Здравей Гост

Договор на Хитлер с дявола

• 7 Отговора
  • 3584 Прегледи
*

crazy_666_999

Договор на Хитлер с дявола
« -: Април 02, 2009, 01:28:29 pm »
Намерих доста интересна поне за мен статийка и реших да я споделя с вас.Смятате ли че е възможно да е имало някаква връзка между Хитлер и долуспоменатия документ? ???
"В Берлин бил открит договор, сключен от Адолф Хитлер с дявола, съобщава руското издание Vlasti.net. Контрактът, датиран от 30 април 1932 г. бил подписан от двете страни с кръв. Според него, Сатаната щял да даде на бъдещия фюрер практически неограничена власт, с единственото условие той да я използва, за да върши зло. В замяна Хитлер обещал да му даде душата си след 13 години. Четири независими експерти по езотеричните науки изучили открития договор и потвърдили, че подписа под него действително принадлежи на Адолф Хитлер и е идентичен с тези на подписаните от него документи през 30-те и 40-те години на миналия век. Дяволският подпис също съвпадал с тези от други подобни съглашения с владетеля на Ада, известни на историците.

“Уверена съм, че документът е истински. Той може да даде отговор на загадката, как Хитлер успява да стане пълновластен ръководител на Германия, след като до 1932 г. е бил смятан за неудачник. Той е бил изгонен от Университета, два пъти се е провалял на приемните изпити за Академията на изкуствата и дори лежал в затвора. От един момент обаче съдбата му коренно се променила – той буквално се “катапултира” в креслото на властта и от януари 1933 г. вече ръководи страната. Според мен, това може да бъде обяснено само със съюза със Сатаната. А на 30 април 1945 г., точно 13 години след сключването на договора, Адолф Хитлер се самоубива, ненавиждан от цялото човечество”, коментира д-р Грета Лайбер, изучаваща различните видове договори с нечистите сили.

Писменото споразумение между фюрера и дявола било открито в стар сандък в руините на изгоряла къща в покрайнините на Берлин. Как се е оказало там, остава неясно. В момента документът се съхранява в столичния Исторически институт. “Дяволът действа точно така – избира неудачник, измъчван от честолюбие и жажда за светски удоволствие и обещава да изпълни желанията му. Сделката завършва с множество беди за обкръжението му и пълна катстрофа за “продалия” се срещу тези обещания. А историята на Хитлер напълно се вписва в тази схема...”, посочва в заключение д-р Лайбер."

*

Helo

Re: Договор на Хитлер с дявола
« Отговор #1 -: Април 02, 2009, 02:38:16 pm »
Абе, те Хитлер го свързваха и с извънземните:  :P  ;D

И не знам още с какво.

И защо за всичко се обвинява само един човек? Ами тези, които винаги са в сянка и дърпат конците? А съществата, които управляват, хората, които са в сянка и дърпат конците? Да започнем отгоре надолу по йерархията и да видим кой кого управлява, а не да твърдим, че само и единствено Хитлер е способен да направи това.

Ами то още преди да избухне Втората Световна Война се е знаело, че ще има такава. Знаело се е даже още преди първата. Така се знае, че ще има и Трета Световна Война.

Пък и вижте подписа на Небесна - там всичко е обяснено.  ;)  ::)  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Април 02, 2009, 09:31:00 pm »
Четири независими експерти по езотеричните науки изучили открития договор и потвърдили, че подписа под него действително принадлежи на Адолф Хитлер и е идентичен с тези на подписаните от него документи през 30-те и 40-те години на миналия век. Дяволският подпис също съвпадал с тези от други подобни съглашения с владетеля на Ада, известни на историците.

Идентичността на човешките подписи се потвърждава от графолози, не от езотерици....Брей, вече имало и база данни с дяволски съглашения. Да вземат да го публикуват този подпис, че току-виж съм подписала някой документ с някого, който "ме изкушава" в човешки образ, без да подозирам, че това е Дявола.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Април 03, 2009, 12:39:39 am »
Да вземат да го публикуват този подпис, че току-виж съм подписала някой документ с някого, който "ме изкушава" в човешки образ, без да подозирам, че това е Дявола.

Хаха ти Първородният Ангел за толкова глупав ли го имаш !  :P  Нашият може да приеме всякакви образи (или да се всели в някой)- от там и колкото искаш почерци . Като лисичка,която с опашката си затрива следите е. ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #4 -: Април 03, 2009, 01:43:12 pm »
Четири независими експерти по езотеричните науки изучили открития договор и потвърдили, че подписа под него действително принадлежи на Адолф Хитлер и е идентичен с тези на подписаните от него документи през 30-те и 40-те години на миналия век. Дяволският подпис също съвпадал с тези от други подобни съглашения с владетеля на Ада, известни на историците.

Да вземат да го публикуват този подпис, че току-виж съм подписала някой документ с някого, който "ме изкушава" в човешки образ, без да подозирам, че това е Дявола.

Май,май е този.Имай си едно наум ;)

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Април 03, 2009, 11:09:08 pm »
Синухе каза, че няма смисъл да се "хващам" за подписа, щото Лукавия си променял подписите постоянно и си заличавал следите....Няма отърване. ;)

*

crazy_666_999

« Отговор #6 -: Април 04, 2009, 11:37:14 am »
Дааа аз се сетих за един вариант.Руменчо,който постоянно пита нищо неодозиращите хорица "Сделка или не?"Може и да е ТОЙ ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Април 04, 2009, 06:37:49 pm »
Дааа аз се сетих за един вариант.Руменчо,който постоянно пита нищо неодозиращите хорица "Сделка или не?"Може и да е ТОЙ ;D ;D ;D

;D ;D ;D;D ;D