Здравей Гост

Липсата и подчертаването на елементите в наталната карта

• 259 Отговора
  • 40060 Прегледи
*

Nebesna

И аз мисля, че Девите ги влече астрологията, Иван Станчев нали и той беше Дева.
Я да ви питам още нещо за козметичните процедури, тъй и тъй сме ги подхванали. Ясно е, че човек трябва да се съобразява с цикъла на Луната, обаче една жена нали трябва и с менструалния цикъл да се съобразява? Епилацията например не е препоръчителна по време на ПМС, а на боите за коса пише, че не трябва да се употребяват по време на менструация. Та я кажете какво знаете по въпроса и най-вече ме интересува за подстригването

Виж сега, Покахонтас! Недей да спамиш целия форум с твоите козметични процедури. Що не си продължи в говорилнята или в темата за Луната. Пък най-накрая, отвори си нова тема за козметичните процедури. Не може целия форум да се върти около това, което тебе те интересува и да сменяш посоката на всяка тема. Най-малкото е неуважително към човека, чиято карта е поставена последно тук. Като една Дева би трябвало да уважваш реда.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Я да ви питам още нещо за козметичните процедури, тъй и тъй сме ги подхванали. Ясно е, че човек трябва да се съобразява с цикъла на Луната, обаче една жена нали трябва и с менструалния цикъл да се съобразява? Епилацията например не е препоръчителна по време на ПМС, а на боите за коса пише, че не трябва да се употребяват по време на менструация. Та я кажете какво знаете по въпроса и най-вече ме интересува за подстригването

Виж сега, Покахонтас! Недей да спамиш целия форум с твоите козметични процедури. Що не си продължи в говорилнята или в темата за Луната. Пък най-накрая, отвори си нова тема за козметичните процедури. Не може целия форум да се върти около това, което тебе те интересува и да сменяш посоката на всяка тема. Най-малкото е неуважително към човека, чиято карта е поставена последно тук. Като една Дева би трябвало да уважваш реда.

:)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

Виж сега, Покахонтас! Недей да спамиш целия форум с твоите козметични процедури. Що не си продължи в говорилнята или в темата за Луната. Пък най-накрая, отвори си нова тема за козметичните процедури.

Имаше някаква тема за козметични процедури,да я изрови  ;)

ТОва е картата на Van_Alex

Има данни за астрология определено-на 1 поглед Уран в аспект с Мерк и упр на АСЦ,при това поставен в 11 дом.

А това че е тук-СЛВ в Близнаци  ;) Много ще наваксва с него цялата тази земица в картата.

*

aiia

хахах стават грешки
и аз веднъж бях публикувала песен в АРТ галерията хаахаххаха

*

Марая

• 28287
Извинявам се, аз си мислех, че в говорилнята публикувам и се чудих защо ми няма мнението там, ама явно тук е дошло. Нещо се е объркало, понеже бързах и двете ми мнения са се слели в едно, и аз не знам как. Ако някой може, да ми изтрие мнението.

С риск да оспамя темата  ;D ;D ;D,  но мнението и сама можеш да си изтриеш

кво да ти кажа сестрооо!!!!!  ;D ;D ;D ;D
те тва пустия му скорпион не може да го изтърпи! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Хора, какво ще кажете за неаспектираните планети в хороскопа? Как се проявяват? :-\ :-[

Иска ми се да знам повече и за изгорелите планети.  ::)

*

Uran

• 6041
Хора, какво ще кажете за неаспектираните планети в хороскопа? Как се проявяват? :-\ :-[
Познавам човек с неаспектирани Слънце и Венера.
Надарен е с лекота да усвоява чужди езици, като това НЕ Е за сметка на точните науки.
Умът му е доста пъргав (ретро Меркурий) и за секунди може да ти сметне коефициентите от някои хазартни игри.
НО!!!! Не умее да "продава" труда и таланта си. Отделно има склонност към хазарт (това е от неаспектираната Венера-според мен).
Заради неаспектираното Слънце, егото му по доста странен начин се проявява.
Той е от типа хора, които колкото и високи доходи да имат- няма да им стигат.

