Здравей Гост

Липсата и подчертаването на елементите в наталната карта

• 259 Отговора
  • 40069 Прегледи
*

veshti4ka

хъммм и аз познавам един светло кестеняв с дълга къдрава коса и сини очи - Козирог  :P  въпреки че характера му по-отговаря на овен, но не му знам картата ...  ;D

*

aiia

Добре де. Казвате, че асц и разположението на управителя на асц са показателни за външността на човека, ами какво ще кажете за планетите в 1 дом, ако има такива ?!
Аз имам плутон в 1 дом, близо до асц... Може би вътрешно съм плутонова  ;D

А за тези които има стелиуми в 1 дом??
Има ли такива между нас? ::)

Познавам доста Козирози и всичките са със сини очи.Но при "нашия герой" определено има омекотяващо влияние.Липсва острият хлад в погледа.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Обаче симисля, че Синухе има и от везните в очите...и те имат такива светли очи. На чистия водолей са по-сини (студени) а Halo - Везни ти е асц... въпреки,че и от Марса се вижда при теб :) странно Сатурн не го виждам :),но Марс в Скорп е по-силен :)
при синухе , уран е дал много....в скорпион :) магнетизъм от скорпиона с прозрение от урана.наред с това проницателност и поглед към другите,не към себе си.....просто пътуване напред :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
ЕЕЕ само аз без сини очи :)

за стелиумите:

брат ми има стелиум в 1 дом - Слънце, Нептун, Мерк в съвпад с ацс - в Козирог, но е рус и светъл като водолей (със светлокафеви очи),но има Водолей в 1 дом и Венера там. Сатурн е в съвпад с Уран в стрелец / 12 дом.
И аз и той сме пълни с планети в личните домове, а майка ни с палнети в 5 дом. Кажете после, че астрото не действа :)

имам още една позната от 88 поколение и тя двоен Козирог със стелиум на асц.(пак Слънце, Нептун, Мерк) и тя е светла като водолей, но с Кафява коса и кафяви очи, но създава усещане за светлина и прозрачност.

*

Марая

• 28287
Познавам доста Козирози и всичките са със сини очи.Но при "нашия герой" определено има омекотяващо влияние.Липсва острият хлад в погледа.
повечето козирози,които познавам са със светли очи...и всеки поглед е много целеустремен и проницателен. :)
имам служителка родена 82г. на 4 януари - има дори лунички при това-много!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
Мимс, извини ме, ако ги има в друга тема не ми се рови :) дай си данните или инфо :)

Пак сини очи, обаче определено издължена фигура, въздух ли имаш много :) и Овен или силен Марс

казвай :)

*

Jd_K

• *
  • 435
И сега като имаме само 1 мъж, какъв клуб запознанство ще направим или харем ще правим :(
майтапя се :)

*

Марая

• 28287
И сега като имаме само 1 мъж, какъв клуб запознанство ще направим или харем ще правим :(
майтапя се :)
матриархат!

*

Mims

• **
  • 772
Имам си всичко без огън,освен Юпито в Овен...Въздушни Слънце и Марс,които устискват на лакомата рачешка Луница и козирожки Мерк и Венерка ... ;D

Туй съм аз. Вече съм с патладжанена коса. А за лятото ще я направя шоколадена. Общо взето не приличам на никой от родата си. Е, може да приличам на някоя рода, която не познавам... ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287

Туй съм аз. Вече съм с патладжанена коса. А за лятото ще я направя шоколадена. Общо взето не приличам на никой от родата си. Е, може да приличам на някоя рода, която не познавам... ;D
е те тук както мирише на уран ;D , просто не е истина!моля те мини в другата тема с тая готината снимка.много моля! :)

е те тук както мирише на уран ;D , просто не е истина!моля те мини в другата тема с тая готината снимка.много моля! :)
ОК, Марая. Ще я постна. Имах предвид, следващите дни да я изтрия и не исках да ти развалям темата, затова я качих тук.

*

Jd_K

• *
  • 435
Aurora - силни риби/везни
боже имам една позната риби с луна във Везни и има същите големи очи като теб.
Нептуна где ти е?

*

123

Колко различен е форумът от "далечната" 2004 г., когато за първи път влязох в него ::)
Не съм от най-екстровертните във виртуалното пространство, сигурно в астро –западната картинка го "пише" някъде, в реалността нещата са по-различни, но няма да навлизам в подробности, от по-прикритите съм ;D
Козирог съм със светла къдрава коса, светъл тен и синьо-зелени очи - Асц Стрелец, Юпитер във Водолей, Слънце&Меркурий в 1ви в Козирог, Нептун в Стрелец съвпад с Асц откъм 12ти
Кое ли от всичките как се комбинира в г.ц. ::)
А, и Уран докосва мажорно всичките ми лични планети ::) Нямам снимка под ръка, защото не обичам да се снимам, а и тази  публичност не подхожда на Луната ми...

Aurora - силни риби/везни
боже имам една позната риби с луна във Везни и има същите големи очи като теб.
Нептуна где ти е?

Нептун е в Стрелец в съвпад с Венера /а тя ми управлява Слънцето/. Само дядо ми е бил със сини очи, но с различна структура на лицето.На черно-белите снимки като го гледам е с много по-светли очи. Майка ми казваше, че били същите. Всичко останало и от страна на майка ми и баща ми са с пъстри или кафяви очи.

*

Jd_K

• *
  • 435
Колко различен е форумът от "далечната" 2004 г., когато за първи път влязох в него ::)
Не съм от най-екстровертните във виртуалното пространство, сигурно в астро –западната картинка го "пише" някъде, в реалността нещата са по-различни, но няма да навлизам в подробности, от по-прикритите съм ;D
Козирог съм със светла къдрава коса, светъл тен и синьо-зелени очи - Асц Стрелец, Юпитер във Водолей, Слънце&Меркурий в 1ви в Козирог, Нептун в Стрелец съвпад с Асц откъм 12ти
Кое ли от всичките как се комбинира в г.ц. ::)
А, и Уран докосва мажорно всичките ми лични планети ::) Нямам снимка под ръка, защото не обичам да се снимам, а и тази  публичност не подхожда на Луната ми...

каква ти е Луната?

*

123

Рак в 8ми  :)

*

Lillie

• 30532
Рак в 8ми  :)

Значи си ми "адашка".  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Форумът оживя. Тук вече всеки има лице. Всички са много красиви, като пролетни цветя. Това е най-пъстрият форум, с най-добра атмосфера в него.