Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360795 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #940 -: Април 09, 2010, 06:59:57 pm »
Скарлет е асцендент Везни и също има големи тъмни кръгове около очите. Веднъж беше сложила тук една нейна снимка от сватба, на която е на около 20 години и там ясно си личаха характерните за асц Везни тъмни кръгове около очите. Със сигурност все още има тези кръгове.  ;)

Хаха...радвам се, че все пак имам нещо, макар и кръгове под очите. Но искам да ти кажа, че понякога снимките не показват достоверно. Това беше много стара снимка. При това черно-бяла. Но може и да имам малки кръгове, защото бях майка на 3-4 месечно бебе по туй време. НЕма да спорим нито с теб, нито с друг с акцент на Скорпион.  :P Квот кажете, това ще е. Важното е да сте доволни и да си вЕрвате.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #941 -: Май 15, 2010, 10:29:53 pm »
не е тайна ,че повечето от нас имат не само виртуален ,но и визуален контакт .
и отчитам тази заслуга за моя....,гордея се с нея , а и всички предполагам се радват на реалния контакт./визирам тези ,които го имаме/.
добре дошли на новите съфорумци и нямаме нищо против да покоментираме вашия асц и мц! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #942 -: Май 16, 2010, 09:05:46 am »
.... :blink:

...МЦ има ли голямо значение за външния вид...?
...при мен сигурно има...може  би щото управителя на АЦ ми е там....
...Скорпионските черти са ми неясни по-принцип...сестра ми е с АЦ Скорпион и мисля, че само по носа си личи.....щото е по - особен....ама тя има и Плутон и Юпитер в 1-ви дом и то близо до АЦ....
...дали ми личи какъв ми е АЦ...?...всъшност можете ли да познаете? ...без да гледате постове с натала ми...аз много обичам да изследвам хората...и да се опитвам да им позная АЦ... :rolleyes:

:blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #943 -: Май 16, 2010, 09:10:11 am »

...дали ми личи какъв ми е АЦ...?...всъшност можете ли да познаете? ...без да гледате постове с натала ми...аз много обичам да изследвам хората...и да се опитвам да им позная АЦ... :rolleyes:

да не би да е козирог  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #944 -: Май 16, 2010, 09:16:25 am »

да не би да е козирог  :-\

ахм.... :rolleyes: ;D....много ли е лесен за познаване.....туй чело.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #945 -: Май 16, 2010, 09:17:17 am »
не бе не е от челото. просто лицето ти е слабо и изпито и кожата една такава беличка та затова си го помислих  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #946 -: Май 16, 2010, 09:18:08 am »
....забелязала съм, че като се изкривя или съм изнервена ставам доста грозна.. :85: ;D

« Отговор #947 -: Май 16, 2010, 09:21:40 am »
Не е само от челото, на мен лично ми правят впечатление острите чети, които обаче са красиви, някак всичко е симетрично, а също и острият поглед, моите черти са много подобни на твоите (Слънце в Козирог), обаче съм светла :) Да видим дали ще познаете моя АС :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #948 -: Май 16, 2010, 09:32:35 am »
Не е само от челото, на мен лично ми правят впечатление острите чети, които обаче са красиви, някак всичко е симетрично, а също и острият поглед, моите черти са много подобни на твоите (Слънце в Козирог), обаче съм светла :) Да видим дали ще познаете моя АС :)

мерси, аз ще пробвам...нещо рибешко...  :-[ хич не ме бива по-принцип .... :-[

*

Nebesna

« Отговор #949 -: Май 16, 2010, 09:38:19 am »

Въздушен ти е асцендента, според мен.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #950 -: Май 16, 2010, 09:40:08 am »
Да видим дали ще познаете моя АС :)

водолей  :-\

« Отговор #951 -: Май 16, 2010, 09:51:56 am »
Дева...  :rolleyes:
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Asol

• 4140
« Отговор #952 -: Май 16, 2010, 09:54:28 am »
а някоя планета или светило на асцендента ...  :rolleyes:

« Отговор #953 -: Май 16, 2010, 10:00:00 am »
   Щото имаш въздушно излъчване, може би Меркуриево, ама си помислих за Близнаци, не се сетих за Девата. А Луната къде е?

« Отговор #954 -: Май 16, 2010, 10:01:57 am »
Нямам планети в близост да АС, Луната ми е в 11 дом в Риби...

« Отговор #955 -: Май 16, 2010, 10:06:57 am »
Венера ми е във Водолей, а АС не прави никакви напрегнати аспекти с нищо, само тригон Слънце, Нептун и секстил Плутон. Мисля че от там ми идва повече визията на слънчевия знак.

*

Asol

• 4140
« Отговор #956 -: Май 16, 2010, 10:07:29 am »
...значи, честито на позналите ... прочетох и за меркуриев и нептунов тип  ;) Меркурия и Слънцето в какъв знак са ти ? На мен на прима виста ми заприлича на човек с лунно излъчване с нептунова нотка съчетано с  нещо земно тип козирог/телец

*

Nebesna

« Отговор #957 -: Май 16, 2010, 10:15:50 am »
Венера ми е във Водолей, а АС не прави никакви напрегнати аспекти с нищо, само тригон Слънце, Нептун и секстил Плутон. Мисля че от там ми идва повече визията на слънчевия знак.

не разбрах къде се намира господарят на асценздента - в кой знак?

За пореден път срещам личност с асцендент Дева, която е със светли очи и светли коси.

« Отговор #958 -: Май 16, 2010, 10:25:00 am »
...значи, честито на позналите ... прочетох и за меркуриев и нептунов тип  ;) Меркурия и Слънцето в какъв знак са ти ? На мен на прима виста ми заприлича на човек с лунно излъчване с нептунова нотка съчетано с  нещо земно тип козирог/телец

:blink: ами мисля, че има достатъчно потвърждения на твоята теза, Меркурии съпад Слънце и Слънце съвпад Нептун всичко това в Козирог (Меркурии и Нептун не правят съвпад). Като се има предвид АС в Дева... следователно Господарят на Д1 съвпад Слънце в Козирог :)

*

missKapriz

« Отговор #959 -: Май 16, 2010, 10:31:13 am »
....забелязала съм, че като се изкривя или съм изнервена ставам доста грозна.. :85: ;D

Мн обичам някой да се самоиронизира по този начин.Веднага ме печели на своя страна :blink:Разбира се това е само едно изречение,но усетих доста позитивна енергия.Хм.Странно