако това си ти на аватара, все едно гледам една моя позната, само, че тя е Везни (26.09), с пълен 6 дом, асц Овен, Луна в Риби. Венера,Марс в Дева, в 6 дом....и тя е със светли очи, но към зелено....

*

aiia

Аз съм , да.
Ами девичка съм.  :D
При мен 12 дом е пълен.

Jd-k ти наистина си типичен представител на асцедент Скорпион с тези очи просто възпламеняваш много мъжки сърца!Аз пък си съм се убедила поне по близките ми че асцедента указва  влияние на външния вид на човека!Аз също си качих снимката за да видите един типичен представител на асцедент Стрелец и изгряващ Нептун! 8)
Докато дишаш...надявай се!

*

Helo

Асц. Скорпион по няколко висши и по няколко брака ли имат обикновено?

А мен можете ли да ме познаете с какъв асцендент съм по външният вид? Аз като съм на границата на асц. Везни и Скорпион може да вземам от двете, но нямам острия поглед на Скорпиона и не харча пари, когато не ми е добре - ама нали съм Телец и съм стисната. ;D  ::)
« Последна редакция: Април 03, 2009, 06:09:42 pm от Helo »

*

aiia

Според мен си везни. Доста слънчево излъчване, мили очи - благ поглед. Венерин тип си, това е моето мнение от снимката.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Ако  съдя само по очите- Везни,много ти е мил погледа,но може и да е от Телеца  ::)

Дайте да спретнем една темичка "Снимки и разпознаване",всеки да си качи снимка и да гадаем,кой от кое има повече-асцендента или слънчевия знак.Тази тема за липсите пак е оспамен ??? ??? ???
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Lillie

• 30532
Идеята не е лоша...
Но тази публичност, хм... После да не каже някой, че от астрологичен форум сме го обърнали на клуб за запознанства.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

;D ;D ;D.Е,че то лошо няма.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Хайде и аз ще се включа,по очите разпознава ли се АСЦ ? (Аз си мисля,че тука играе повече роля мястото на Упр , в 1 дом нямам планети)  ;)

АСЦ Дева,Меркурий във Водолей

Едит: махнах снимките.
« Последна редакция: Април 04, 2009, 02:06:21 am от Sinyhe »