Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361097 Прегледи
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #1200 -: Ноември 14, 2011, 02:44:47 pm »
Направили са си женска сбирка.  ;D ;D Но да .. при това положение си мисля, че по-скоро сме надушили Телецът от втородомната Венера, а не толкова Марсът. Но и двата знака - и Скорпиона и Телеца дават една идея по-сериозно излъчване.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1201 -: Ноември 14, 2011, 02:45:35 pm »
При АС Водолей съм виждала и много ниско чело, особено в женска карта.
Затова по-скоро на юпитерово влияние ми заприлича.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1202 -: Ноември 14, 2011, 02:49:47 pm »
 Благодаря ви  :wub:
Темата наистина е интересна, не бях правила опити да тълкувам по чертите на хората, звездни зависимости.
Давайте още снимки, така се учи   :P
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Asol

• 4140
« Отговор #1203 -: Ноември 14, 2011, 02:53:19 pm »
Изглеждаш по-сериозна. Не ми приличаш на фриволна Везничка. Сатурн най-високо издигната планета в картата ти ли е ?
А щом Меркурий ти е на АС отчитаме и неговите аспекти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1204 -: Ноември 14, 2011, 02:54:52 pm »
Детер,
При теб има една прозрачна студенина...от силно присъствие на Уран в картата...Вероятността градусите на асц и мц да са млади...също не изклщчвам...Високото чело  е характерно за доминиращи юпитер и уран.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1205 -: Ноември 14, 2011, 02:55:27 pm »
При АС Водолей съм виждала и много ниско чело, особено в женска карта.
Затова по-скоро на юпитерово влияние ми заприлича.
Юпитер си е водолейски, ти долавяш как да го кажа, скритите зайчета по храстите. Това ми впечатление не е от днес ;)

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1206 -: Ноември 14, 2011, 02:58:19 pm »
Изглеждаш по-сериозна. Не ми приличаш на фриволна Везничка. Сатурн най-високо издигната планета в картата ти ли е ?
А щом Меркурий ти е на АС отчитаме и неговите аспекти.
Да Сатурн е най-високо, имам чувството, че дирижира от високото и се се наслаждава на изпълнението   ;D

« Отговор #1207 -: Ноември 14, 2011, 02:58:34 pm »
Прекалено много се изкушавам, за да не дам.  :-[ Случая е интересен. От двете ми страни са две астрални близначки. Родени са на една дата, в един родилен дом, разликата им е 15-20 минути, доколкото помня. Ще ги разгадаете ли какви са.  :P

ПС: Разбивате ме, много сте добри, даже почвате да казвате по кои домове са планетите вече.  :rolleyes: :rolleyes: Не съм вярвала, че от един поглед наистина може да се достигне такава прецизност.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 04:47:08 pm от ThunderGoddess »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1208 -: Ноември 14, 2011, 03:01:54 pm »
Юпитер си е водолейски, ти долавяш как да го кажа, скритите зайчета по храстите. Това ми впечатление не е от днес ;)

Да, наистина имам такава черта - понякога се случва да не долавям очевидното, което е напоказ, пък да усетя някакво по-второстепенно влияние. По снимка изключително трудно разпознавам доминантите в хороскопа, когато няма "жив" контакт.

Навремето имах колежка със стелиум в Лъв, при първо запознанство на Козирог/Скорпион ми лъхна. А се оказа АС Стрелец, но с Луна в Козирог в първи дом. Лъвския стелиум беше в 8 дом (имаше и Слънце в съвпад с Юпитер), а Плутон беше кацнал близо до МС, в квадрат към Луна в първи дом. И в излъчването нямаше нито стрелешко/юпитерово, нито лъвско.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1209 -: Ноември 14, 2011, 03:01:57 pm »
И при двете има силен Плутон...и завидно поставена Венера...Мисля , че при русата мацка асц-то е скорпион....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1210 -: Ноември 14, 2011, 03:02:31 pm »
Детер,
При теб има една прозрачна студенина...от силно присъствие на Уран в картата...Вероятността градусите на асц и мц да са млади...също не изклщчвам...Високото чело  е характерно за доминиращи юпитер и уран.... ;)
Трябва да призная, че много приятели са ми казвали, че на първа среща съм изглеждала "надута", пък ау каква заблуда то не било така. И все пак всеки според заслугите /мога да бъда и доста студена установих/ ;)

« Отговор #1211 -: Ноември 14, 2011, 03:06:05 pm »
Марая, има стелиум в осми дом, вярно е.  :rolleyes: Управителя на асцендента също участва в стълкновението, но самият асцендент не е скорпион. :blink: Aaa, и на Венерите им се падат по две достойнства наведнъж.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1212 -: Ноември 14, 2011, 03:06:08 pm »
Детер,
Трябва да призная, че много приятели са ми казвали, че на първа среща съм изглеждала "надута", пък ау каква заблуда то не било така. И все пак всеки според заслугите /мога да бъда и доста студена установих/ ;)

юпитер във въздушни знаци се изявява студено...и с едно високомерно присъствие...Но няма как да скриеш венерата и луната...те са много важни за женската карта....

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1213 -: Ноември 14, 2011, 03:07:15 pm »
 И аз като учащ се да се включа, тъмнокосата девойка трябва да има нещо земно като Телец да речем  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1214 -: Ноември 14, 2011, 03:07:23 pm »
Марая, има стелиум в осми дом, вярно е.  :rolleyes: Управителя на асцендента също участва в стълкновението, но самият асцендент не е скорпион. :blink:

МЦ къде е ? декада и знак.... :rolleyes:

« Отговор #1215 -: Ноември 14, 2011, 03:09:26 pm »
МЦ е Везни, на 13 градуса, значии втора декада.  :rolleyes: Deter, да, има земно, и двете, доста, но не е Телец.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1216 -: Ноември 14, 2011, 03:10:48 pm »
Детер, съвпад Венера/Луна в Скорпион ли имаш, в кой градус? По в началото или някъде около 20ия?
Ако са преди 23,5 гр., отиват във Везни по сидерал, където Венера е много силна, а присъствието на силна Венера във втори дом се тълкува от индийците като "много привлекателно лице". Меркурий в знака на АС ще добави и младежко, свежо излъчване. :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1217 -: Ноември 14, 2011, 03:10:57 pm »

Да, наистина имам такава черта - понякога се случва да не долавям очевидното, което е напоказ, пък да усетя някакво по-второстепенно влияние. По снимка изключително трудно разпознавам доминантите в хороскопа, когато няма "жив" контакт.

Навремето имах колежка със стелиум в Лъв, при първо запознанство на Козирог/Скорпион ми лъхна. А се оказа АС Стрелец, но с Луна в Козирог в първи дом. Лъвския стелиум беше в 8 дом (имаше и Слънце в съвпад с Юпитер), а Плутон беше кацнал близо до МС, в квадрат към Луна в първи дом. И в излъчването нямаше нито стрелешко/юпитерово, нито лъвско.
Определено имаш нестандартен поглед, при мен също има такава странност и нямаше как да не забележа  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1218 -: Ноември 14, 2011, 03:11:28 pm »
Момичето вляво ми се струва, че може да има нещо везнишко, рачешко, девишко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1219 -: Ноември 14, 2011, 03:13:50 pm »
МЦ е Везни, на 13 градуса, значии втора декада.  :rolleyes: Deter, да, има земно, и двете, доста, но не е Телец.

Аз бих казала за черната мацка , че асц-то е козирог...Има доста силно присъствие на Сатурн според мен....
За русата мацка не ми се връзва огнена... :rolleyes: