Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361476 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #440 -: Юли 21, 2009, 12:38:53 pm »
На мен ми прилича на Стрелец-заради формата на лицето и тялото,но в очите и носа мисля има Марсово влияние-или в 1 дом или в аспект с упр на АСЦ.Някъде се усеща и съвсем леко Плутон/Скорпион-или поне на тази снимка .

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #441 -: Юли 21, 2009, 02:00:18 pm »
На мен ми прилича на Стрелец-заради формата на лицето и тялото,но в очите и носа мисля има Марсово влияние-или в 1 дом или в аспект с упр на АСЦ.Някъде се усеща и съвсем леко Плутон/Скорпион-или поне на тази снимка .
за моята  снимка ли е коментара ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Синухе

• 4978
« Отговор #442 -: Юли 21, 2009, 02:10:58 pm »
Ми че ти си последният коментиран тук ,кой друг  ;)

*

Nebesna

« Отговор #443 -: Юли 21, 2009, 02:44:13 pm »
Синухе, що не го махнеш тоя Цезар, че хич не се връзва с останалите медитативни картинки. Или ги свий, та да се качи на горния ред. Дразни ми чувството за пропорция. ;D ;D ;DПостарал си се да украсиш форума, айде постарай се още малко. Стои като незавършена работа.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #444 -: Юли 21, 2009, 02:48:45 pm »
горе долу познахте кво животно съм :)  Слънцето ми е в дева , асц-скорпион,но по голямата част от 1 дом ми е Стрелец, Луна в Риби-може би това придава лека закръгленост на формата или Нептун в 1 дом.Марс ми е Близнаци накрая в съвпад Юпитер в Рак в 8 дом, може и от това да е .Сатурн и венера - в Лъв .  Марсовото влияние в което им се видя на всички, може би е защото съуправител на асцендента ми
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Синухе

• 4978
« Отговор #445 -: Юли 21, 2009, 03:12:57 pm »
Синухе, що не го махнеш тоя Цезар, че хич не се връзва с останалите медитативни картинки. Или ги свий, та да се качи на горния ред. Дразни ми чувството за пропорция. ;D ;D ;DПостарал си се да украсиш форума, айде постарай се още малко. Стои като незавършена работа.

Ами ако картинките не ти излизат на един ред,значи си на ниска резолюция (аз сега съм на 1440/900 и пак ми остава място след последната снимка,на по-висока резолюция дори е по-добре)-тогава не е в мен проблема.А колкото до оня Цезар или Македонски на мен ми се връзва,защото кореспондира със Императора в Китайското Таро-1та карта,така имам 3 буди заобиколени от 2ма императора  ;) А че си ги харесвам всичките то е ясно  :)

горе долу познахте кво животно съм :)  Слънцето ми е в дева , асц-скорпион,но по голямата част от 1 дом ми е Стрелец, Луна в Риби-може би това придава лека закръгленост на формата или Нептун в 1 дом.Марс ми е Близнаци накрая в съвпад Юпитер в Рак в 8 дом, може и от това да е .Сатурн и венера - в Лъв .  Марсовото влияние в което им се видя на всички, може би е защото съуправител на асцендента ми

Мда,Скорпионското наистина си личи,както и Стрелеца в 1 дом.Сега като спомена виждам и Венерата в Лъв-светлата коса и прическата тип грива  ;) Нептуна в 1 дом и Луната в Риби явно ги наваксваш с бирите  ;D, а Слънцето в Дева явно си стои само като част от характера ти-макар че такова чело е характерно както за Юпитер/Стрелец ,така и за Меркурий .

Но това е за тази снимка.Сигурно в някои други се е уловил и Нептуна в 1 дом-ако имаш такава може да я сложиш,което ще е нещо по-скоро в излъчването,отколкото във физическите черти  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #446 -: Октомври 03, 2009, 01:11:28 pm »
в този сайт има нови хора,чийто лица не сме виждали...... :), та редно е и те си сложат снимките и да покоментираме.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #447 -: Октомври 03, 2009, 04:08:38 pm »
Верно,но и някои от старите не сме виждали-например Синухе,Вещичка,Инти,Аурора ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #448 -: Октомври 03, 2009, 07:25:34 pm »
в този сайт има нови хора,чийто лица не сме виждали...... :), та редно е и те си сложат снимките и да покоментираме.....

некои си сложихме направо картите, сега освен да кача пет-шест снимки да познаете коя съм аз  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #451 -: Октомври 03, 2009, 09:02:29 pm »
Верно,но и някои от старите не сме виждали-например Синухе,Вещичка,Инти,Аурора ;D

Е, аз се показах за малко  :P  Просто не се снимам и нямам "непринудени" снимки. Обикновено аз съм фотографа. Харесва ми да натискам разни копчета  :-[  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #452 -: Октомври 03, 2009, 09:06:06 pm »

как бе, мойта снимка седя сумати и време като аватар, та чак на мен ми писна да се гледам  ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #453 -: Октомври 03, 2009, 11:53:50 pm »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 03:36:53 am от abroad »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #454 -: Октомври 04, 2009, 12:01:10 am »
А кой беше тоя дето си мислеше,че светлите Козирози са рядкост !  ;) ;D

*

abroad

« Отговор #455 -: Октомври 04, 2009, 12:04:13 am »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 03:36:18 am от abroad »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #456 -: Октомври 04, 2009, 02:06:22 am »
Просто не се снимам и нямам "непринудени" снимки. Обикновено аз съм фотографа. Харесва ми да натискам разни копчета  :-[  ;D

Това важи и за мен, ама да не кажете, че се крия. За малко ш'си изтърпя фасона.  :-\
Забравих - слънце стрелец, АЦ - рак, венера - козирог, марс - везни, луна - овен.
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 02:17:51 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Diyana

• 2705
« Отговор #457 -: Октомври 04, 2009, 09:52:46 am »

ОК, както казваш, да се придържаме към темата  ;D. Една рошава чернобяла за кратко и от мен.
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 09:09:48 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #458 -: Октомври 04, 2009, 10:00:16 am »
Асц - Стрелец в съвпад с Нептун,
Мисля, че НептунЪТ тук най се е проявил. Като ти погледнах снимката първо за това си помислих, после прочетох за АС-то  ;)

Аз ще си кача снимката, която преди видяхте, защото в компа нямам друга ::)
Слънце - Везни, АС-Лъв, Слънце и Уран секстил с АС.
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 10:59:43 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #459 -: Октомври 04, 2009, 10:30:32 am »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 03:35:47 am от abroad »