При АС Водолей съм виждала и много ниско чело, особено в женска карта.Затова по-скоро на юпитерово влияние ми заприлича.
Изглеждаш по-сериозна. Не ми приличаш на фриволна Везничка. Сатурн най-високо издигната планета в картата ти ли е ? А щом Меркурий ти е на АС отчитаме и неговите аспекти.
Юпитер си е водолейски, ти долавяш как да го кажа, скритите зайчета по храстите. Това ми впечатление не е от днес
Детер,При теб има една прозрачна студенина...от силно присъствие на Уран в картата...Вероятността градусите на асц и мц да са млади...също не изклщчвам...Високото чело е характерно за доминиращи юпитер и уран....
Цитат на: Марая в Ноември 14, 2011, 02:54:52 pmДетер,При теб има една прозрачна студенина...от силно присъствие на Уран в картата...Вероятността градусите на асц и мц да са млади...също не изклщчвам...Високото чело е характерно за доминиращи юпитер и уран.... Трябва да призная, че много приятели са ми казвали, че на първа среща съм изглеждала "надута", пък ау каква заблуда то не било така. И все пак всеки според заслугите /мога да бъда и доста студена установих/
Марая, има стелиум в осми дом, вярно е. :rolleyes: Управителя на асцендента също участва в стълкновението, но самият асцендент не е скорпион. :blink:
Цитат на: Deter в Ноември 14, 2011, 02:55:27 pm Юпитер си е водолейски, ти долавяш как да го кажа, скритите зайчета по храстите. Това ми впечатление не е от днес Да, наистина имам такава черта - понякога се случва да не долавям очевидното, което е напоказ, пък да усетя някакво по-второстепенно влияние. По снимка изключително трудно разпознавам доминантите в хороскопа, когато няма "жив" контакт.Навремето имах колежка със стелиум в Лъв, при първо запознанство на Козирог/Скорпион ми лъхна. А се оказа АС Стрелец, но с Луна в Козирог в първи дом. Лъвския стелиум беше в 8 дом (имаше и Слънце в съвпад с Юпитер), а Плутон беше кацнал близо до МС, в квадрат към Луна в първи дом. И в излъчването нямаше нито стрелешко/юпитерово, нито лъвско.
МЦ е Везни, на 13 градуса, значии втора декада. :rolleyes: Deter, да, има земно, и двете, доста, но не е Телец.