А въпросните Слънце и Венера в кои знаци са, кои домове управляват и в кои домове се намират? ЗНаеш ли?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Revati

• *
  • 310
Познавам човек с неаспектиран марс в радикса. Управител му е на десети дом. Много деен, не се спира. Не спортува, но е прекалено активен в ежедневието си.
В моя радикс юпитер е така, има два тригона с по 10 гр. отклонение, затова не ги зачитам. Не се оплаквам от него. Работи добре в моя полза ;D, в 1 -ви е, упр. на 6-ти.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Uran

• 6041
А въпросните Слънце и Венера в кои знаци са, кои домове управляват и в кои домове се намират? ЗНаеш ли?  ::)
Грешка! Не Слънце, а Сатурн.
Неаспектиран Сатурн в телец и неаспектирана Венера в Овен.
Слънцето е в съвпад с Меркурий в близнаци.
Доста ретроградни планетки има.
Неаспектираният Сатурн му е очевидно много слаб и неможе да възпира безотговорната му Венера, която не само харчи, ами и послъгва за похарченото.
Иначе е много умен, но може и да е генетично, защото и сестрите му са умни, но и те като него леееко мързеливи и не особено финансово отговорни.
Незнам точния му час на раждане.

*

holanda

аз не'ам огън,но си го добивам от 100 места..
Веще,ти как си? Земя ли нямаш? ;D тя се купува,бре.. :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
аз не'ам огън,но си го добивам от 100 места..
Веще,ти как си? Земя ли нямаш? ;D тя се купува,бре.. :P

а обясни ми като земята нема си я носиш в гроба, за чеп ти е да я купуваш? не можеш ли да ги вложиш парите в нещо дето ще ти остане като хубави спомени и прекрасни изживявания - например да похайтосваш по света  :P

да верно е, че нямам планети в земни знаци и нямам нищо в материалните домове... но пък върховете на 3ти, 11 и 12 дом са ми в земни знаци. демек обучението, приятелите и кармата/дхармата за момента са ми на тази планета  ;)  отделно квадратурите са земни аспекти, а аз си имам тук таме квадратурка из картата си...
та в този ред на мисли съм си много земен човек, в смисъл че земята не ми липсва - живея до гора, имам невероятна връзка с планетата ни и прочее... не смятам нито, че ми липсва, нито, че страдам заради това  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

например да похайтосваш по света  :P

ти това на мен ли го казваш? :P от малка постоянно сменям градовете,а сега вече гледам мащабно и сменям държавите... ;D
но заради акцента на земя в радикса-имам афинитет към притежанията...ако Плутон във 2 дом се сети да заработи някога,ще си купя земя  някъде далече,в затънтено място,където да си имам горичка и малка река..да ходя за гъби и горски плодове :mellow:вече фиксирах едно такова място,но съм предпазлива и оглеждам за други възможни.. :mellow:

казах това за земята,защото преди всичко сме материални,живеем в материален свят и съответно-налага се да работим с тези енергии..

ха! имам дежа-ву за този си пост  ;D
« Последна редакция: Август 09, 2010, 12:16:19 pm от жълтолилава »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
казах това за земята,защото преди всичко сме материални,живеем в материален свят и съответно-налага се да работим с тези енергии..

отработването на земният елемент има много нива. и не значи напримерно, че щом сме материални трябва да тропаме само по притежанията... има си много начини за това и всичко материално става за отработка  ;D ;D ;D  просто си зависи от гледната точка  :P

*

viki16

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

*

vanilla

• **
  • 1578
аз пък да ви кажа уж имам липса на огън ...а пък питта(огън и вода) дошата е доминираща при мен......друхата доша доминираща при мен капха(земя и вода) дошата, което пък е в синхрон с натала ми...в натала ми преобладава водата първо и след нея земята...

*

Марая

• 28287

Попаднах на това , гост го четеше....
Хони , всъщност Слънцето ти в Дева ли беше или....Асц-то е там....? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Асцендент, Луна и Венера в Дева, Слънце  и  Меркурий във Везни  :blink:

Мерси.... ;)