Синухе, що не го махнеш тоя Цезар, че хич не се връзва с останалите медитативни картинки. Или ги свий, та да се качи на горния ред. Дразни ми чувството за пропорция.
;DПостарал си се да украсиш форума, айде постарай се още малко. Стои като незавършена работа.
Ами ако картинките не ти излизат на един ред,значи си на ниска резолюция (аз сега съм на 1440/900 и пак ми остава място след последната снимка,на по-висока резолюция дори е по-добре)-тогава не е в мен проблема.А колкото до оня Цезар или Македонски на мен ми се връзва,защото кореспондира със Императора в Китайското Таро-1та карта,така имам 3 буди заобиколени от 2ма императора

А че си ги харесвам всичките то е ясно

горе долу познахте кво животно съм
Слънцето ми е в дева , асц-скорпион,но по голямата част от 1 дом ми е Стрелец, Луна в Риби-може би това придава лека закръгленост на формата или Нептун в 1 дом.Марс ми е Близнаци накрая в съвпад Юпитер в Рак в 8 дом, може и от това да е .Сатурн и венера - в Лъв . Марсовото влияние в което им се видя на всички, може би е защото съуправител на асцендента ми
Мда,Скорпионското наистина си личи,както и Стрелеца в 1 дом.Сега като спомена виждам и Венерата в Лъв-светлата коса и прическата тип грива

Нептуна в 1 дом и Луната в Риби явно ги наваксваш с бирите

, а Слънцето в Дева явно си стои само като част от характера ти-макар че такова чело е характерно както за Юпитер/Стрелец ,така и за Меркурий .
Но това е за тази снимка.Сигурно в някои други се е уловил и Нептуна в 1 дом-ако имаш такава може да я сложиш,което ще е нещо по-скоро в излъчването,отколкото във физическите черти